Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Meka lb grazu 4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif labai grazus jusu visu darbeliai - negaliu atsiziureti smile.gif as vakar taip pat baigiau savo pirmaji blyna blush2.gif na yra yra dar ko pasimokyti ax.gif . galvoju dabar darbeli ireminti ir is pradziu noriu ji sutvarkyti. iskilo tik toks klausimelis - ar tikrai nieko neatsitiks ji skalbiant? zinot, prisigalvoju, o jei siulai nudazys ar medziaga susitrauks lotuliukas.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 02 04, 10:38)
labas smile.gif labai grazus jusu visu darbeliai - negaliu atsiziureti smile.gif as vakar taip pat baigiau savo pirmaji blyna  blush2.gif na yra yra dar ko pasimokyti  ax.gif . galvoju dabar darbeli ireminti ir is pradziu noriu ji sutvarkyti. iskilo tik toks klausimelis - ar tikrai nieko neatsitiks ji skalbiant? zinot, prisigalvoju, o jei siulai nudazys ar medziaga susitrauks  lotuliukas.gif  blink.gif  doh.gif

niu bent jau man niekad nieko panasaus nebuvo nutike tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 04, 10:46)
niu bent jau man niekad nieko panasaus nebuvo nutike tongue.gif

na tada bandysiu siandien as ji skalbti unsure.gif cool.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstukes 4u.gif
Nu siek tiek pasistumejau nuo pirmadienio, tai rodau kiek prikeverzojau blush2.gif

user posted image
Labai grazus visu darbeliai, net negaliu kurio nors vieno isskirt - man visi super duper thumbup.gif
P.S. o klausykit, papasakokt apie siulu kondisina - kada ji reikia naudot ir kaip? atsiprasau uz gal navokus klausimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paule kaip saule: 04 vasario 2010 - 09:55
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 02 04, 09:38)
labas smile.gif labai grazus jusu visu darbeliai - negaliu atsiziureti smile.gif as vakar taip pat baigiau savo pirmaji blyna  blush2.gif na yra yra dar ko pasimokyti  ax.gif . galvoju dabar darbeli ireminti ir is pradziu noriu ji sutvarkyti. iskilo tik toks klausimelis - ar tikrai nieko neatsitiks ji skalbiant? zinot, prisigalvoju, o jei siulai nudazys ar medziaga susitrauks  lotuliukas.gif  blink.gif  doh.gif

kaip skalbsi, su mašina blink.gif , nereikia, užtenka drungnam vandenį su muiliuku. jei siūlai ir medžiaga kokybiški, nieko nenutiks 4u.gif

Meka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 04, 10:57)
kaip skalbsi, su mašina  blink.gif , nereikia, užtenka drungnam vandenį su muiliuku. jei siūlai ir medžiaga kokybiški, nieko nenutiks  4u.gif

Meka wub.gif

niu neee lotuliukas.gif net minties neturejau i masina kisti lotuliukas.gif labai dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaunietės, gal norėtumės užsidirbt? Viena moteriškė nori 2 paveikslų siuvinėtų, bet jie jau išpiešti ant medžiagos. Ji viską turi, ir siūlus, ir adatas, kaip man sakė. Jei kas norėtų parašykit Až, duosiu tel.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 03, 23:26)
Džeine ,o spalvos ten iš tikro tokios raudonos? nes mano siūlai tai rudi daugiau ,raudonos tikrai nėra...gal čia fotikas nuspalvina,ar aš ne tokius siūlus nusipirkau?

dar žinok yra kitas arklys "auksas ir ledas" - tai gal to arklio siūlus ir nusipirkai g.gif lotuliukas.gif Nes "Ugnis ir ledas" - tik raudoni įvairūs, mėlyni, šiek tiek juodo ir balto
ugnis ir ledas
Auksas ir ledas
doh.gif nesigauna idėt atskirai, bet atidarius antra nuorodą, apačioj matosi arklys geltonas biggrin.gif
Antelope gražu, bet pastabėjimas: prie rožės pumpuro medžiaga nusidažius ar raudoni siūlai prasišviečia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 04 vasario 2010 - 10:47
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 04, 10:57)
kaip skalbsi, su mašina  blink.gif , nereikia, užtenka drungnam vandenį su muiliuku. jei siūlai ir medžiaga kokybiški, nieko nenutiks  4u.gif

Meka - vis pasirodyk procesa orchidejos bigsmile.gif o sis paveikslas tik vienodais kryziukais siuvinejamas?

ana savaite paskutinius savo darbelius velejau skalbimo masinoje (40 laipsniu temp.) biggrin.gif nieko nenutiko. taciau tai dariau todel, kad tie siuviniai siunasi ant pataleliu. o siaip sutinku su Pauksciuku, paveiksliukui uzteks drungno ar silto vandens.

Ruci - istrigo tavo batukai ant lino. subtilu wub.gif

Little angel - lb gerai atrodo tavo paveikslas su mergaite thumbup.gif

....ir dar Kaktusines darbai, geliu paveikslai neapsakomai silti ir uzburiantys. viskas ir geles ir reminimas lb harmoningai suderinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 04 vasario 2010 - 11:31
Meka, dailus metrikas wub.gif

O štai ir mano pirmieji bandymai aptraukt užrašų knygeles. Pats aptraukimas pasirodė labai lengvas, bet knygelę atgal įstatyt, priešlapius gražiai iškirpt, tai tikras vargas pasirodė, bet manau, dar kelios knygelės ir išmoksiu, kaip gražiai nuo pradžių iki galo padaryt

user posted image user posted image
Atsakyti
sukurkit labai prasau schemu paieskos nauja temele... 2.gif
Atsakyti