Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 02 03, 15:48)
O kaip atrodo tos dėžutės? Gal gali nuorodą įmest? ax.gif

Pas mane va tokios mirksiukas.gif
user posted image
dezute

Pasirodau savo rožes ir noriu paklausti patarimo - koks rėmas šioms rožėms tiktų? g.gif
user posted image

Taip pat po rožių griebiausi metriko. Jį jau buvau pradėjusi, bet niekaip neišėjo abiejų iškart siuvinėti. Čia ančiukas iškart su BieSu, gal taip smagiau bus, nes to BieSo daug, neatsibos jis man. Procesas:
user posted image
Atsakyti
Labas vakariukas merginos wink.gif
daznai paskaitineju jusu pokalbius, semiuosi informacijos, kadangi paciai laabai patinka kryziavoti, sergu ta pacia liga.. biggrin.gif nerasydavau, kadangi nedaug darbu tesu issiuvinejus.. wink.gif ir darbas ir mokslai, tai tik laisvu laiku pasidarbuoju.. smile.gif bet va si vakara, kai pasiemiau savo darbeli is reminimo salono, tai ir nusprendziau pasirodyti jusu teismui smile.gif
Tai yra pats pirmasis mano darbelis, siuvinejimo kokybe vietomis irgi siaip sau, blush2.gif bet va vistiek nusprendziau jums pasidemonstruoti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antelope: 03 vasario 2010 - 21:41
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 03, 14:14)
biggrin.gif  o aš vyrui dovana siuvinėju, pagaliau kažka išsirinko, kas patiko  biggrin.gif

Džeine ,o spalvos ten iš tikro tokios raudonos? nes mano siūlai tai rudi daugiau ,raudonos tikrai nėra...gal čia fotikas nuspalvina,ar aš ne tokius siūlus nusipirkau?

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 02 03, 14:55)
Senas darbelis:
Dydis 19cm x 19cm su rėmu, berods 18 spalvų

gražus darbelis 4u.gif
QUOTE(simon4 @ 2010 02 03, 19:02)
Labukas  4u.gif
Atradau, ko prasysiu MB dovanu- siuliuku visa rinkini. Imetu ir jums nuoroda- maciau, kad ieskot pigesniu, tai manau, kad apsimoka (pas mus Italijoj apie 2eurus kainuoja vnt.).

nu neblogos dovanos užsimanei lotuliukas.gif ,kad man taip kas nors ką nors panašaus padovanotų wub.gif

QUOTE(cacukas @ 2010 02 03, 20:49)

Pasirodau savo rožes ir noriu paklausti patarimo - koks rėmas šioms rožėms tiktų? g.gif

rožėms manau ir raudonas ir geltonas ir žalias ir net rudas rėmas tiks ,reikia dėti rėmą prie siuvinio ir žiūrėt,tikrai pamatysi ,kuris pats pačiausias,aš kai nešu rėmint tai nenusistatau kažkokių rėmų,vietoje taikau įvairius variantus ir kažkuris prilimpa labiau už kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 03, 21:26)
Džeine ,o spalvos ten iš tikro tokios raudonos? nes mano siūlai tai rudi daugiau ,raudonos tikrai nėra...gal čia fotikas nuspalvina,ar aš ne tokius siūlus nusipirkau?

labai raudonos, ir mėlynos biggrin.gif
aš tau i pašta savo schema mestelsiu, pažiurėk ar ta pati, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 03, 21:56)
labai raudonos, ir mėlynos  biggrin.gif
aš tau i pašta savo schema mestelsiu, pažiurėk ar ta pati, ok  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif ,nu bet vistiek nebekeisiu nieko ,siuvinėsiu tais ,kuriuos nusipirkau ,tik tada tikrai nebus ugnis ir ledas....o čia originalus rinkinys pas tave?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 03, 21:59)
ačiū 4u.gif ,nu bet vistiek nebekeisiu nieko ,siuvinėsiu tais ,kuriuos nusipirkau ,tik tada tikrai nebus ugnis ir ledas....o čia originalus rinkinys pas tave?

skanuota iš originalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2010 02 03, 20:02)
Labukas  4u.gif
Atradau, ko prasysiu MB dovanu- siuliuku visa rinkini. Imetu ir jums nuoroda- maciau, kad ieskot pigesniu, tai manau, kad apsimoka (pas mus Italijoj apie 2eurus kainuoja vnt.).

Siulu rinkinys cia

Neapsimoka schmoll.gif . Bus daug spalvų, kurių tu niekada nepanaudosi, o už jas bus sumokėta. Aš siuvinėju daug ir labai skirtingų dizainų, dasipirkineju tik tai, ko reikia sekančiam darbui ir neturiu iš anksčiau, bet ir tai dar labai toli gražu iki pilnos paletės. Tiesiog daugybės siūlų man niekada taip ir neprireikė ir neaišku ar kada apskritai prireiks.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 03, 21:49)
Pas mane va tokios  mirksiukas.gif
...
.......................................
Taip pat po rožių griebiausi metriko. Jį jau buvau pradėjusi, bet niekaip neišėjo abiejų iškart siuvinėti. Čia ančiukas iškart su BieSu, gal taip smagiau bus, nes to BieSo daug, neatsibos jis man. Procesas:
........................................

QUOTE(Antelope @ 2010 02 03, 22:22)
Labas vakariukas merginos wink.gif
daznai paskaitineju jusu pokalbius, semiuosi informacijos, kadangi paciai laabai patinka kryziavoti, sergu ta pacia liga.. biggrin.gif nerasydavau, kadangi nedaug darbu tesu issiuvinejus.. wink.gif ir darbas ir mokslai, tai tik laisvu laiku pasidarbuoju.. smile.gif bet va si vakara, kai pasiemiau savo darbeli is reminimo salono, tai ir nusprendziau pasirodyti jusu teismui smile.gif
Tai yra pats pirmasis mano darbelis, siuvinejimo kokybe vietomis irgi siaip sau,  blush2.gif bet va vistiek nusprendziau jums pasidemonstruoti smile.gif
.................................

niu bet jau groziai kokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 03, 22:22)
Neapsimoka  schmoll.gif . Bus daug spalvų, kurių tu niekada nepanaudosi, o už jas bus sumokėta. Aš siuvinėju daug ir labai skirtingų dizainų, dasipirkineju tik tai, ko reikia sekančiam darbui ir neturiu iš anksčiau, bet ir tai dar labai toli gražu iki pilnos paletės. Tiesiog daugybės siūlų man niekada taip ir neprireikė ir neaišku ar kada apskritai prireiks.

teisybe sakai smile.gif bet taip norisi visus turet rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
zundyte, bus gražu thumbup.gif

ruci, koks mielas metrikas wub.gif Labai gražios spalvos thumbup.gif

e.meskine, labai gražus kaktusas wub.gif

Kibirkštėle, labai dailus ir mielas paveikslėlis wub.gif

cacuk, kokia rožių puokštė wub.gif thumbup.gif

Antelope, gražu thumbup.gif

O aš vakar ir šiandien mokiaus knygeles aptraukinėt medžiaga. Ryt ryte nufotografuosiu ir parodysiu savo pirmuosius šiek tiek prisvilusius blynus.
Atsakyti
Oi kiek groziu!
Man abieju merginu grozes- nu labai labai labai wub.gif SAUNUOLES thumbup.gif

O as vakar kaip kritau "visa galva" i savo magnolijas.... net nepajutau kai padariau daugiau nei tikejaus. Man, ligonei, tai pradet tik reikia, o kai pradedi, tai taip 'isikabliuoji", kad negal sustot.... doh.gif Labai fainai dirbosi.
Pasirodysiu, kai pirma is 4 pabaigsiu..... nedaug jau liko, jei kuri labai jau nekantraujat lotuliukas.gif
Atsakyti
rodau ir as savo smulkme smile.gif
vakar baigiau viena metrika ir pradejau kita...
user posted image

user posted image

na o cia mano penkmecio darbas turbut smile.gif 70*70cm
kuri pradejau bet tie metrikiukai biski sutrukde pasistumet i prieki smile.gif

user posted image
Atsakyti