Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 02 05, 12:09)
Citrinuke, pirkau www.darbstuole.eu

Paskutinius paėmiau, bet sakė kad dar užsakinėja. Kainuot kainuoja, bet ir 90 adatų kainavo ne ką mažiau, kurios suvertos prie kiekvienos spalvos.

Man labai patinka tokie dalykiukai. Patogumas nerealus thumbup.gif Gundo mano, gundo.
Atsakyti
Merginos, kazkuri minejot, kad siuntetes DMC siulus per ebay is Japonijos. Radau per ebay, kad galima parsisiusti, tai pigiai gaunasi apie 90cnt vieni siuliukai. Cia jau su parsiuntimu. Tik reikia 100spalvu pirkti. Noriu paklausti kaip kokybe? Nes atsirado baime, kad nenudazytu medziagytes kaip kazkuriai atsitiko... Nors raso, kad siulai originalus is Prancuzijos, bet visgi... Kazkaip keistai atrodo Prancuzija--Japonija--Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės siuvinėtojos smile.gif
Tikiu, kad šimtą kart apie tai kalbėjot, bet jei kuri turės kantrybės, labai būčiau dėkinga jei atsakytų į mano klausimus ax.gif
Kaip tik kalbat apie siūliukus....ir man iškilo toks klausimas, kuo skiriasi vienokios ar kitokios firmos siūlai (tarkim DMC ir Anchor)? Taip pat aptikau, kad plaunat darbelius, smalsu kodėl (ar per dvi dienas išsiuvinėtą darbelį taip pat reikia skalbti) ir kaip tai daryti? Atrodė, kad tiek daug noriu paklausti, o tik du klausimus suraičiau ax.gif
Ačiū už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 05, 10:40)
pasirodysiu ir as ,pagaliau baigtas  rolleyes.gif

darbas grazus, o tu ji skalbei? g.gif man tai demetas jis, o gal cia foto tik taip atrodo mirksiukas.gif ir butinai dek pasportuka drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 05, 17:01)
Sveikutės siuvinėtojos smile.gif

taip pat aptikau, kad plaunat darbelius,  smalsu kodėl (ar per dvi dienas išsiuvinėtą darbelį taip pat reikia skalbti) ir kaip tai daryti?

as skalbiu visada ir ne del to, kad susipurvina, tiesiog taip tvarkingiau, ir jei siuvineji ant aidos, tai ji siek tiek pasitraukia ir skylutes sumazeja mirksiukas.gif

del siulu...manau, kad ir tie ir tie yra geri, bet DMC yra daugiau atspalviu, dauguma schemu yra sudarytos butent DMC, konvertavus gali atsirasti skirtumu ax.gif
Atsakyti
niu va isidejau ,dabar atrodo taip. smile.gif

user posted image

o cia ankstesnis

user posted image
Atsakyti
va dabar visai kitas reikalas, šaunuolė
Atsakyti
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 05, 17:39)
niu va isidejau ,dabar atrodo taip. smile.gif

o cia ankstesnis

bet kaip darbas pasikeicia teisingai ireminus 4u.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 05 vasario 2010 - 17:31
Uodegyte, labai mielas darbelis wub.gif

Paukščiuk, labai gražūs meškiukai thumbup.gif

Na ir aš parsivežiau jau gatavas rožes... ax.gif (rėmo viduje spalva tamsiai raudona, o kažkokia ruda atrodo doh.gif)
user posted image
Atsakyti
Puikia atrodo rožių puokštė thumbup.gif Kam ji bus ? Dovanosi ar sau?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš norėčiau prisijungti prie siuvinėtojų blush2.gif neesu profė ir galbūt net netaisyklingai čia ką nors darau g.gif bet siuvinėti patinka. Šiuo metu siuvinėju štai tokį darbelį smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 02 05, 16:10)
as skalbiu visada ir ne del to, kad susipurvina, tiesiog taip tvarkingiau, ir jei siuvineji ant aidos, tai ji siek tiek pasitraukia ir skylutes sumazeja mirksiukas.gif

del siulu...manau, kad ir tie ir tie yra geri, bet DMC yra daugiau atspalviu, dauguma schemu yra sudarytos butent DMC, konvertavus gali atsirasti skirtumu ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti