Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 01 26, 17:06)
Aš siuvinėjau šį variantą, nes mama tokį išsirinko. Tikrai daug gražesnės spalvos gavosi ir rėminimas visą vaizdą gadina... g.gif

bigsmile.gif parodyk, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 26, 14:46)
Tas virėjas Mystic Stitch dizaino. Iš tos serijos jų ne vienas toks. Aš jį adau kažkada vienam forume, atsispausdinau ir ištryniau. Bet manau jei per paiešką užklaustum, atsirastų, kas kaupia jas blush2.gif

Na čia tipo per google blush2.gif
O kaip vadinasi tie vaikučiai ant grybų g.gif na tokių gražių tu randi o aš kai pradedanti tai man dar sunkokai.

QUOTE(e.meskine @ 2010 01 26, 15:33)
cia turbut tai paciai vireju temai priklauso  thumbup.gif  radau bet jie mokami    bet super  thumbup.gif atrodo

Tai jei kas tai ir pirksiu jei rasiu kur parduoda mirksiukas.gif
Mėginsiu ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 26, 19:35)
Na čia tipo per google  blush2.gif
O kaip vadinasi tie vaikučiai ant grybų  g.gif  na tokių gražių tu randi o aš kai pradedanti tai man dar sunkokai.
Tai jei kas tai ir pirksiu jei rasiu kur parduoda  mirksiukas.gif
Mėginsiu ieškoti.

ateik į schemų temą, kai ką radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 26, 19:35)
Na čia tipo per google  blush2.gif
O kaip vadinasi tie vaikučiai ant grybų  g.gif  na tokių gražių tu randi o aš kai pradedanti tai man dar sunkokai.
Tai jei kas tai ir pirksiu jei rasiu kur parduoda  mirksiukas.gif
Mėginsiu ieškoti.

va cia tie virejai http://www.mysticsti...x?CategoryID=78 po 15 doleriu kainuoja
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 01 26, 21:09)
va cia tie virejai http://www.mysticsti...x?CategoryID=78      po 15 doleriu kainuoja

Radau radau,tik nesuprantu kaip čia pirkti doh.gif žalia aš visuose tuose reikaluose doh.gif doh.gif doh.gif
Bet kokių čia grožių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 26, 16:54)
O nebijai, kad aptaškys išlindęs  g.gif  g.gif  Superinis tigras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif lb lb wub.gif
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 26, 17:28)
Baigta raidelė
user posted image

Bus užrašinės viršelis.

lb dailus darbelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri esat siuvinejusi sita feja?
user posted image
doh.gif siokiu tokiu neaiskumu iskilo blush2.gif
Atsakyti
Va kokia gera įdėja. thumbup.gif Kam reikia nusikopinkit čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 27, 00:09)
Va kokia gera  įdėja. thumbup.gif  Kam reikia nusikopinkit čia

Labas ryta... Hmmmm man nerodo, aš nesu jos draugų sąraše... Gal gali gali įmest į schemų paiešką persikėlus pas save??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės! smile.gif
Ar nesušalot? smile.gif Šitoks baisus oras.. doh.gif
Turiu tokį gal ir kvailą klausimą.
Vat žiūrinėjau vienos merginos procesus irpastebėjau, kad ji siuvinėja iš apačios į viršų smile.gif O aš visą laiką siuvinėju iš viršaus žemyn.
Tai norėjau paklausti kaip Jūs darot, ir aplama ar tai taisyklė at tiesiog patogumo reikalas?
Nes as kažkaip kiek pamenu nuo viršaus žemyn siuvineju smile.gif
Ir dar gal kur yra siųvinėjimo kryželiu pradžiamokslis? smile.gif Tiesiog, būtų idomu pastudijuoti kaip reikai , o ne taip kaip as darau smile.gif

Iš anksto AČIŪ ax.gif
Atsakyti
kaip kam patogiau tas taip siuvineja mirksiukas.gif as uo kairio apptinio kampo,nuo vidurio...
Atsakyti
Kibirkštėle, labai gražu wub.gif

tute28, nuostabi idėja thumbup.gif

J-u-r-a-t-e, aš paprastai pradedu siuvinėt nuo dešinio apatinio kampo, man taip patogiau. Nors dabar siuvinėju nuo viršaus, nes prie schemos buvo tokia rekomendacija pridėta.
Atsakyti