Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

QUOTE(meshkafonija @ 2010 04 12, 13:02)
Baisu klausyt mokėjau tiek ir tiek. Turėčiau aš tų pinigėlių pamokėčiau, bet...Planinis cezaris man bus VGN...be pinigų nepagimdysiu g.gif ??

O prie ko cia? Pagimdysit, beabejo. Kas kaip nori tas taip daro, vieni moka, kiti nemoka. Visi pagimdo.
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2009 12 21, 16:30)
as apskritai nepatariu jai skambint ir destyt savo situacija. ji labai nemegsta telefonu  bendrauti. as esu jos sena kliente, 2 CP turejau, ivairias ligas gydziausi, bet jai niekada neskambineju. vaziuoju pas ja ir sedziu prie kabineto, aisku kartais tenka palaukti, bet ji visada priima (reikia atvykti iki 12 h).

o del pokalbiu tel as ja puikiai suprantu. pas ja darbo tempas nezmoniskas, ji lekia kaip akis isdegusi, o kai tel netyla tai labai trikdo. galiu garantuoti, kad akis i aki tikrai susitarsit 4u.gif

visiškai sutinku, telefonu ji bendrauja kuo greičiau ir kuo trumpiau biggrin.gif
Atsakyti
gal yra kokių naujienų? ar ši gydytoja dar priima gimdymus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 07 02, 21:37)
gal yra kokių naujienų? ar ši gydytoja dar priima gimdymus?  unsure.gif

na priiminėt, tai, manau, dar priiminėja, tik vat klausimas, ar naujas mamytes priima. geriausia, manau, pasiskambint į jų konsultacinę ir paklausti
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 02, 22:02)
na priiminėt, tai, manau, dar priiminėja, tik vat klausimas, ar naujas mamytes priima. geriausia, manau, pasiskambint į jų konsultacinę ir paklausti

ka tik pagimdziau pas sia gydytoja nuostabia mergyte. tikrai nuostabi gydytoja ir prieziura po gimdymo ir konsultaciju metu ir per pati gimdyma. Jei ne gydytoja tikrai buc suplysus doh.gif . tik jei noretumei visokiu zuikeliu ir pan tai tikrai nebus, labai konkretus zmogus ir ismanantis savo darba. Gimdziau be nuskausminimo, bet po gimdymo kaip gydytoja paklause ar dar gimdysiu sakiau tik pas jus.
tikrai rekomenduojiu.
Atsakyti
Gimdziau pas sia gydytoja, galiu pasakyti, kad ji tikra profesionale. Gimdymas buvo komplikuotas, gimdyma priiminejo ji pati, o ne akusere gydytojai vadovaujant. Jei ne K.Maciulienes profesionalumas, pati nebuciau pagimdziusi. Kitas tikrai nesicackintu tiek, o cezari darytu... Didelis jai dekui 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja is didziosios raides. Didelis aciu jai. Pries 4 menesius pagimdziau antra berniuka pas ja. Didziuli 4450 57cm isgimdziau pati be jokiu kirpimu ar plysimu ir tikrai jos deka. Pirma gimdziau kitur, turiu su kuo palyginti. Nuostabi, profesionali gydytoja, kurios rankose visiskai ramu ir nebaisu. O paplepeti galima ir su vyru, ne to gi pas ja einame. Dar karta didziulis aciu jai. wub.gif
Atsakyti
gal kas nors galit parasyti man i a.z kiek atsidekojot siai gydytojai uz gimdyma? blush2.gif
ir koks gimdymas buvo- komplikuotas, nekomplikuotas, cezaris?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi gydytoja! Labai konkreti ir savo darba ismano. Jos deka pavyko dukryte isnesioti beveik iki 39 savaites, o gimdymas buvo greitas ir netgi visai smagus smile.gif. O ir po gimdymo prieziura superine.
Nuo tada kai apsilankiau pas ja nestumo metu, apeme visiska ramybe ir aiskumas. Ko kartais tikrai truksta lankantis pas gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(elelel @ 2010 12 15, 20:59)
Nuostabi gydytoja! Labai konkreti ir savo darba ismano. Jos deka pavyko dukryte isnesioti beveik iki 39 savaites, o gimdymas buvo greitas ir netgi visai smagus smile.gif. O ir po gimdymo prieziura superine.
Nuo tada kai apsilankiau pas ja nestumo metu, apeme visiska ramybe ir aiskumas. Ko kartais tikrai truksta lankantis pas gydytojus.

gal kas nors galit parasyti man i a.z kiek atsidekojot siai gydytojai uz gimdyma?
ir ar buvo cezaris, ar gimdet pacios?
Atsakyti
As taip pat gimdziau pas sia Gydytoja. Siu metu laukiuosi antro leliaus ir jau buvau vel pas ja nuvykusi. Konkreti, nuostabi gydytoja. Visa nestuma ji mene priziurejo. Kaip kazkuri mama minejo po konsultaciju su ja apimdavo visiska ramybe ir del mazylio ir del saves. Pagimdziau lengvai. ji pati dalyvavo. Per visa lankymosi laika ji nei karto nera pasakiusi apie gimdymo kaina. Is pazystamu zinau kad kai kurie tiesiai sviesiai pasako kiek kainuos gimdymas. Zinoma jai nori mamos, kad gydytoja jas mamyluoti, pazuikiuoti ir taip toliau, tada pas ja neiktie. Aiskiai ir konkreciai.

Atsakyti
Merginos man irgi arteja gimdymas pas šią gydytoją.
Būkit geros pasidalinkite i az kokia suma padėkojote.

aciu 4u.gif
Atsakyti