Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Ačiū už komplimentus oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2010 02 03, 12:53)
Gyte, Madeiros juodos spalvos siūlas yra bjaurus, visos kitos spalvos, bent jau man, siuvinėjasi puikiai. O su juoda ir nemažai vargau.

Aciu, paguodei.... unsure.gif man kazkaip kiek reikejo juodos, tai kazkaip neintensyviai, nedideliais plotais- tai visai nieko, net labai demesio neatkreipiau doh.gif o dabar pagal schema- 8 pakeliai verysad.gif buciau zinojus, buciau DMC juoda emus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 03, 12:50)
nea... katinas mažesnis, čia bus "ugnis ir ledas"
va toks  mirksiukas.gif
user posted image
...

bigsmile.gif oho koks fainuolis bus. Cia i kompanija panterai tikriausiai wub.gif mano vyras tai sake irgi tokios panteros nori biggrin.gif
Papildyta:
O jau bateliu ir kaktusiuko grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 02 03, 10:34)
Aš išsiuvinėjau dar vieną metrikiuką

labai gražu ant lino tie batukai 4u.gif

QUOTE(e.meskine @ 2010 02 03, 11:27)
Mano sausio menesio pasidirbinejimas

puikiai suderinai ,labai gražu mirksiukas.gif
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 03, 11:50)
nea... katinas mažesnis, čia bus "ugnis ir ledas"
va toks  mirksiukas.gif

nu geras ,net nežinojau ,kad tas nuostabus žirgas ,vadinasi "Ugnis ir ledas" blush2.gif ,bet jis taip mane sužavėjo ,kad jau ir siūlus ir medžiagą turiu,būtinai sau išsisiuvinėsiu,idomu bus procesą stebėt.... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2010 02 03, 10:26)

Labai aciu. kaipa s cia prazioplinau... blush2.gif lyg pamenu kad maciau kazkurioj pardoskej, bet labai jau mazas pasirinkimas buvo...

Aciu dar karteli!
Papildyta:

as turiu nemazai, man is amerikos uosvis atsiunte

jei neklystu gerose akyse maciau yra
siuvinejau uzrasa, bet man nelabai jie patiko, labai reikia derinti, darug darbo
[/quote]

Aciu! noriu toki viena darbeli grafini vienspalvi daryt, maciau su tokiais va siuliukais pereinanciais padaryta, tai patiko man..o kadangi vienspalvis, tai derint per daug nereiks nieko smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 03, 13:25)
nu geras ,net nežinojau ,kad tas nuostabus žirgas ,vadinasi "Ugnis ir ledas" blush2.gif ,bet jis taip mane sužavėjo ,kad jau ir siūlus ir medžiagą turiu,būtinai sau išsisiuvinėsiu,idomu bus procesą stebėt.... mirksiukas.gif  wub.gif

biggrin.gif o aš vyrui dovana siuvinėju, pagaliau kažka išsirinko, kas patiko biggrin.gif

visniuke pantera padovanota, pas krikšto sūnų kabo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 02 03, 11:34)
Aš išsiuvinėjau dar vieną metrikiuką
user posted image

kaip gaila,bet man nerodo.....
e meskine,fainulka kaktuselis
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 02, 22:58)
Aš dėžučių senukuose nusipirkau, tad iš viso 4 turiu. visada matau, kokių siūlų neturių, nes pagal numerius sudėta.

O kaip atrodo tos dėžutės? Gal gali nuorodą įmest? ax.gif
Atsakyti
Senas darbelis:
Dydis 19cm x 19cm su rėmu, berods 18 spalvų

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
kibirkstele, labai jau mielas ir svelnus sitas paveiksliukas wub.gif
Atsakyti
Oi, merginos, bet ir darbščios JŪS smile.gif thumbup.gif Aš tai kažkaip biški "perdegiau" su siūvinėjimu, vis kažkokie darbai atima norą siuvinėti, bet manau, kad čia neilgam smile.gif
Va, MB mėgina siuvinėjimo stovą padaryti, tik biški jam nesigauna smile.gif Liko pagrindas - pats rėmas ant kurio mežiagytę reikia dėti, bet jam kažkas ten vis nesigauna smile.gif Bet nieko, gal kaip nors padarys smile.gif Jei gražus ir patogus bus - įmesiu nuotraukytę, nes kolkas neordysiu, nes MB gali ir kantrybės pritrūkti - neužbaigs smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Atradau, ko prasysiu MB dovanu- siuliuku visa rinkini. Imetu ir jums nuoroda- maciau, kad ieskot pigesniu, tai manau, kad apsimoka (pas mus Italijoj apie 2eurus kainuoja vnt.).

Siulu rinkinys cia

Atsakyti