Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Wasara bigsmile.gif puikiai, šaunuole . parodyk vidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 04, 09:57)
kaip skalbsi, su mašina  blink.gif ,

biggrin.gif skalbiau viena darba su mašina, nes nuo lankelio buvo murzina juosta likus ir rankom nesiplovė , žinok nieko nenutiko, iškarto išlyginau, nei nudažė, nei susitraukė mirksiukas.gif
tiesa, skalbiau 40 laipsniu tempoj, biggrin.gif
Atsakyti
mergikes SOS !!!
Nu velnias, norejau kaip geriau, o gavosi visiskas s...as doh.gif doh.gif doh.gif
kol niekas nejudino naujos schemu paieskos temos, norejau nauja paskelbt, o e-meskine jau paskelbe - kaip man dabar iskrapstyt dublikata, ot nedolenga blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 04, 14:27)
mergikes SOS !!!
Nu velnias, norejau kaip geriau, o gavosi visiskas s...as  doh.gif  doh.gif  doh.gif
kol niekas nejudino naujos schemu paieskos temos, norejau nauja paskelbt, o e-meskine jau paskelbe - kaip man dabar iskrapstyt dublikata, ot nedolenga  blush2.gif  doh.gif  doh.gif

Jau informavau moderatoriu 4u.gif - istrins
Atsakyti
va mano siuvinejamas metrikiukas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 02 04, 07:39)
Oi kiek groziu!
Man abieju merginu grozes- nu labai labai labai  wub.gif  SAUNUOLES  thumbup.gif

O as vakar kaip kritau "visa galva" i savo magnolijas.... net nepajutau kai padariau daugiau nei tikejaus. Man, ligonei, tai pradet tik reikia, o kai pradedi, tai taip 'isikabliuoji", kad negal sustot....  doh.gif Labai fainai dirbosi.
Pasirodysiu, kai pirma is 4 pabaigsiu..... nedaug jau liko, jei kuri labai jau nekantraujat  lotuliukas.gif

labai nekantraujam smile.gif
Papildyta:
user posted imagestai ir as rodausi ka siuvineju,tik gaila siuliuku pritrukau,tai dabar uzsisakiau ir laukiu kada atsius
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 04, 14:48)
Papildyta:
user posted imagestai ir as rodausi ka siuvineju,tik gaila siuliuku pritrukau,tai dabar  uzsisakiau ir laukiu kada atsius

O dieve as taip ieskojau sitos schemos. ilindau i rusu foruma atsiunte bet neatsidaro.. gal galetum atsiusti man i e-pasta? loonak@gmail.com buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių darbelių. wub.gif

Ir aš nusprendžiau pasirodyti su savo procesu, seniai jau berodžiau:
user posted image

Liko pabaigti burę ir dangus.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 04, 10:31)
dar žinok yra kitas arklys "auksas ir ledas" - tai gal to arklio siūlus ir nusipirkai g.gif  lotuliukas.gif  Nes "Ugnis ir ledas" - tik raudoni įvairūs, mėlyni, šiek tiek juodo ir balto

ačiū Egluže_žiemos ,taip ir bus ,kad pas mane auksas ir ledas..nu ir gerai.... lotuliukas.gif

QUOTE(Wasara @ 2010 02 04, 11:29)
Meka, dailus metrikas  wub.gif

O štai ir mano pirmieji bandymai aptraukt užrašų knygeles. Pats aptraukimas pasirodė labai lengvas, bet knygelę atgal įstatyt, priešlapius gražiai iškirpt, tai tikras vargas pasirodė, bet manau, dar kelios knygelės ir išmoksiu, kaip gražiai nuo pradžių iki galo padaryt
gražu,reiks ir man kada pabandyt..

QUOTE(RSebes @ 2010 02 04, 14:23)
va mano siuvinejamas metrikiukas  blush2.gif

4u.gif wub.gif

QUOTE(alinaanila @ 2010 02 04, 14:48)

gražu wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 02 04, 15:15)

O jau ir pabaiga matosi mirksiukas.gif ,bus gražu...
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 03, 21:49)

Pasirodau savo rožes ir noriu paklausti patarimo - koks rėmas šioms rožėms tiktų? g.gif

Tokioms gražioms rožėms thumbup.gif dėčiau platų rėmą su auksu

QUOTE(Antelope @ 2010 02 03, 22:22)

Tai yra pats pirmasis mano darbelis, siuvinejimo kokybe vietomis irgi siaip sau,  blush2.gif bet va vistiek nusprendziau jums pasidemonstruoti smile.gif

4u.gif Jei tai pirmas darbelis, tai puikiai pasidarbavai thumbup.gif

QUOTE(Meka @ 2010 02 04, 09:57)
rodau ir as savo smulkme smile.gif
vakar baigiau viena metrika ir pradejau kita...

na o cia mano penkmecio darbas turbut smile.gif 70*70cm

Oho ohmy.gif aš irgi pradėjau vieną didelį darbą, tai galvoju, kad užtruksiu ilgiau nei penkmetį, nes nuolat dar prie jo pasiimu mažesnių darbelių blush2.gif o didysis laukia savo eilės.

QUOTE(alinaanila @ 2010 02 04, 15:48)
lstai ir as rodausi ka siuvineju,tik gaila siuliuku pritrukau,tai dabar  uzsisakiau ir laukiu kada atsius

Bus labai gražu thumbup.gif lauksim pabaigto

QUOTE(Florestina @ 2010 02 04, 16:15)

4u.gif sparčiai darbuojiesi 4u.gif Žurnale man paveikslas nepasirodė gražus, bet kai matau išsiuvinėtą, tai keičiu savo nuomonę blush2.gif
Atsakyti
Kokie visu darbeliai grazus tikrai kad seile tysta ir rodos visus noretusi issiuvineti.. bet gi ner tiek laiko sad.gif
alinaanalin labai aciu uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 04, 13:48)
Papildyta:
stai ir as rodausi ka siuvineju,tik gaila siuliuku pritrukau,tai dabar  uzsisakiau ir laukiu kada atsius

labai labai grazus sis paveikslas bus wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 02 04, 14:15)

thumbup.gif
Atsakyti