Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 05, 14:42)
Metrikiukas
user posted image

atsiprasau is anksto bet mat tas metrikas kuri visi giria man schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 05, 17:39)
niu va isidejau ,dabar atrodo taip. smile.gif
user posted image

dabar atrodo thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 19:29)
Na ir aš parsivežiau jau gatavas rožes...  ax.gif (rėmo viduje spalva tamsiai raudona, o kažkokia ruda atrodo  doh.gif)
user posted image

nuostabios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 04, 15:48)
user posted imagestai ir as rodausi ka siuvineju,tik gaila siuliuku pritrukau,tai dabar  uzsisakiau ir laukiu kada atsius

thumb_yello.gif ok.gif
Atsakyti
va,pradžiuvę drugeliai lotuliukas.gif ,tik spalvos tai baisios,grožio nesimato ,reiks dar dienos šviesoje nufotografuot,nes dabar tai schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2010 02 06, 03:13)
atsiprasau is anksto bet mat tas metrikas kuri visi giria man  schmoll.gif

ačiū ir už tokią nuomonę mirksiukas.gif 4u.gif

zundyte bigsmile.gif man pavasariu kvepia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 vasario 2010 - 09:44
Visad norėjau Paukščiuko paklaust,o metrikiukus tu pati parenki,ar užsakovas išsirenka? Man tai visi mieli. Ir pagarba tau,kad tiek vienodų sugebi padirbt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 06, 08:53)
va,pradžiuvę drugeliai lotuliukas.gif ,tik spalvos tai baisios,grožio nesimato ,reiks dar dienos šviesoje nufotografuot,nes dabar tai schmoll.gif

labai wub.gif fainuciai drugeliai 4u.gif ir man viskas cia grazu su spalvom smile.gif gal schemute galima man gelytes labai mielos atrodo dar kur kitur priderint tokias galima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 06 vasario 2010 - 10:35
QUOTE(tute28 @ 2010 02 06, 10:31)
Visad norėjau Paukščiuko paklaust,o metrikiukus tu pati parenki,ar užsakovas išsirenka? Man tai visi mieli. Ir pagarba tau,kad tiek vienodų sugebi padirbt. mirksiukas.gif

Visada užsakovas, aš tik patariu, jei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 02 06, 10:34)
labai  wub.gif  fainuciai drugeliai  4u.gif ir man viskas cia grazu su spalvom smile.gif gal schemute galima man gelytes labai mielos atrodo dar kur kitur priderint tokias galima  ax.gif

na ,va tikrosios spalvos blush2.gif ,tik atleiskit ,kad nelygintas blush2.gif ,šiandien neturiu laiko rėminti ,tai pagalvojau ,kad ryt lyginsiu,o pasirodyt tai šiandien norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o schema žurnale,neturiu kompiuterinio varianto ir skenerio neturiu,kad nuskenuot,tai atsiprašau...(žurnalas vyšyvaju krestikom 2009m spalio mėn numeris,gal kur internete rasit,tik perspėju ,kad kodų lentelėje spalvos sumaišytos,jei siuvinėt pagal jas tai drugeliai gausis rožiniai su oranžiniais pakraščiukais,nors aišku galimas ir toks variantas mirksiukas.gif )

user posted image
Atsakyti
zundyte karoliukai žaižaruoja bigsmile.gif , pirmai jų nepastebėjau g.gif

Žiekit kokį gražų paveikslą siuvinėja, niu bet antroji pusė blink.gif blink.gif blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Įdedu ir aš ką šiuo metu narplioju smile.gif HAED
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 06, 10:00)

Žiekit kokį gražų paveikslą siuvinėja, niu bet antroji pusė  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nu bet jau rimtai blogoji pusė velnias galvą nusilaužtų. unsure.gif Na bet dar tik mokosi gal. Nu niekaip nesuprasiu,kaip su tokia siūlų raizgalyne galima nesusipainiot unsure.gif

O apie antrą pusę mano nuomonė pasikeitė. Anksčiau galvojau,nesimato,tai koks skirtumas,kokia blogoji pusė,bet daba man turi būt gražu. Ir netiesa,kad sunku, neverta stengtis. Kai išmoksti taisyklingai kryžiavot, tai automatiškai viskas teisingai einasi ir nei vieno kryžiuko neteisingo. Ta prasme visi pagaliukai žiūri į vieną pusę. Net nesistengiant. Tiesiog kitaip net daba man neišeina. Bet kas kaip moka,tas taip šoka. Čia tik mano nuomonė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 06, 13:00)
Žiekit kokį gražų paveikslą siuvinėja, niu bet antroji pusė  blink.gif  blink.gif  blink.gif
[url=http://skarbek1.gallery.ru/watch?ph=GLp-bxo5h][img]

O man antroji pusė nėra aktuali, gaila laiko, kurį galiam skirti gerąjai pusei. Be to ireminus vistiek juk niekas nemato tos puses blush2.gif Be to paveikslas didelis, tad darbo daug.. aš tikrai nesugebečiau nesupainioji spalvų smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 02 06, 13:24)
Kai išmoksti taisyklingai kryžiavot, tai automatiškai viskas teisingai einasi ir nei vieno kryžiuko neteisingo. Ta prasme visi pagaliukai žiūri į vieną pusę. Net nesistengiant. Tiesiog kitaip net daba man neišeina. Bet kas kaip moka,tas taip šoka. Čia tik mano nuomonė. mirksiukas.gif

Ba, gal kai išmoksti, bet reikia daug pastangų smile.gif O šiaip smagu, kad pati moki ir tau savaime gaunasi graži antroji pusė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurblond @ 2010 02 06, 13:24)
Įdedu ir aš ką šiuo metu narplioju  smile.gif HAED

thumbup.gif Labai gražus darbelis smile.gif sekmės toliau kryžiavojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2010 02 06, 12:24)
Įdedu ir aš ką šiuo metu narplioju  smile.gif HAED

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ohohoooo puikiai sekas, bus nuostabus paveikslas bigsmile.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 06, 12:28)
O man antroji pusė nėra aktuali,

ir man ji nėra aktuali,savaime gaunas, o, bet, tačiau, juk reikia siūlus taupyt biggrin.gif iš tos raizgalynės, kaip anos moterytės,,galima dar vieną tokio dydžio paveikslą išsiuvinėt lotuliukas.gif
Atsakyti