Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Nu žinok, Zundyte aš turiu maišą su siuvinėta aplikacija. Tai skalbiau skalbiankėj su visais skalbiniais. Nė trupučio nepasikeitė. O buvo darbų, kur itin šiltam vandeny ploviau ir net tryniau, nieko. Sakau arba kiniški siūlai pasitaikė, arba brokas, nes DMC SIŪLAI NEDAŽO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 04 vasario 2010 - 22:46
as i ta pacia duriau g.gif .o dariau is apacios istraukiu siula,tada ,kaip cia geriau paaiskinus unsure.gif ,kur jau islinde prie galo apvyniojau su pirstu laikiau,kad padetis nepasikeistu ir perveriau i kita puse. as vargau,kad man tas mazgelis viury siulo neatsidurtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 04, 22:36)
Nu žinok, Zundyte aš turiu maišą su siuvinėta aplikacija. Tai skalbiau skalbiankėj su visais skalbiniais. Nė trupučio nepasikeitė. O buvo darbų, kur itin šiltam vandeny ploviau ir net tryniau, nieko. Sakau arba kiniki siūlai pasitaikė, arba brokas, nes DMC SIŪLAI NEDAŽO.

tai aš tą pati ir sakau,kad matyt siūlai sufalšyvinti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

na tai pasirodau prieš tuos prancūzus,kiek pasitūmėjau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 vasario 2010 - 22:46
QUOTE(Little angel @ 2010 02 04, 22:46)
Pabaigtas pirmasis lapas,
ir darbo vieta

blink.gif wow koks transformeris thumbup.gif bigsmile.gif o kam ten palikti tokie mazyciai siulu galiukai? blush2.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 02 04, 23:11)
Merginos jūs man pasakykit,kaip jūs atskiriat tą metaliką iš gijos? taip kaip paprastus siūlus ištraukdama bandžiau ,tai paskutinės dvi gijos tiek susipainiojo ,kad išmest turėjau..o šiaip po vieną atsukt nu niekaip man neina doh.gif ...dabar jau išsiuvinėjau,ten kur reikėjo tuo metaliku ,bet ateičiai norėčiau žinot,nepigus dalykas ,nesinorėtų mėtyt  gero daikto blush2.gif

O man metalikas pats atsivynioja doh.gif nereikia nei atskirt giju, atsikerpu siula ir savaime man issiskiria unsure.gif
o del prancuzu tai nebijok, man is pradziu irgi nelabai gavosi, bet is kokio trecio karto apie 50 ir padariau is eiles drinks_cheers.gif o adata reikia durt ne i ta pacia skylute o truputeli toliau, tada neislys mazgelis i bloga puse
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 05, 01:03)
o kam ten palikti tokie mazyciai siulu galiukai?  blush2.gif
O man metalikas pats atsivynioja  doh.gif nereikia nei atskirt giju, atsikerpu siula ir savaime man issiskiria

Siūlų galiukus palieku geroj pusėj, kad nesimatytų perėjimų tarp lapų mirksiukas.gif O ir šiaip tai yra dar vienas siūlo užbaigimo būdas kai palikus geroj pusėj užsiuvinėji i nukerpi mirksiukas.gif

Metaliko aš neatskirinėju, kaip ir tu, man jis irgi savaime atsiskiria. Tad net nežinojau kaip pakomentuot. Nebent Zundytė tą giją atsiskyriusią dalija į dar DVI GIJAS, TADA GAL g.gif
Atsakyti
kodel gallery nebeduoda priimt i draugus :unsure:daslo doh.gif as neprsijungus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 05 vasario 2010 - 08:11
Oho kiek cia groziu prisiuvinejusios wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Uzsikreciau ir as siuo pomegiu, rodaus savo darbelius. Bet turiu beda, nerandu trecios aguonos is sitos serijos? Gal kas nors matet? Taip norisi tris isiremint ir tik tada kabint unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 05, 08:37)

Uzsikreciau ir as siuo pomegiu, rodaus savo darbelius. Bet turiu beda, nerandu trecios aguonos is sitos serijos? Gal kas nors matet? Taip norisi tris isiremint ir tik tada kabint  unsure.gif

labai grazu wub.gif
o kas sake kad ju yra trys? g.gif
tikrai nerasi trecios, nes cia is zurnalo, o jame tiktai sios dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 05, 08:47)
labai grazu  wub.gif
o kas sake kad ju yra trys? g.gif
tikrai nerasi trecios, nes cia is zurnalo, o jame tiktai sios dvi smile.gif

aciu 4u.gif

niekas nesake, as tik noreciau trecios biggrin.gif . Esu macius vienos serijos paveiksleliu su pumpuru, besisikleidzianciu ir issiskledusiu ziedu, sakau gal internete ir is sitos serijos imanoma rast trecia aguona wub.gif
Tiesiog noriu tris kabint, dvi man nedera, neapsisprendziu ka daryt? g.gif Gal issiuvinet dar viena, tokia pat, kaip desinej pusej ir sukabint tris? Kaip manot? g.gif
Arba yra schema geltonos geles, bet ar nesipjaus g.gif . Va tokia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 05, 09:14)

Arba yra schema geltonos geles, bet ar nesipjaus  g.gif . Va tokia?

tai paderink rausvus atpalvius vietoj geltonu
Atsakyti
ohoo merginos kiek pasistumejo blink.gif o jau remeliai wub.gif wub.gif wub.gif galima kiekvienai apie tokius pasvajoti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 05, 08:37)
Oho kiek cia groziu prisiuvinejusios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Uzsikreciau ir as siuo pomegiu, rodaus savo darbelius. Bet turiu beda, nerandu trecios aguonos is sitos serijos? Gal kas nors matet? Taip norisi tris isiremint ir tik tada kabint  unsure.gif

bigsmile.gif koks grožis wub.gif wub.gif

Geltonos gal nekeisčiau, nes jos struktūra skiriasi, viduriukas žiedo skiriasi g.gif . Tavo vietoj su programa apversčiau išsiskleidusi žiedą smile.gif , jis žiūrėtų į kitą pusę
Atsakyti