QUOTE(Grazus Vardas @ 2009 02 04, 15:09)
Perskaiciau visa sia temele apie gydytoja Maciuliene, ir susidariau labai gera ispudi apie sia gydytoja. Labai noreciau pradeti pas ja lankytis, o veliau tartis ir del gimdymo, taciau skaiciau temelej, kad "is gatves" ji nepriima.
Bet noreciau pabandyti su ja susisiekti, ir pasiteirauti gal mane priimtu konsultacijoms ir priimtu gimdymui.
Siuo metu lankausi privacioje klinikoje, mano pilvukui 18 savaciu
Noreciau paklausti nuo ko man pradeti? Ar skambinti i VGN konsultacini centra, ir ten galiu registruotis pas sia gydytoja vizitui?
Ar reikia tureti jos telefona, ir skambinti tik jai ir individualiai tartis del vizito? Nes keli postai subalamutino mane, ir jau nebesuprantu kaip su ja uzmegsti rysi
Is anksto dekoju uz atsakyma
O aš nuėjau pas ją, ir pasakiau, kad anksčiau pas ją esu lankiusi ir dabar norėčiau, ji sutiko ir iškart nuėjom daryt echoskopijos Bet noreciau pabandyti su ja susisiekti, ir pasiteirauti gal mane priimtu konsultacijoms ir priimtu gimdymui.
Siuo metu lankausi privacioje klinikoje, mano pilvukui 18 savaciu
Noreciau paklausti nuo ko man pradeti? Ar skambinti i VGN konsultacini centra, ir ten galiu registruotis pas sia gydytoja vizitui?
Ar reikia tureti jos telefona, ir skambinti tik jai ir individualiai tartis del vizito? Nes keli postai subalamutino mane, ir jau nebesuprantu kaip su ja uzmegsti rysi
Is anksto dekoju uz atsakyma