Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 27, 10:28)
kaip kam patogiau tas taip siuvineja mirksiukas.gif  as uo kairio apptinio kampo,nuo vidurio...

QUOTE(Wasara @ 2010 01 27, 10:40)
[J-u-r-a-t-e, aš paprastai pradedu siuvinėt nuo dešinio apatinio kampo, man taip patogiau. Nors dabar siuvinėju nuo viršaus, nes prie schemos buvo tokia rekomendacija pridėta.

QUOTE(astulia @ 2010 01 27, 11:55)
J-u-r-a-t-e, aš siuvinėju nuo kairio viršutinio kampo. kaip matai, jokios taisyklės nėra, kam kaip patogiau  mirksiukas.gif

AČIŪ, merginos, už operatyvumą. Kažkaip aš visada siuvinėju nuo kairio viršutinio krašto, o čia apžiūrėjau, kad ima nuo vidurio arba nuo apatinio kairio ar dešinio šono, dėl to ir kilo man toks klausimas. Gal voju gal jei neteisingai siuvinėju, tai gal ir sunkiau siuvinėjasi ar pan.
Na, kai naudoju lankeli - tai man patogiau nuo virsaus siuvineti smile.gif O vat dabar vyras apsiėmė padaryti stova (tik nepasakė kada pabaigs biggrin.gif ) - tai ten kitaip bus, teks vėl kažkaip mokytis siuvinėti, nes lankelį aš būna pasuku tokiu kampu kokiu man reikia smile.gif
Atsakyti
atsiprasau, gal ir ne i tema, bet vis adr labai ieskau ivairiu raidyciu, skaiciuku schemu, aciu. editastack@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 27, 13:53)
+ ir - yra tokios rausvos kuno spalvos (950 ir 948), o apie BS atskirai raso, siuvinet su 3031  unsure.gif

o yra 939 simbolis? Gal tikrai juo reikia siuvinėti paliktus langelius, o jie neužspalvinti tam, kad nesusimaišytų su BS. Tuoj pažiūrėsiu savo turimas mirabilia schemas. Ten kažkas irgi pas mane parašyta panašaus.
deja, mano turimose Mirabilia schemose nieko panašaus nepasitaikė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 27 sausio 2010 - 14:11
QUOTE(giedress @ 2010 01 27, 15:07)
o yra 939 simbolis? Gal tikrai juo reikia siuvinėti paliktus langelius, o jie neužspalvinti tam, kad nesusimaišytų su BS. Tuoj pažiūrėsiu savo turimas mirabilia schemas. Ten kažkas irgi pas mane parašyta panašaus.
deja, mano turimose Mirabilia schemose nieko panašaus nepasitaikė...

939 simbolis toks juodas rutuliukas, tai turbut kaip tu sakai, nedejo, kad su BS linijom nesusilietu. Na bandysiu, ziuresim kas gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 27, 09:22)
Tai norėjau paklausti kaip Jūs darot, ir aplama ar tai taisyklė at tiesiog patogumo reikalas?

Aš siuvinėju nuo viršutinio kairio kampo, taip pat su lankeliu, tiesiog man taip patogiau.

Rodau išlygintą raidę su knygele:
user posted image

Jau apvilkau, tačiau su spaudėm nefotografuosiu, foto bus vėliau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkštėlė: 27 sausio 2010 - 14:28
QUOTE(doviile @ 2010 01 27, 12:57)
mergaites, gal galit patart kur Vilniuje geriau remint paveiksla isiuvineta? maciau kad yra tema su adresais kur remina, bet kadangi pirma karta nesiu tai gal galit patart kur graziai daro ir labai daug nepraso  blush2.gif

Kiek teko rėmint Vilniuje, baisiausią rezultatą gavau Domus galerijoj Savex, o pats pačiausias thumbup.gif be priekaištų kainai ir kokybei Žolyno 3.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 27, 13:48)
Kažkada anoj temoj buvau įkėlus... Dabar pabandysiu... Gal tik nuotrauka nelabai kokybiška  ax.gif Šiaip mama labai patenkinta ir gerai žiūrisi...

bigsmile.gif visai gerai žiūrisi thumbup.gif , pasidėsiu prie patikusių blush2.gif
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 27, 14:27)
Aš siuvinėju nuo viršutinio kairio kampo, taip pat su lankeliu, tiesiog man taip patogiau.

Rodau išlygintą raidę su knygele:

Jau apvilkau, tačiau su spaudėm nefotografuosiu, foto bus vėliau. biggrin.gif

kaip skirias vaizdas, raidė puikiai išryškėjus thumbup.gif
Atsakyti
na, ateinu ir aš su savo pribaigtuvėmis doh.gif
Flamenco Dancer iš Vyšytye Kortinki. Pradėtas 2008 08, baigtas 2010 01 25. Bet niekaip neina man su auksiniais siūlais susidraugaut verysad.gif Taip atsargiai skalbiau, bet vis tiek visas vėliumas susivėlė... Na bet yra kaip yra biggrin.gif

user posted image
user posted image čia iš arčiau matysis visas brokas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
jau kuris laikas ir aš esu pagavusi siuvinėjimo kablį doh.gif Smagus kažkaip man šis užsiėmimas ax.gif Užtai žinoma labai norisi pasirodyti su savo darbeliais, tik vat fotografuoti, tai reiktų dar pasimokinti blush2.gif
Bandau įkelti viena paskutinių darbelių siuvinėtą dovanų, jei nesigaus - labai nepulkite mušti, bandysiu pasitaisyti...
user posted image
Atsakyti
Knygelė:
Dizainas: Z - M-Designs
Siūlai: DMC 92
Medžiaga: Lietuviškas linas.
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ooooo, atrodo gavosi blink.gif Eureka!!! lotuliukas.gif
Būsiu labai dėkinga už pastabas 4u.gif

Atsakyti