QUOTE(Aja* @ 2008 01 22, 21:03)
Merginos man pamažu arteja gimdymas. Dabar 31 savaiciuke.
Su gydytoja jau susitariau, kad gimdysiu pas ją, nes ir lankausi senai- nuo 9 sav. Tik kadangi tai pirmas gimdymas. Nežinau net ko klausti gydytojos, ką reiktų su ja aptarti..
Galėtumėt trumpai surašyti klausimėlius, kad neliktų kažko neaptarta...
Kaip sutarti su ja, kad gimdyme dalyvautų ak.Božena?Ar neižeisiu gydytojos prašydama konkrečios akušerės? Nu tipo, kad kišuosi ne į savo reiklaus..
Jeigu ji pasakys OK, ar tokiu atveju reikia dar atskirai tartis su Božena dėl gimdymo? Ar jau čia užtenka, kad Mačiulienė jai pasakys ir ji atvyks, net jeigu ne jos grafikas... Nesinori ir akušeriai primesti...
Arba jeigu pasakys, kad ji man parinkusi kita akušerę..
O aš noriu būtent Boženos.. Ar man prieštarauti gydytojai? Nu žodžiu patarkit kaip suderinti, kad gimdyme dalyvautu Mačiuliene ir Božena ir abi nesijaustų įžeistos arba "apeitos".
Ir dar dėl tų palatų. Kol kas aš jų akyse nemačiau, bet tikrai žinau, kad noriu geros, tvarkingos palatos sau ir vyrui. Supratau, kad mokama galima tik tuo atveju jeigu per gimdyma ji neužimta. O tos kitos pagerintos?? Ar galima su Mačiuliene sutarti, kad tokia palata būtų rezervuota? O gal jos pacientės tokia palata "pagalovna" laikoma
?
Ir dar prašyčiau tų merginų, kurios pas ją lankėsi nuo pradžių (na nuo pirmųjų savaičių) parašyti man į až dėl atsilyginimo su gydytoja. Nenoriu aš čia viešai tokių klausimų aptarinėti
Ir kam gimdyme dalyvavo Božena- parašykit irgi prašau dėl atsidėkojimo..
Busiu labai visoms dėkinga.
as kai atvaziavau gimdyt, tai pirmiau atejo kazkokia kita akusere, bet mazdau po valados ar pusantros atejo Bozena, ir tada jau buvo ji.
palatos pagerintos berods 5 yra, viena is ju jau vadinama 'Maciulienes', taip supratau, i ja Maciulienes gimdyves paprastai ir guldomos, nezinau kaip buna, jei kelios vienu metu buna. sioje mes ir gulejom: palatoj 2 lovos - man ir vyrui, yra tualetas, kriaukle, vaiko staliukas, atnesa vaiko lovyte, naktines leputes prie kievienos lovos. nieko stebuklingo, bet svaru tvarkinga, paremontuota, ir bent jau pakankamai jauku. na, aisku nepalyginsi su privaciom... mokejom atrodo 100 uz palata, ir 100 uz vyro nakvojima.
jei tau neramu - tu tiesiog pakalbek su ja. as tai klausiau visko, kas rupejo, ir apie gimdykla, ir apie kitka. tada ir gydytoja zinos, ko tu tikiesi ir stengsis kiek imanoma sudaryt tas salygas.
beje, is mano draugiu 5 dar gimde pas Maciuliene, tai 4 su Bozena, viena taip greit pagimde, kad net nespejo suprast, kokia akusere buvo
ne viena nesitarem specialiai, net neisivaizduojam, kaip ten buna, ar ji specialiai atvaziuoja, ar tiesiog uztaikem jos budejimo laiku...