QUOTE(Žydraakė @ 2007 05 16, 14:55)
Na mano pagrindinis noras - lengvai pagimdyti
bet čia gal nelabai suderinama su gydytoja
Mano ginė poliklinikoje sakė, kad VGN galima gimdyti prie muzikos, smilkalų ir pan., bet aš galvoju, ar tikrai tai padeda ir nemaišo pačio gimdymo metu
Norėčiau tiesiog malonaus aptarnavimoir palatos po gimdymo sau, leliukui ir vyrui
Tiesa, o kaip Mačiulienė žiūri į tai, kai gimdyme dalyvauja vyras?
I tai jinai ziuri labai teigiamai, net per pirmus apsilankymus ja stebino, kodel vyras "toks nedrasus" ir iskart su manim kartu pas ja neuzejo
O kai del muzikos, tai kadangi teko lankyti gimdymo kursus Baltijos Amerikos Klinikoj,ir suzinojau, kad gimdymas gali uzsitesti 8-6 val., normalus turetu apie 6 val.(tuo tarpu daktarai i palata uzeina tik retkarciais paziureti kaip ten viskas vyksta), tai vat pamastem, kad rami muzikyte tikrai nepakenktu, ir ant kamuoliu "linksmiau" butu "sokinet" ir siaip ramintu
Todel nemanau, kad tai labai maisytu pacio gimdymo metu, juk is viso to, ne visai jau tokio malonaus proceso, norisi, kad pasitinkant vaikeli tas laukimas butu kiek imanoma malonesnis ir greitesnis...
Na, nebent vaikutis i pasauli labai paskubetu ir per kokias 2 valandas "atkeliautu"
Deja, taip ir neteko suzinoti kaip ten viskas butent man butu buve, cezaris visus planus sujauke..
O tu ir pati gerai pagalvok ka veiksi, jei teks 6 ar daugiau val. priesgimdyminej palatoj praleisti, ypac jei dar pirmas vaikelis, kuris dazniausiai nelabai skuba gimti...