Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 02 04, 22:13)

Siūlų ir adatų organaizeris "PAKO"

Labai fainas daikciukas thumbup.gif O kur toki uzsisakinejot? Ir kiek mazdaug jis kainuoja?
Atsakyti
Citrinuke, pirkau www.darbstuole.eu

Paskutinius paėmiau, bet sakė kad dar užsakinėja. Kainuot kainuoja, bet ir 90 adatų kainavo ne ką mažiau, kurios suvertos prie kiekvienos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 05, 12:09)
Citrinuke, pirkau www.darbstuole.eu

Paskutinius paėmiau, bet sakė kad dar užsakinėja. Kainuot kainuoja, bet ir 90 adatų kainavo ne ką mažiau, kurios suvertos prie kiekvienos spalvos.

g.gif manęs nesužavėjo schmoll.gif , ta adatų galybė doh.gif Bet čia jau kiekvienai pagal save, man kuo paprasčiau, tuo tvarkingiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 05, 10:57)
Sveikos wink.gif

Kaip pradedančioji turiu jums klausimėlį... Kaip jūs darote tuos apsiuvimus, na back stich. Kaip techniškai jie daromi žinau, bet domina tai ar darote į atskirą langelį po dygsnį, ar tik kur linija linksta ten ir duriat? Nu tikiuosi suprantamai paklausiau... smile.gif
Pirmuoju atveju labai silpnai matosi tas apsiuvimas, o antruoju gali būti, kad labai ilgas siūliukas lieka...
Na lauksiu komentarų, ačiū iš karto smile.gif

as tai taip jei po vieno kryziuko sukasi, tai per viena darau, jei keli stovi is eiles kryziukai tai per visus varau, na o jei labai per ilga kryziuku juosta reikia eiti su biesu tai dalinu i dvi dalis. seniau darydavau kas kiekviena kryziuka, tai man atrodo negraziai ir daug daugiau darbo... na gal suprantamai parasiau g.gif
Atsakyti
Metrikiukas
user posted image
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2010 02 05, 14:42]
Metrikiukas

thumbup.gif
Atsakyti
paukščiukas
labai dailus wub.gif
o nenorėjai, kad abiejų snukučiai į vidų pasukti būtų
Atsakyti
Mingomi, ačiū
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 05, 13:59)
paukščiukas
labai dailus wub.gif
o nenorėjai, kad abiejų snukučiai į vidų pasukti būtų

4u.gif ačiū

jie abu žiūri tiesiai, tik tokia foto gavos, kad į objektyvą pasisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 02 05, 13:33)
as tai taip jei po vieno kryziuko sukasi, tai per viena darau, jei keli stovi is eiles kryziukai tai per visus varau, na o jei labai per ilga kryziuku juosta reikia eiti su biesu tai dalinu i dvi dalis. seniau darydavau kas kiekviena kryziuka, tai man atrodo negraziai ir daug daugiau darbo... na gal suprantamai parasiau g.gif

ačiū thumbup.gif aš irgi taip galvoju daryti, bandžiau kas kiekvieną kryžiuką tai taip ilgai užtrukau doh.gif o ir neryškus apvedimas gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 05, 15:01)
jie abu žiūri tiesiai, tik tokia foto gavos, kad į objektyvą pasisuko  biggrin.gif

optinė apgaulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 05, 14:05)
ačiū thumbup.gif  aš irgi taip galvoju daryti, bandžiau kas kiekvieną kryžiuką tai taip ilgai užtrukau doh.gif o ir neryškus apvedimas gavosi rolleyes.gif

Kartais būna schemose nurodyta, kad BS daryti kas kryžiuką, kartą gerokai prisikankinau, dar 18 ct Aida buvo.
Čia šitam laivelyje taip buvo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 05, 14:42)
Metrikiukas

paukščiuk, kaip visada - nuostabu thumbup.gif
Atsakyti