Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek panaudojate sauskelnių per parą?

Sveikos smile.gif
noriu paklausti kokio dydzio geriausia imti sauskelnes i ligonine naujagimiui 2-5kg ar 3-6kg, ar labai tas dydis skiriasi? kiek vnt imti?
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 04 18, 09:58)
Sveikos  smile.gif
noriu paklausti kokio dydzio geriausia imti sauskelnes i ligonine naujagimiui 2-5kg ar 3-6kg, ar labai tas dydis skiriasi? kiek vnt imti?

O koks esminis skirtumas kokio dydžio bus? g.gif sakyčiau 2-5 kg neišnešiotukams. Bet kokiu atveju spėsi pakį sunaudot, neišaugs smile.gif
Kiek vnt. Na , paroj 24 h. Jei keisi kas 2 h, reiks 12 vnt. Labai individualu gi, nežinosi, kiek kakins biggrin.gif
Ligoninėje reik išbūti 2 paras.
Imk visą pakį, juk ne ant kupros nešti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 18, 11:00)
sakyčiau 2-5 kg neišnešiotukams

neisnesiotukams is vis yra 0 dydis kazkur maciau ax.gif
Atsakyti
Žiūrint, kokio svorio gims. Nes aš net 3-6 kg nesidžiaugiau sauskėmis. Sunaudojom pirmą pakuotę, vos vos cool.gif Nes gimė 4.5 kg ir teorija čia tie skaičiukai jau atrodė, reikėjo pirkti iškart 5-9 kg (namie iškart perėjom prie 3 dydžio).
Dabar sveria apie 9 kg., bet 7-18 kg sauskės per mažos. Perkam ir naudojam 12-22 kg (5 dydis).
Atsakyti
As turbut busiu rekordininke pamperiu sunaudojime....maniskis vos lasiukas ir i asras, pakeiti ir ramus. tai keiciam be galo daug. Tik kai miega isbuna ilgiau. Isbandem ir didelio sugeriamumo ir brangias ir pigias. taspats. Siandien gavu daugkartiniu, jau geriau jas keisti ir plauti negu bevei sausas vienkartines mesti lauk. Bus tikrai pigiau o juolab ir vaikuciui geriau smile.gif Beto pirkau visa komplekta is vienos geros super mamytes tai tikrai brangiai nesumokejau ir manau atsipirks sitas jau per menesi smile.gif
Atsakyti
O mes sunaudojame vidutiniškai 7 4u.gif
Atsakyti
Apie 6-8 i para...Siaip vaikutis mano ramus ir net prisidares tyli ir nieko nesako biggrin.gif Tad tiesiog keiciu po kiekvieno maitinimo ir tada kai "uzuodziu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Maziukui 2,5 men, sauskelnytes keiciu pries kiekviena maitinima. O valgo kas 2 valandas mazdaug, o nakti kas 3-5 valandas. Tai sauskelniu iseina gana nemazai..
Atsakyti
Mums 10 tikrai išeina per parą. smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat sunaudojam apie 7-8 sauskelnes per parą, kadangi keičiames kelnes su kiekvienu valgymu, o mažoji valgo kas 3 val.
Atsakyti
Kadangi nėra temos apie sauskelnes tai klausiu čia:
Gal kas naudojate Hugies 1 arba 2 dydžius ar tiko ar patiko.
Visi rašo libero ar pampers patiko nors jos be kišenėlių kakučiams ir prateka ir turi kvapą tai yra smirdi.
o va Hugies netūralios nesmirdi turi kišenelesnuo pratekejimo o radau komentarų kad daug kam prateka. tai vienintelės su specialia apsauga nuo pratekėjimo ir prateka labiau negu tos kur be apsaugų. tai kaip čia suprast nesusigaudau. Kurias tada pirkt. galėtų kas užvest tema kokias sauskelnes naudojat iš kur perkat nes manau daug būtų naudingų patarimų kas tinka patinka ir kur gauti pigiau. Taip radau paieškoje temą kokias sauskelnes renkatės bet tema senai uždaryta o žinutės šešių metų senumo. tai tada pratekėjo o dabar gal jau patobulintos gal jau neprateka tos Hugies.
Parašykit kas naudojot Huges A.Ž.
Dėkui
Atsakyti
Labiausiai patinka pampers sunaudojame 6- 7 per para.Hagiai kai prisisioja tokie stori pasidaro nezinau, bet mes uz pampers balta pakuote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editute: 11 sausio 2015 - 18:09