Meka lb grazu
labas labai grazus jusu visu darbeliai - negaliu atsiziureti as vakar taip pat baigiau savo pirmaji blyna na yra yra dar ko pasimokyti . galvoju dabar darbeli ireminti ir is pradziu noriu ji sutvarkyti. iskilo tik toks klausimelis - ar tikrai nieko neatsitiks ji skalbiant? zinot, prisigalvoju, o jei siulai nudazys ar medziaga susitrauks
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 02 04, 10:38)
labas labai grazus jusu visu darbeliai - negaliu atsiziureti as vakar taip pat baigiau savo pirmaji blyna na yra yra dar ko pasimokyti . galvoju dabar darbeli ireminti ir is pradziu noriu ji sutvarkyti. iskilo tik toks klausimelis - ar tikrai nieko neatsitiks ji skalbiant? zinot, prisigalvoju, o jei siulai nudazys ar medziaga susitrauks
niu bent jau man niekad nieko panasaus nebuvo nutike
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 04, 10:46)
niu bent jau man niekad nieko panasaus nebuvo nutike
na tada bandysiu siandien as ji skalbti Aciu uz atsakyma
Sveikutes darbstukes
Nu siek tiek pasistumejau nuo pirmadienio, tai rodau kiek prikeverzojau
Labai grazus visu darbeliai, net negaliu kurio nors vieno isskirt - man visi super duper
P.S. o klausykit, papasakokt apie siulu kondisina - kada ji reikia naudot ir kaip? atsiprasau uz gal navokus klausimus
Nu siek tiek pasistumejau nuo pirmadienio, tai rodau kiek prikeverzojau
Labai grazus visu darbeliai, net negaliu kurio nors vieno isskirt - man visi super duper
P.S. o klausykit, papasakokt apie siulu kondisina - kada ji reikia naudot ir kaip? atsiprasau uz gal navokus klausimus
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 02 04, 09:38)
kaip skalbsi, su mašina , nereikia, užtenka drungnam vandenį su muiliuku. jei siūlai ir medžiaga kokybiški, nieko nenutiks
Meka
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 04, 10:57)
kaip skalbsi, su mašina , nereikia, užtenka drungnam vandenį su muiliuku. jei siūlai ir medžiaga kokybiški, nieko nenutiks
Meka
Meka
niu neee net minties neturejau i masina kisti labai dekui uz atsakymus
Merginos kaunietės, gal norėtumės užsidirbt? Viena moteriškė nori 2 paveikslų siuvinėtų, bet jie jau išpiešti ant medžiagos. Ji viską turi, ir siūlus, ir adatas, kaip man sakė. Jei kas norėtų parašykit Až, duosiu tel.
QUOTE(zundyte @ 2010 02 03, 23:26)
Džeine ,o spalvos ten iš tikro tokios raudonos? nes mano siūlai tai rudi daugiau ,raudonos tikrai nėra...gal čia fotikas nuspalvina,ar aš ne tokius siūlus nusipirkau?
dar žinok yra kitas arklys "auksas ir ledas" - tai gal to arklio siūlus ir nusipirkai Nes "Ugnis ir ledas" - tik raudoni įvairūs, mėlyni, šiek tiek juodo ir balto
ugnis ir ledas
Auksas ir ledas
nesigauna idėt atskirai, bet atidarius antra nuorodą, apačioj matosi arklys geltonas
Antelope gražu, bet pastabėjimas: prie rožės pumpuro medžiaga nusidažius ar raudoni siūlai prasišviečia?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 04, 10:57)
Meka - vis pasirodyk procesa orchidejos o sis paveikslas tik vienodais kryziukais siuvinejamas?
ana savaite paskutinius savo darbelius velejau skalbimo masinoje (40 laipsniu temp.) nieko nenutiko. taciau tai dariau todel, kad tie siuviniai siunasi ant pataleliu. o siaip sutinku su Pauksciuku, paveiksliukui uzteks drungno ar silto vandens.
Ruci - istrigo tavo batukai ant lino. subtilu
Little angel - lb gerai atrodo tavo paveikslas su mergaite
....ir dar Kaktusines darbai, geliu paveikslai neapsakomai silti ir uzburiantys. viskas ir geles ir reminimas lb harmoningai suderinti
sukurkit labai prasau schemu paieskos nauja temele...