Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Na kadangi Jūs visos tiek grožių pridėjot, tai ir aš nenusileisiu biggrin.gif

Pagalvojau parodysiu jums šių metų derlių, kurio dar čia nerodžiau:

*Šiems metams paruošiau du tigriukus: vienas jų papuošė mano čili pipirą, o kitas saugos mano kavą darbe. Abu siuvinėti ant plastikinės kanvos. BieSas darytas ir per vidurį kryžiuko. Mazochizmas ir ne kitaip ;D

Tigriukė puodely yra RTO rusų dizaino, vienas iš naujienų pas juos. Kitas rastas pagooglinus kažkuriam blog'e.
user posted image user posted image

* Pakabukas žirklutėms. Siuvinėta ant 40ct lino vienu siūlu. Motyvas paimtas iš Patricia Ane dizaino, kur užrašinei panaudota. Kutas darytas iš nėrimo siūlų
user posted image

* Užrašinė. Siuvinėta ant 32ct zweighart lino DMC metaliku. Šriftas parsisiųstas iš čia [web_site]http://swappons.kazeo.com/?page=rubrique&idr=84615[/web_site]
user posted image user posted image

* Pakabučiai - kubai. Siuvinėta ant 32ct zweighart lino per du siūlus 2 siūlais. Naudoti MH Petite (rich red, citron) karoliukai, raštelis pačios; BS'o rėmelio dydis 11x11 kryžiukų.

Pakabučiai draugiškai pasikrovė energijos ant sėkmę nešančių dramblių ir atsiskyrė su visam. Vienas saugos mano žirklutes, o kitas iškeliaus pas Metijos sūnų saugoti telefono
user posted image

P.S. Na o čia šiek tiek gamybos foto (vienam kubui reikia: 6 kvadratų, kuto, virvelės, sintepono ir kraštų standiklio, nes be jo nieko nepavyks. BS'ą daryti 2siūlais ir siūti detales dviem siūlais).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 26 sausio 2010 - 10:29
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 26, 09:36)
Noriu pasitikslinti. Kadangi naujoke esu siuvinejime. vakar bandziau konvertuotis is DMC i Ariadna - tai man pagal tas lenteles gaunasi Ariadnos tamsesni atspalviai. Gal kas yra bandes konvertuotis - jums irgi taip gaunasi? blush2.gif tiesiog nedristu pradet siuvineti , nes man atrodo, kad lb tamsus siuvinys gautusi g.gif

tikrai neišversi gerai, nes DMC turi apie 470 spalvų, o ARIADNA ne daugiau 200 spalvų, tai pagalvok pati, kaip verčia doh.gif

beto, kita savaite jau Jurastoj turėtu atsivešti DMC siuliuku, tai galėsi nusipirkt kokiu reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 26 sausio 2010 - 10:38
QUOTE(Little angel @ 2010 01 26, 10:28)
Pagalvojau parodysiu jums šių metų derlių, kurio dar čia nerodžiau:

swoon.gif eina sau kaip smulku ir gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 26, 11:38)
1.tikrai neišversi gerai, nes DMC turi apie 470 spalvų, o ARIADNA  ne daugiau 200 spalvų, tai pagalvok pati, kaip verčia  doh.gif

2. beto, kita savaite jau Jurastoj turėtu atsivešti DMC siuliuku, tai galėsi  nusipirkt kokiu reik  mirksiukas.gif

1. nu man lb nedailiai atrodo drinks_cheers.gif blink.gif
2. o cia tai lb gera naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 01 25, 17:59)
Pasirodau ir aš su savo paskutiniu darbeliu

Kavos mergaitė, žiūriu, labai populiari smile.gif Aš irgi jau baiginėju ją siuvinėti, tik viena bėda - kas pamato - visi klausia, koks čia žemėlapis bigsmile.gif lotuliukas.gif Kai pasakau, kad čia kavos puodelį laikanti mergina, su nuostaba pažiūri į paveiksliuką dar kartą ir tik tada pamato tikrąjį vaizdą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 26, 10:28)

Kokie darbai wub.gif
O tu pirkai virėjo shemas ar kur nors radai g.gif labai jau jis man patiko.
Vis ieškau kažko virtuvei bet nerandu,na norisi kažko tokio išskirtinio ne gėlės,puodai ir t.t. tai vis paieškose esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 26 sausio 2010 - 11:21
Vaje, jau ir temą spėjot priplepėt biggrin.gif

Rodau beveik finišuojančią Ž.
user posted image
Atsakyti
Little angel ohohooo, pasidarbavai iš peties, smulkmenėlės valdo thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 26, 11:30)
Rodau beveik finišuojančią Ž.
[

bigsmile.gif jau pabaiga artėja, liuks žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Little Angel, čia ne į temą, bet jūsų žirklutės labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Po_saule: 26 sausio 2010 - 11:40
sveikos darbstuoles smile.gif ,labai grazus darbeliai, ypac patiko siuvinejamas namelis,tiksliau jau visa vila biggrin.gif ir tigro galva . thumbup.gif tikrai super darbeliai 4u.gif
na noriu ir as savo paskutiny darbely pasirodyt blush2.gif

user posted image

atsiprasau uz nuotraukos kokybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2010 01 26, 14:07)
sveikos darbstuoles smile.gif ,labai grazus darbeliai, ypac patiko  siuvinejamas namelis,tiksliau jau visa vila biggrin.gif  ir tigro galva . thumbup.gif  tikrai super darbeliai  4u.gif
na noriu ir as savo paskutiny darbely pasirodyt  blush2.gif
atsiprasau uz nuotraukos kokybe blush2.gif

ohooo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Po_saule: 26 sausio 2010 - 13:14
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:26)
Tigras nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  namukas irgi bus vauuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui  ax.gif  ax.gif  ax.gif
user posted image

Sveikos merginos 4u.gif Prisijungsiu ir aš prie jūsų.
Labai gražus metrikas. Labai noriu padaryti ir aš savo leliui tokį smile.gif Reikės ieškoti schemutės. Matau, kad esi iš Klaipėdos. Sakyk, ar pati rėminai darbelį, ar nešei kažkur įrėminti? Jei taip tai kur ir kiek maždaug kainuoja? Ir ar viską jie padaro ar reikia pačiau aptraukti darbelį ant kartono? Ačiū už info ax.gif

Aš tik pradedu prisiminti šį malonumą, bet jau vieną darbelį baigiau:
http://public.fotki....iai/mnulis.html

smile.gif
Atsakyti