QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 05, 16:01)
Sveikutės siuvinėtojos
Tikiu, kad šimtą kart apie tai kalbėjot, bet jei kuri turės kantrybės, labai būčiau dėkinga jei atsakytų į mano klausimus
Kaip tik kalbat apie siūliukus....ir man iškilo toks klausimas, kuo skiriasi vienokios ar kitokios firmos siūlai (tarkim DMC ir Anchor)? Taip pat aptikau, kad plaunat darbelius, smalsu kodėl (ar per dvi dienas išsiuvinėtą darbelį taip pat reikia skalbti) ir kaip tai daryti? Atrodė, kad tiek daug noriu paklausti, o tik du klausimus suraičiau
Ačiū už bet kokią info
siūlai skiriasi spalvomis ir jų skaičiumi,daugiau manau niekuo ,kokybė abiejų gera,o darbelį skalbiu ne tiek dėl purvinumo(nors ilgai siuvinėjant ir tai kartais nutinka
),kiek dėl to ,kad pasinaikintų lankelio žymės,išsilygintų medžiaga
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 05, 16:39)
niu va isidejau ,dabar atrodo taip.
labai tinka paspartas,ir antrasis paveiksliukas gražus ,čia iš siuvinėju kryželiu žurnalo ,kiek pamenu
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 18:29)
Na ir aš parsivežiau jau gatavas rožes...
(rėmo viduje spalva tamsiai raudona, o kažkokia ruda atrodo
)
nukrist galima ,kaip gerai atrodo
QUOTE(tute28 @ 2010 02 05, 19:40)
Tada tavo krikšto mama nieko nesupranta apie grožį
Tas medelis gi nuostabus buvo.Tiek darbo įdėta.Neliūdėk
bent jau iš mandagumo galėjo suvaidint,kad patinka
,nemanau ,kad nesupranta kiek krikšto duktė darbo ir meilės įdėjo,kažkokia keista krikšto mama....tikriausiai ir tu niekada jos nevadinai pačia geriausia krikšto mama pasaulyje....
na o aš ką tik baigiau drugelius ,ryt pasirodysiu,tik teks dabar pasukti galvą ,kaip įrėmint ,nes rėmas kurį parsinešiau iš dirbtuvių toks nekokybiškas ,kad kol išėmiau kartoną iš jo visi geležiukai ,kuriais prispaudžiamas paveiksliukas prie stiklo išlakstė kas sau
,neprofesionalus darbas ,nes gi galėjo man patart ,kad pats rėmukas per siauras,jei dvigubą pasportą dėsiu,tai nugarėlėje iškilimas bus...o pasparto butinai reikia ,nes karoliukai yra....tai aš dar biski padėti pataisiau , vieną iš paspartų išėmiau ir plonesnį kartoną įdėjau ,suplonėjo šiek tiek ,bet dar pats siuvinys nedėtas..nu žodžiu ,galvos skausmas savaitgaliui.....ko gero reikia tempti prisiuvant ant kartono,vis ploniau bus ..nu žodžiu ,turėsiu darbelio......o prancūzus tai įsimylėjau žinokit
,kai pagavau kaifą juos darydama ,tai sustot gaila buvo,nors tiesą sakant ,dariau juos kiek kitaip nei moko oficialiai,tuomet labai lengvai ir greitai viskas gaunasi
..tai tiek...