Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 02 05, 19:37)
Puikia atrodo rožių puokštė thumbup.gif  Kam ji bus ? Dovanosi ar sau?

aciuks.gif bus dovanų mamos brolio žmonai, kitaip sakant - tetai 60 metų proga. beje gal kai kurios atsimena medelį-bonzajų (jį dovanojau savo krikšto mamai irgi 60 metų proga, tai manau, jai nelabai patiko blush2.gif verysad.gif , nieko nepadarysi, ne visiems tokie darbai ir patinka ) Tikiuosi, kad tetai patiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kshatrija @ 2010 02 05, 19:38)
Sveikos  4u.gif  ir aš norėčiau prisijungti prie siuvinėtojų  blush2.gif  neesu profė ir galbūt net netaisyklingai čia ką nors darau  g.gif  bet siuvinėti patinka. Šiuo metu siuvinėju štai tokį darbelį  smile.gif

čia turbūt iš lietuviško žurnaliuko siuvinėjai? mirksiukas.gif Visai mielas darbelis, paskui vis labiau ir labiau norėsis siuvinėti... 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte labai grazus darbeliai 4u.gif Cacuk ir tavo nuostabios rozytes
Atsakyti
cacukai, labai gražios rožės. thumbup.gif
Beje, tavo nuoroda paraše apie darbelius tai neveikia manyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkštėlė: 05 vasario 2010 - 19:39
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 18:29)

Na ir aš parsivežiau jau gatavas rožes...  ax.gif (rėmo viduje spalva tamsiai raudona, o kažkokia ruda atrodo  doh.gif)

bigsmile.gif kaip prabangiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 17:20)
aciuks.gif bus dovanų mamos brolio žmonai, kitaip sakant - tetai 60 metų proga. beje gal kai kurios atsimena medelį-bonzajų (jį dovanojau savo krikšto mamai irgi 60 metų proga, tai manau, jai nelabai patiko  blush2.gif  verysad.gif , nieko nepadarysi, ne visiems tokie darbai ir patinka ) Tikiuosi, kad tetai patiks  4u.gif
Papildyta:

čia turbūt iš lietuviško žurnaliuko siuvinėjai?  mirksiukas.gif Visai mielas darbelis, paskui vis labiau ir labiau norėsis siuvinėti...  4u.gif

Tada tavo krikšto mama nieko nesupranta apie grožį doh.gif Tas medelis gi nuostabus buvo.Tiek darbo įdėta.Neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 02 05, 20:33)
cacukai, labai gražios rožės. thumbup.gif
Beje, tavo nuoroda paraše apie darbelius tai neveikia manyčiau.

aciuks.gif visoms, ale kodėl nuoroda neveikia? g.gif Iš mano kompiuterio tai rodo, kad viskas gerai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 02 05, 20:40)
Tada tavo  krikšto mama nieko nesupranta apie grožį doh.gif Tas medelis gi nuostabus buvo.Tiek darbo įdėta.Neliūdėk 4u.gif

Na kiekvienam kažkas vis kitkas patinka, jai matyt rankdarbiai nelabai schmoll.gif Nieko, neliūdžiū, gal gi neišmes į šiukšlinę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 05, 16:01)
Sveikutės siuvinėtojos smile.gif
Tikiu, kad šimtą kart apie tai kalbėjot, bet jei kuri turės kantrybės, labai būčiau dėkinga jei atsakytų į mano klausimus  ax.gif
Kaip tik kalbat apie siūliukus....ir man iškilo toks klausimas, kuo skiriasi vienokios ar kitokios firmos siūlai (tarkim DMC ir Anchor)? Taip pat aptikau, kad plaunat darbelius,  smalsu kodėl (ar per dvi dienas išsiuvinėtą darbelį taip pat reikia skalbti) ir kaip tai daryti? Atrodė, kad tiek daug noriu paklausti, o tik du klausimus suraičiau  ax.gif
Ačiū už bet kokią info  4u.gif

siūlai skiriasi spalvomis ir jų skaičiumi,daugiau manau niekuo ,kokybė abiejų gera,o darbelį skalbiu ne tiek dėl purvinumo(nors ilgai siuvinėjant ir tai kartais nutinka blush2.gif ),kiek dėl to ,kad pasinaikintų lankelio žymės,išsilygintų medžiaga mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 05, 16:39)
niu va isidejau ,dabar atrodo taip. smile.gif

labai tinka paspartas,ir antrasis paveiksliukas gražus ,čia iš siuvinėju kryželiu žurnalo ,kiek pamenu mirksiukas.gif

QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 18:29)
Na ir aš parsivežiau jau gatavas rožes...  ax.gif (rėmo viduje spalva tamsiai raudona, o kažkokia ruda atrodo  doh.gif)

nukrist galima ,kaip gerai atrodo thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 02 05, 19:40)
Tada tavo  krikšto mama nieko nesupranta apie grožį doh.gif Tas medelis gi nuostabus buvo.Tiek darbo įdėta.Neliūdėk 4u.gif

bent jau iš mandagumo galėjo suvaidint,kad patinka ax.gif ,nemanau ,kad nesupranta kiek krikšto duktė darbo ir meilės įdėjo,kažkokia keista krikšto mama....tikriausiai ir tu niekada jos nevadinai pačia geriausia krikšto mama pasaulyje....

na o aš ką tik baigiau drugelius ,ryt pasirodysiu,tik teks dabar pasukti galvą ,kaip įrėmint ,nes rėmas kurį parsinešiau iš dirbtuvių toks nekokybiškas ,kad kol išėmiau kartoną iš jo visi geležiukai ,kuriais prispaudžiamas paveiksliukas prie stiklo išlakstė kas sau verysad.gif ,neprofesionalus darbas ,nes gi galėjo man patart ,kad pats rėmukas per siauras,jei dvigubą pasportą dėsiu,tai nugarėlėje iškilimas bus...o pasparto butinai reikia ,nes karoliukai yra....tai aš dar biski padėti pataisiau , vieną iš paspartų išėmiau ir plonesnį kartoną įdėjau ,suplonėjo šiek tiek ,bet dar pats siuvinys nedėtas..nu žodžiu ,galvos skausmas savaitgaliui.....ko gero reikia tempti prisiuvant ant kartono,vis ploniau bus ..nu žodžiu ,turėsiu darbelio......o prancūzus tai įsimylėjau žinokit wub.gif ,kai pagavau kaifą juos darydama ,tai sustot gaila buvo,nors tiesą sakant ,dariau juos kiek kitaip nei moko oficialiai,tuomet labai lengvai ir greitai viskas gaunasi ax.gif ..tai tiek...
Atsakyti
labre, daili pagalvėlė thumbup.gif

Džeine, šaunuolė dukrytė thumbup.gif Gražiai siuvinėja thumbup.gif

Little angel
, koks rėmas bigsmile.gif

Viktorija
, labai gražu wub.gif

Uodegyte
, puikus paveikslas wub.gif Su pasportu žymiai gražiau atrodo thumbup.gif

paukščiuk, nuostabus metrikas wub.gif

cacuk, labai gražiai įrėminta puokštė atrodo wub.gif Dėl darbelių albumo nuorodos parašysiu AŽ
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 05, 21:45)
bent jau iš mandagumo galėjo suvaidint,kad patinka ax.gif ,nemanau ,kad nesupranta kiek krikšto duktė darbo ir meilės įdėjo,kažkokia keista krikšto mama....tikriausiai ir tu niekada jos nevadinai pačia geriausia krikšto mama pasaulyje....

Na ji daugiau vertina materialinius dalykus, man atrodo, kad dovanų čekis būtų buvusi geresnė dovana, o dėl artimumo - tai bendraujam, kiek tai įmanoma. Na dovanodama šį medelį ir masčiau, kaip jį čia priims, tiesiog rizikavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 20:20)
gal kai kurios atsimena medelį-bonzajų (jį dovanojau savo krikšto mamai irgi 60 metų proga, tai manau, jai nelabai patiko  blush2.gif  verysad.gif , nieko nepadarysi, ne visiems tokie darbai ir patinka ) Tikiuosi, kad tetai patiks  4u.gif

Pas mane giminės ir artimieji prašo, kad dovanočiau ne pirktinius daiktus, o savo rankdarbius. Tik tiek kad lepesniems žmonėms su savitu skoniu duodu paveiksliukų foto, kad išsirinktų konkrečiai. MANO MAMA TAIP IRISUS IŠSIRINKO, SESĖ ANGELĘ, O VYRAS RAIDES. Anytai tinka viskas - ji mano pagrindinė gerbėja. O šiaip nepažįstu nė vieno, kuriam nepatiktų tokie dalykai. Gal tiesiog tau patinkantys paveikslai ir jų dizainai nepatinka tam, kam dovanoji?

QUOTE(zundyte @ 2010 02 05, 21:45)
na o aš ką tik baigiau drugelius ,ryt pasirodysiu,tik teks dabar pasukti galvą ,kaip įrėmint ,nes rėmas kurį parsinešiau iš dirbtuvių toks nekokybiškas ,kad kol išėmiau kartoną iš jo visi geležiukai ,kuriais prispaudžiamas paveiksliukas prie stiklo išlakstė kas sau verysad.gif ,neprofesionalus darbas ,nes gi galėjo man patart ,kad pats rėmukas per siauras,jei  dvigubą pasportą dėsiu,tai nugarėlėje iškilimas bus...o pasparto butinai reikia ,nes karoliukai yra....tai aš dar biski padėti pataisiau , vieną iš paspartų išėmiau ir plonesnį kartoną įdėjau ,suplonėjo šiek tiek ,bet dar pats siuvinys nedėtas..nu žodžiu ,galvos skausmas savaitgaliui.....

Tu tuos metaliukus su plaktuku įkalk, aš kai rėminu juos nuimu, o kai viską sudedu įkalu. Jei kartonas iškilęs nieko neišiminėk o daryk taip: paimk lipnios plačios izoliacijos, na ta skaidri, nes ji lipnesnė ir prispaudusi kartoną prie rėmo apklijuok jį pagal kartono linijas. O tada kad būtų dar tvirčiau paimk baltos lipnios plačios juostos ir ant viršaus užklijuok. Laikys puikiai. Aš taip mamos irisų nugarėlę sutvarkiau. Kabo jau ne pirmi metai ir viskas laikosi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 05 vasario 2010 - 21:33
QUOTE(cacukas @ 2010 02 05, 21:29)
Na ji daugiau vertina materialinius dalykus, man atrodo, kad dovanų čekis būtų buvusi geresnė dovana, o dėl artimumo - tai bendraujam, kiek tai įmanoma. Na dovanodama šį medelį ir masčiau, kaip jį čia priims, tiesiog rizikavau.  ax.gif

na viskas aišku mirksiukas.gif ,yra ir vienas geras dalykas-tikrai žinosi ką dovanot 70 metų proga lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2010 02 05, 21:32)
Pas mane giminės ir artimieji prašo, kad dovanočiau ne pirktinius daiktus, o savo rankdarbius. Tik tiek kad lepesniems žmonėms su savitu skoniu duodu paveiksliukų foto, kad išsirinktų konkrečiai. MANO MAMA TAIP IRISUS IŠSIRINKO, SESĖ ANGELĘ, O VYRAS RAIDES. Anytai tinka viskas - ji mano pagrindinė gerbėja. O šiaip nepažįstu nė vieno, kuriam  nepatiktų tokie dalykai. Gal tiesiog tau patinkantys paveikslai ir jų dizainai nepatinka tam, kam dovanoji?
Tu tuos metaliukus su plaktuku įkalk, aš kai rėminu juos nuimu, o kai viską sudedu įkalu. Jei kartonas iškilęs nieko neišiminėk o daryk taip: paimk lipnios plačios izoliacijos, na ta skaidri, nes ji lipnesnė ir prispaudusi kartoną prie rėmo apklijuok jį pagal kartono linijas. O tada kad būtų dar tvirčiau paimk baltos lipnios plačios juostos ir ant viršaus užklijuok. Laikys puikiai. Aš taip mamos irisų nugarėlę sutvarkiau. Kabo jau ne pirmi metai ir viskas laikosi.  thumbup.gif

ačiū už patarimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 05, 22:37)
na viskas aišku mirksiukas.gif ,yra ir vienas geras dalykas-tikrai žinosi ką dovanot 70 metų proga lotuliukas.gif

Tai jau taip hihihi.gif Tetai, kuriai etiteks rožes, tai manau patiks darbelis, nes jos dukra origamiu užsiiminėja, pilni namai prilankstyta visokių dalykėlių ax.gif
Atsakyti