Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Zundyte, gražus peizažėlis, oj kaip man tokie patinka thumbup.gif

Daiko, koks fainas tigras bigsmile.gif O ar nesunku ant tamsios medžiagos siuvinėt? g.gif

Čiole, gražus metrikas, bet koks fainas rėmelis thumbup.gif

Paukščiuk, man iš tų penkių paveiksliukų, tai pirmas ir antras labaiusiai patiko ax.gif

Little angel koks įdomus sprendimas, išsiuvinėti papuošimą kavai bigsmile.gif Na jau tikrai, BS per kryžiukų vidurį - tai jau nusišaučiau mega_shok.gif

RSebes, koks tigras wub.gif Gal ir aš kada nors tokiam prisiruošiu biggrin.gif

Peachy_sheila aš savo siūlus susuku ant kartoninio laikiklio, užrašau numerius ir į dėžutes pagal eiliškumą susidedu. Pas man daugiausiai DMC siūlų, tad jų turiu 2 dėžutes, Madeiros - 1, ir anchor - 1 dėžutę, o dėl to kaip geriau siuvinėti pagal patį paveikslą matau. Kartais patogiau viena spalva viską išsiuvinėti, o kartais geriau po truputį keičiant spalvas eiti pirmyn. Nes tada ne taip greitai galima suklysti. Jau kažkoks košmaras, kai reikia išardyti tuos kryželius. Lėtai siuvinėjasi, bet jau ardosi tai išvis lėtai, laikas tik gaištasi. doh.gif

J-u-r-a-t-e dėl siuvinėjimo pradžios, kažkur skaičiau, kad išvis reikėtų nusistatyti centrą ir nuo jo pradėti siuvinėti. Man irgi visaip buvo, ir nuo viršaus, ir nuo apačios pradėjusi esu, čia kaip patogiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

as tai dazniausiai nuo desinio apatinio kampo
Atsakyti
J-u-r-a-t-e, aš siuvinėju nuo kairio viršutinio kampo. kaip matai, jokios taisyklės nėra, kam kaip patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 26, 20:35)
Na čia tipo per google  blush2.gif
O kaip vadinasi tie vaikučiai ant grybų  g.gif  na tokių gražių tu randi o aš kai pradedanti tai man dar sunkokai.
Tai jei kas tai ir pirksiu jei rasiu kur parduoda  mirksiukas.gif
Mėginsiu ieškoti.

Nea, turėjau omeny schemų paiešką. Kažkada viena mergina SM prašė jo schemos, aš ir neturėjau, bet žinau, kad ji kažkur rado. Tai schemų paieškoj užklausk, gal atsilieps blush2.gif

Randu kitame siuvinėjimo forume siuvinėjimas ČIA pamatau, kai kažkas išsiuvinėja ir pasiprašau. Arba pamatau ir negaliu ramiai gyvent kol schemos nerandu. Niekad dar nesu pirkus, visada galima rasti.

Porelė ant grybo yra NIMUE dizaino, jos schemą turiu.

Žinau jorką augini tai ir dvi labai super schemas turiu (Golden Kite ir HAED dizainų) Jei reikia rašyk email'ą vakare atsiųsčiau, arba ryt ryte
Atsakyti
mergaites, gal galit patart kur Vilniuje geriau remint paveiksla isiuvineta? maciau kad yra tema su adresais kur remina, bet kadangi pirma karta nesiu tai gal galit patart kur graziai daro ir labai daug nepraso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 26, 20:35)
Tai jei kas tai ir pirksiu jei rasiu kur parduoda  mirksiukas.gif
Mėginsiu ieškoti.

Pasiimk is CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 01 26, 14:26)
pasiziurek yra atskira temele http://www.supermama...?...1669&st=456  ten rasi visokiu ideju ir grozybiu, ir paciai prasom pasidemonstruoti su savo lobiu  lotuliukas.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 27, 09:22)
Sveikos, auksarankės! smile.gif
Ar nesušalot? smile.gif Šitoks baisus oras..  doh.gif
Turiu tokį gal ir kvailą klausimą.
Vat žiūrinėjau vienos merginos procesus irpastebėjau, kad ji siuvinėja iš apačios į viršų smile.gif O aš visą laiką siuvinėju iš viršaus žemyn.
Tai norėjau paklausti kaip Jūs darot, ir aplama ar tai taisyklė at tiesiog patogumo reikalas?
Nes as kažkaip kiek pamenu nuo viršaus žemyn siuvineju smile.gif
Ir dar gal kur yra siųvinėjimo kryželiu pradžiamokslis? smile.gif Tiesiog, būtų idomu pastudijuoti kaip reikai , o ne taip kaip as darau smile.gif

Iš anksto AČIŪ  ax.gif

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Pasižiūriu jūsų darbelius tai man dar toooli iki jūsų bet stengsiuosi ax.gif
Na aš dabar siuvinėju antrąjį savo darbelį, tai bandau viską viena spalva išsiuvinėti ir t.t. O pradejau nuo atskiro objekto, kaip man atrodė lengviau jį rasti rolleyes.gif Manau kitą savaitėlę jau baigsiu, tai būtinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Vis tiek kreipiuos i jus pagalbos 4u.gif turim tokia schema
user posted image
prie schemos nurodyta: Additional instructions: stitch in eye is 939, tokia beveik juoda spalva. A jus galit man zioplai paaiskint kuris cia tas 'stitch'? blush2.gif ar abu tuos paliktus tuscius langelius juodus daryt, ar ten kazkaip viena centre, is sonu du pusinius rusvus..ar tai pusinius juodus... doh.gif na cia tokia smulkmena atrodo, bet nesinori per 'trial and error' daryt...na, bandyt visus variantus ir ziuret kaip graziau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 27, 13:13)
prie schemos nurodyta: Additional instructions: stitch in eye is 939, tokia beveik juoda spalva. A jus galit man zioplai paaiskint kuris cia tas 'stitch'?  blush2.gif ar abu tuos paliktus tuscius langelius juodus daryt, ar ten kazkaip viena centre, is sonu du pusinius rusvus..ar tai pusinius juodus...  doh.gif na cia tokia smulkmena atrodo, bet nesinori per 'trial and error' daryt...na, bandyt visus variantus ir ziuret kaip graziau  g.gif  4u.gif

o čia ne apie BS šnekama? mastau.gif kas per spalva yra '+' simbolis?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 26, 21:14)
bigsmile.gif parodyk, prašau  4u.gif

Kažkada anoj temoj buvau įkėlus... Dabar pabandysiu... Gal tik nuotrauka nelabai kokybiška ax.gif Šiaip mama labai patenkinta ir gerai žiūrisi...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 sausio 2010 - 13:51
QUOTE(giedress @ 2010 01 27, 13:39)

aš irgi manyčiau, kad čia apie BS šnekama g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 01 27, 14:39)

+ ir - yra tokios rausvos kuno spalvos (950 ir 948), o apie BS atskirai raso, siuvinet su 3031 unsure.gif
va instrukcijos: doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 27 sausio 2010 - 13:55