Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 02, 21:48)
mane DMC metalikas irgi is proto vare  doh.gif net i adata ivert zmoniskai nemoku, skiriasi tie siuliukai, visaip issivynioja. Bet uztai kai kreinikus pabandziau tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif ir ivert gali, ir kryziukai lygus iseina, ir nepleiseja siulas, na zodziu, man palygint su DMC, kreinikai yra pasaka  bigsmile.gif  ax.gif

pas mane Anchor Lame,toks pagal schemą turėjo būt ,tokį ir pirkau ,tai kantrybės velniškos reikia doh.gif .....nu gal kaip nors..nereiktų po savaitės dovanot darbelio tai numesčiau į kampą kokiam mėnesiui,dabar ,deje, negaliu lotuliukas.gif .reiks gal kitą kartą ,jei jo reikės ,Kreiniką pirkti,jei sakai ,kad daug lengviau siuvinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 02, 22:48)
mane DMC metalikas irgi is proto vare  doh.gif net i adata ivert zmoniskai nemoku, skiriasi tie siuliukai, visaip issivynioja. Bet uztai kai kreinikus pabandziau tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif ir ivert gali, ir kryziukai lygus iseina, ir nepleiseja siulas, na zodziu, man palygint su DMC, kreinikai yra pasaka  bigsmile.gif  ax.gif

atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif kas tas kreinikas? firmos pavadinimas ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 02, 23:20)
atsiprasau uz kvaila klausima  blush2.gif kas tas kreinikas? firmos pavadinimas ar kas?

Taip, yra tokie metalizuoti Kreinik siulai. buna keliu storiu, ziurint ant kokio tankumo medziagos siuvineji. Va cia gali pasidairyt 4u.gif
http://siuvinejimoma...alizuoti-siulai
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 02, 23:24)
Taip, yra tokie metalizuoti Kreinik siulai. buna keliu storiu, ziurint ant kokio tankumo medziagos siuvineji. Va cia gali pasidairyt 4u.gif
http://siuvinejimoma...alizuoti-siulai

4u.gif
Atsakyti
Lyg ir čia mačiau kažkuri labai gražiai išsiuvinėjo kavos mergaites, dvynukes, ir padarė tokius gražius garus wub.gif aš kaip tik dabar siuvinėju kavos mergaitę ir norėjau mestelt akį į bet neberandu doh.gif o gal ne šioj temoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 02, 19:48)

drinks_cheers.gif Kreiniku mieliau siuvinėt,nei DMC
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 02 02, 21:07)
Lyg ir čia mačiau kažkuri labai gražiai išsiuvinėjo kavos mergaites, dvynukes, ir padarė tokius gražius garus wub.gif aš kaip tik dabar siuvinėju kavos mergaitę ir norėjau mestelt akį į bet neberandu doh.gif o gal ne šioj temoj g.gif

Kaip mano senelis sako, paieškok,kaip duonos ir rasi lotuliukas.gif
15psl atsiversk mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...5202&st=168
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 03 vasario 2010 - 00:40
QUOTE(casolin @ 2010 02 03, 00:07)

Aciu aciu, cia man ta garbe matyt priskiriama.
Bet ir pati dar pasiziurejau sios temos 15 puslapy tas mergaites- labai foto neryski, nezinau kaip tu ten ka iziuresi. Kai siuvau antraja, tai dukra man ant langeliais popieriaus perpiesinejo tuos garus, bet nezinau kur padejau, tai jei ka sakyk,- ieskosiu, gal kur atrasiu dar, jei neismeciau blush2.gif o pirmaja tai su markeriu ant kanvos piesiau liniju visokiu ir storesniu ir plonesniu kol "isgimdziau" galutini rezultata.......
Papildyta:
RADAU!!! thumbup.gif

Idedu ir jums, ir sau turesiu drinks_cheers.gif (kazkodel negera nuojauta kankina, kad 4 kavos mergaites dar ne pabaiga..... blush2.gif )

user posted image

blush2.gif Atsiprasau, biskeli ne tas puslapis schemomis dalintis, bet kadangi sneka cia vyksta apie tai, tai cia ir idedu- bus paprasciau susirast. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 02, 22:48)

Nu nežinau, kuom jum Tas DMC metalikas baisus? Va užrašinę išsiuvinėjau, ir sunaudojau giją iki pat galiuko, niekas nei triušo nei mazgėsi. Kryžiukai lygut lygutėliai, ir nenaudojau nei vaško nei kondišino.

Madeiros metalikai taip pat labai patiko.

Turiu čekiško metaliko ir kreiniką, bet jų dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zinot ir galit pasayt, ar yra pas mumi pirkt kur nors pereinancios spalvos siulu? bet ne taip kad skirtusi spalva, tik tonai spalvos kazkiek. Zinau yra tokie atalie, bet kaip suprantu pas mus ju nepardavineja. gal kam teko siustis?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 02, 23:20)
atsiprasau uz kvaila klausima  blush2.gif kas tas kreinikas? firmos pavadinimas ar kas?

Klausimas tikrai nėra kvailas smile.gif Nes ir man buvo aktualus smile.gif Tu būtum nepaklausus - tai aš būčiau tai padariusi smile.gif Be to juk čia ir yra tam skirta tema, kad viena kitai paaiškintumem, padėtumėm, jei iškyla klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 03, 09:59)
Labas rytas smile.gif

Klausimas tikrai nėra kvailas smile.gif Nes ir man buvo aktualus smile.gif Tu būtum nepaklausus - tai aš būčiau tai padariusi smile.gif Be to juk čia ir yra tam skirta tema, kad viena kitai paaiškintumem, padėtumėm, jei iškyla klausimų smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti