Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

QUOTE(RVJ @ 2008 02 06, 18:38)
Tai galima sužinoti, kito vizito metu. Tik pati gydytoja turi teisę duoti savo asmeninį mobilų telefoną pacientei.

Na matote ji mane isskubino pas savo daktere ir sake grizti, kol as ten viska tvarkiausi, ji jau nebedirbo, tai vat del to man ir reikia jos telefono.
Atsakyti
QUOTE(Meilutee23 @ 2008 02 07, 17:08)
Na matote ji mane isskubino pas savo daktere ir sake grizti, kol as ten viska tvarkiausi, ji jau nebedirbo, tai vat del to man ir reikia jos telefono.

As Tavo vietoj visgi geriau paskambinciau darbo telefonu 4u.gif Juk ir paciai nebus jauku skambinti mobiliu ir bandyti prisistatyti mazdaug "daktare, cia ta paciente, kuriai liepet grizti, bet as nespejau" g.gif

beje, siuo metu gydytoja atostogauja - bus tik kovo menesi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mey @ 2008 02 09, 14:42)
As Tavo vietoj visgi geriau paskambinciau darbo telefonu  4u.gif Juk ir paciai nebus jauku skambinti mobiliu ir bandyti prisistatyti mazdaug "daktare, cia ta paciente, kuriai liepet grizti, bet as nespejau"  g.gif

beje, siuo metu gydytoja atostogauja - bus tik kovo menesi.  4u.gif

Zinau, kad ji atostogauja verysad.gif na aiq as db nesakysiu kaip as prisistatyneciau, puikiai mane atpazintu, bet kaip sakoma pagalvos nesulaukiau cia, pati viska issiaiskinau... dekui nors uz komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilutee23 @ 2008 02 11, 11:49)
Zinau, kad ji atostogauja  verysad.gif na aiq as db nesakysiu kaip as prisistatyneciau, puikiai mane atpazintu, bet kaip sakoma pagalvos nesulaukiau cia, pati viska issiaiskinau... dekui nors uz komentarus smile.gif

4u.gif Puiku 4u.gif

Prasom nepykti - niekas cia nieko blogo tikrai nenori schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mey: 11 vasario 2008 - 15:59
Sveikos, gal žinot kada gyd. Mačiulienė grįžta iš atostogų ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2008 02 11, 20:33)
Sveikos, gal žinot kada gyd. Mačiulienė grįžta iš atostogų ? blush2.gif

kovo 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 12, 01:58)

Ąčiū 4u.gif
Atsakyti
Uz keliu savaiteliu si daktare darys planine cezario operacija, noretusi daktarei atsilyginti, gal kas gali parasyti kiek dabar kainuoja cezario operacija? labai buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(juratte @ 2008 03 04, 19:35)
Uz keliu savaiteliu si daktare darys planine cezario operacija, noretusi daktarei atsilyginti, gal kas gali parasyti kiek dabar kainuoja cezario operacija? labai buciau dekinga

Sveikos,

jau rasiau, kad ir man (bei paciai gydytojai smile.gif) si informacija butu tikrai naudinga, tad buciau labai dekinga, jei mamytes pasidalintu savo ziniomis siuo klausimu.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristoocia @ 2008 03 05, 09:10)
Sveikos,

jau rasiau, kad ir man (bei paciai gydytojai smile.gif) si informacija butu tikrai naudinga, tad buciau labai dekinga, jei mamytes pasidalintu savo ziniomis siuo klausimu.

Aciu smile.gif

Man irgi labai rupi, kaip atsilyginti gydytojai? Leliukas turetu pasibelsti uz menesio, tad labai susidomejusi ir susirupinusi skaitineju. O klausimu milijonas, nes leliukas pirmas, o iki siol nelabai turejau laiko daug skaitineti.
Gimdyti ruosiuosi pas Maciuliene. Man ji atrodo labai konkreti ir profesionali. Pasitikiu ja, o kai pasitiki, tai ir baimes maziau.
Atsakyti
Mano sunui i pasauli ateiti padejo si nuostabi ir profesionali gydytoja wub.gif
Esu be galo dekinga jai ir akuserei Bozenai wub.gif

Su abiem tariausi is anksto,labai norejau siu dvieju moteru dalyvavimo rolleyes.gif

Manau,tai,kad neplysau pagimdzius 4300 g berniuka, nuleme mediku profesionalumas good.gif
Atsakyti
Abu sunus gimdziau pas ja. thumbup.gif Profi thumbup.gif
Atsakyti