Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Peachy_sheila, puiki gyvūnėlių kompanija thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif

Dar noriu jūsų patarimų blush2.gif Kadangi nelabai nusimanau šitame reikale tai gal galėsite man padėti...
Visų pirma domina mane kaip laikote savo siūlelius. Aš bandau darytis tokia kaip ir rodyklę spalvelių - ant kartono pririšu siūlelį ir pasirašau jo nr. Bet jau dabar matau kad galiu greitai pradėti maišytis... schmoll.gif

Dar domina kaip jūs siuvinėjate: ar visų pirma viską vienos spalvelės išsiuvinėjate, ar vieną kažkurią dalį siuvinio visomis spalvomis, ar kaip papuola?
Nes vis nenusprendžiu kaip yra patogiau ax.gif

Kol kas lyg ir tiek,
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 26 sausio 2010 - 13:21
Laba diena visoms,

gal galit kas i kaunieciu padet: noriu suiremint darbukus, bet susiduriau su keist aproblema- niekur nerandu storo kartono pirkt. arba skystalas, arba jau dezinis toks pustas sad.gif gal kas zinot kur jo gali buti? aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 01 26, 12:17)
Ačiū smile.gif

Dar noriu jūsų patarimų blush2.gif Kadangi nelabai nusimanau šitame reikale tai gal galėsite man padėti...
Visų pirma domina mane kaip laikote savo siūlelius. Aš bandau darytis tokia kaip ir rodyklę spalvelių - ant kartono pririšu siūlelį ir pasirašau jo nr. Bet jau dabar matau kad galiu greitai pradėti maišytis... schmoll.gif

Dar domina kaip jūs siuvinėjate: ar visų pirma viską vienos spalvelės išsiuvinėjate, ar vieną kažkurią dalį siuvinio visomis spalvomis, ar kaip papuola?
Nes vis nenusprendžiu kaip yra patogiau ax.gif

Kol kas lyg ir tiek,
Ačiū 4u.gif

na as tai laikau siuliukus ant specialiu DMC laikikliu,man labai jie patogus, ir sudedu y spec. ymautes, o kai siuvineju tai susidedu y spec. dezute pagal kodus ir labai lengva ir patogu rast buna thumbup.gif o atskirtus siuliukus tai risuosi prie kartono su skylute ir virsuj susirasau kodus siulu biggrin.gif
o siuvineju tai kvadratais smile.gif man kazkaip patogiau, nes viena spalva galima greit paklsysti... verysad.gif
Atsakyti
Peachy_sheila, viską atsakiau į až... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2010 01 26, 14:04)
na as tai laikau siuliukus ant specialiu DMC laikikliu,man labai jie patogus, ir sudedu y spec. ymautes, o kai siuvineju tai susidedu y spec. dezute pagal kodus ir labai lengva ir patogu rast buna thumbup.gif  o atskirtus siuliukus tai risuosi prie kartono su skylute ir virsuj susirasau kodus  siulu biggrin.gif
o siuvineju tai kvadratais smile.gif  man kazkaip patogiau, nes viena spalva galima greit paklsysti... verysad.gif

Aišku smile.gif
O tuos laikiklius tikriausiai pardavinėja ten kur ir siūlelius, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 01 26, 13:17)
Ačiū smile.gif

pasiziurek yra atskira temele http://www.supermama...?...1669&st=456 ten rasi visokiu ideju ir grozybiu, ir paciai prasom pasidemonstruoti su savo lobiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis, visų labai mieli darbeliai ir procesai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 01 26, 13:16)
Aišku smile.gif
O tuos laikiklius tikriausiai pardavinėja ten kur ir siūlelius, ar ne? g.gif

taip biggrin.gif as pirkau internetu...
Atsakyti
Sveikos, Siuvinetojos smile.gif

norejau paklausti, gal siame forume yra londonieciu? jei taip, tai kur paprastai perkat siuvinejimo siulus?...pritrukau atspalviu blink.gif
aciu:)
Atsakyti
Tigras superinis thumbup.gif 4u.gif atrodo paims ir isbegs is paveikslo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 26, 12:21)
Kokie darbai  wub.gif
O tu pirkai virėjo shemas ar kur nors radai  g.gif  labai jau jis man patiko.
Vis ieškau kažko virtuvei bet nerandu,na norisi kažko tokio išskirtinio ne gėlės,puodai ir t.t. tai vis paieškose esu.

Tas virėjas Mystic Stitch dizaino. Iš tos serijos jų ne vienas toks. Aš jį adau kažkada vienam forume, atsispausdinau ir ištryniau. Bet manau jei per paiešką užklaustum, atsirastų, kas kaupia jas blush2.gif
Atsakyti