Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

QUOTE(Grazus Vardas @ 2009 02 04, 15:09)
Perskaiciau visa sia temele apie gydytoja Maciuliene, ir susidariau labai gera ispudi apie sia gydytoja. Labai noreciau pradeti pas ja lankytis, o veliau tartis ir del gimdymo, taciau skaiciau temelej, kad "is gatves" ji nepriima.
Bet noreciau pabandyti su ja susisiekti, ir pasiteirauti gal mane priimtu konsultacijoms ir priimtu gimdymui.
Siuo metu lankausi privacioje klinikoje, mano pilvukui 18 savaciu  wub.gif

Noreciau paklausti nuo ko man pradeti? Ar skambinti i VGN konsultacini centra, ir ten galiu registruotis pas sia gydytoja vizitui?

Ar reikia tureti jos telefona, ir skambinti tik jai ir individualiai tartis del vizito? Nes keli postai subalamutino mane, ir jau nebesuprantu kaip su ja uzmegsti rysi  4u.gif

Is anksto dekoju uz atsakyma  4u.gif
O aš nuėjau pas ją, ir pasakiau, kad anksčiau pas ją esu lankiusi ir dabar norėčiau, ji sutiko ir iškart nuėjom daryt echoskopijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 26, 15:58)
O aš nuėjau pas ją, ir pasakiau, kad anksčiau pas ją esu lankiusi ir dabar norėčiau, ji sutiko ir iškart nuėjom daryt echoskopijos thumbup.gif

o tai ką, sumelavai? blink.gif
aš tai tikrai anksčiau pas ją gimdžiau, tai ji ir toliau priima mane, nors ji dabar jau GN direktorė, tai nemanau kad iš viso ką nors naujai priimtų, nes tikrai administracinių darbų užimtumas padidėjo ir nemanau, kad turi laiko dar ir naktimis važinėti pagal susitarimus...
Atsakyti
Mano įspūdžiai apie p. Mačiulienę kuo puikiausi - labai profesionali ir nepanikuotoja. Tiesa per darbų kiekį tapo šiek tiek išsiblaškiusi, tad tiksliai pačiai reikia žinoti ko paklausti ir kas neramina. Ji garantuoja, kad viskas gerai, tačiau ilgai ir nuodugniai neklausta nepasakoja ir iš tuščio į kiaurą nepilsto. jai juk nemoka už konsultacijos valandą, tad ji greitai sukasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella: 01 gegužės 2009 - 20:13
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 28, 13:42)
o tai ką, sumelavai?  blink.gif
aš tai tikrai anksčiau pas ją gimdžiau, tai ji ir toliau priima mane, nors ji dabar jau GN direktorė, tai nemanau kad iš viso ką nors naujai priimtų, nes tikrai administracinių darbų užimtumas padidėjo ir nemanau, kad turi laiko dar ir naktimis važinėti pagal susitarimus...
Tikrai nemelavau, bet pas ją lankiausi su pirmu leliuku prieš 6 metus, ir kai padarė echoskopiją paklausė vardo ir pavardės, ir iš karto tada atsiminė mane ax.gif
Atsakyti
Tai ji konsultacinėje daugiau nebedirba? unsure.gif Jei pas ją anksčiau negimdžiau, tai tikriausiai be šansų užsirašyti, o ir ir kaip direktorė tikriausiai į gimdymą pagal iškvietimą tikrai nevažiuotų? 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat teko laime gimdyti pas sia daktare-labai profesionali, konkreti ir aiski-kaip tik tokia, kokios ieskojau thumbup.gif Likau labai patenkinta atlikta cezario pjuvio operacija, o ir situacija nebuvo is lengvuju...Tikiuosi antraji vaikeli taip pat priims si daktare 4u.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau pas sia gydytoja. Likau labai patenkinta. Jei tektu dar karta gimdyti, rinkciausi ja.
Atsakyti
Atsiliepimai tikrai saunus apie sia gyditoja bet yra vienas pastebejimas, beveik visoms ji dare cezarius. Mano sesei lygiai taip pat, atvykus gimdyti vakare ji nieko nepaaiskinusi pasake kad bus cezaris, likome suprate kad ji tiesiog nenori penktadienio nakti praleisti su gimdyve ir neaisku kada parsirasti namo. Manau tai gyditojai begalo patinka cezariai, nes jie tetrunka labai trumpai, nesulyginsi su gimdymu, kam cia smulintis ane? O ar mums visoms reikia tu cezariu???
Atsakyti
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2009 09 19, 14:20)
Atsiliepimai tikrai saunus apie sia gyditoja bet yra vienas pastebejimas, beveik visoms ji dare cezarius.

g.gif Na gal tos, kurios gimdė natūraliai nerašo čia? Mano abu vaikučius priėmė ši gydytoja. Gimdžiau pati, nedarė jokio cezario, net ir nesiūlė mirksiukas.gif Ir pažįstu keletą mamų, kurios gimdė pas šią gydytoją pačios. Matyt, kad susidarė nevisai teisingas įspūdis biggrin.gif
Na, o ar gydytojai aptinka daryti cezarius, tai gal reikėtų paklausti jos pačios biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2009 09 19, 13:20)
Atsiliepimai tikrai saunus apie sia gyditoja bet yra vienas pastebejimas, beveik visoms ji dare cezarius

Visus tris gimdymus priėmė ši gydytoja. be galo laiminga esu jos darbu ir profesionalumu. NEi vieno karto net nesiūlė cezario. NEmanau, kad ji be reikalo daro cezarius.
Atsakyti
QUOTE(VaivaMaciuliene @ 2009 09 19, 15:20)
Atsiliepimai tikrai saunus apie sia gyditoja bet yra vienas pastebejimas, beveik visoms ji dare cezarius. Mano sesei lygiai taip pat, atvykus gimdyti vakare ji nieko nepaaiskinusi pasake kad bus cezaris, likome suprate kad ji tiesiog nenori penktadienio nakti praleisti su gimdyve ir neaisku kada parsirasti namo. Manau tai gyditojai begalo patinka cezariai, nes jie tetrunka labai trumpai, nesulyginsi su gimdymu, kam cia smulintis ane? O ar mums visoms reikia tu cezariu???

Aš taip pat pacituosiu šį postą.

Antrą sūnelį gimdžiau pas šią gydytoją. Gimdymas buvo natūralus. Truko tikrai netrumpai, nes mažiukas gimė pora savaičių anksčiau ir organizmas matyt nebuvo tam nusiteikęs.
Vandenys nubėgo paie 11val vakare, skambinau gydytojai (nors atrodė kažkaip nepatogu tokiu metu skambinti, tuo labiau, kad nebuvau tikra ar tai vandenys bėgo, nes pirmas kartas buvo kitoks), o ji iškart pasiūlė važiuoti į VGN ir prireikus būtinai jai skambinti. Aišku mano įtarimas pasitvirtino ir aš ten pasilikau, nepaskambinau gydytojai, nes akušerės ar seselės (tuo metu nežinojau kas iš jų) sakė, kad jai jau pranešta. Tai buvo priminta, bet pykčių jokių nebuvo. Pati gydytoja atvyko apie 1val. nakties ir buvo iki paryčių (6val.) kol gimė mažiukas. Po gimdymo ne kartą aplankė palatoje ir teiravosi kaip jaučiuosi.

Beje ir gimdymo laikas buvo prieš Naujus metus, ko labiausiai bijojau (prisiklausiusi visokių istorijų apie gimdymus švenčių metu), bet šįkart nebuvo reikalo ko nors bijoti. Užtai DIDELIS AČIŪ GYDYTOJAI ir jos komandai.

O kas liečia gimdymo būdą-man nebuvo iškart siūlyta cezaris ar kt., nors pagal regėjimą (mano nemažas "-")-ne kiekviena būtų pasirinkusi natūralų gimdymo būdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 29 rugsėjo 2009 - 11:11
Laukiuosi vaikucio 3 menuo, ir noreciau gimdyti pas gyd. Maciuliene.
Ar kasnors paskutiniu metu (kai ji tapo direktore) yra gimde pas ja?
Suprantu, kad galiu pasiskambinti bendru tel., bet kolkas is jusu noriu suziniti informacija smile.gif
Beje, dukryte gimdziau pas sia gydytoja, ir labai dziaugiuosi, nes mano gimdymas buvo komplikuotas, dideles dozes skatinamuju...truko 24 val., ir bet kuris gydytojas butu netekes kantrybes, ir dares cezario pjuvi. O si gydytoja man vis kartojo:"- tai pats paprsciausias sprendimas, bet ne pats geriausias...smile.gif".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Missy: 03 spalio 2009 - 14:32