Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Mur mur @ 2010 02 02, 13:21)
man labai patogu deti i uzspaudziamus maiselius ir suverti ant ziedo  thumbup.gif :

aš ir noriu susidėti į tuos užspaudžiamus maišelius. Jau visa savaitė, kaip ieškau, bet nerandu, kur jų įsigyti. Truputį ne į temą, bet vis viena paklausiu - o kur Vilniuje gauti tokių maišelių?
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 02 02, 14:18)
as pirkau jyske tas dezutes,jos dar ir spalvotos wub.gif

ne tik spalvotos, bet ir kaina - iki 10 Lt, kiek pamenu smile.gif
čia vyko diskusijos dėl siuvinėjimo reikmenų brangumo. Norėčiau pasisakyti ir aš. Bet koks rankdarbių užsiiminėjimas atima daug laiko ir lėšų. užsimaniau pabandyti padekupažuoti - pokšt, jau daugiau nei 50 Lt ir nebėra. žinoma, būtų galima apsieiti su paprastu lipalu ir laku, bet norisi pajusti komfortą darant tai. tas pats ir su siuvinėjimu. iš močiutės ir mamos paveldėjau nemažai tų rusiškų molinė. kadangi močiutė buvo aistring siuvinėtoja, prieš mirtį paprašė, kad tos turtas nenueitų perniek, na, ką ir siuvinėjau. paprastus mažus darbelius, kur spalvyčių kuo mažiau. bet db, kai pradėjau siuvinėti su kokybiškais siūlais, tai ohoho - siuvinėjimą pamilau trigubai daugiau smile.gif
kur laikyti siūlus i pan - manau čia kiekviena pagal patogumą - perskaitykite temą nuo pradžių apie mūsų lobių inventorizavimą, tai ko tik nesugalvojame thumbup.gif
atsiprašau, kad taip užteršiau eterį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2010 02 02, 14:32)
aš ir noriu susidėti į tuos užspaudžiamus maišelius. Jau visa savaitė, kaip ieškau, bet nerandu, kur jų įsigyti. Truputį ne į temą, bet vis viena paklausiu - o kur Vilniuje gauti tokių maišelių?

as maiselius pirkau Traku g., kazkokioje mazyteje kanceliariniu prekiu krautuveleje. tik reik atkreipti demesi, kad butu skylute virs suspaudimo, kad po to galetum verti ant ziedo smile.gif geriau imti didesni maisiuka, taip bus patogiau ikisti pirstukus imant siula smile.gif
dar maciau viena krautuvele vaziuojant link Hyper Rimi (Siaures miestelyje). joje nebuvau, bet isivaizduoju, kad jie turetu tureti, nes ten pakavimo medziagos ir vienkartiniai indai. gatves pavadinimo nepasakysiu, bet pasukus nuo kalvariju g. po desine eile parduotuviu viena salia kitos.
Atsakyti
Kaune tai Urmo bazėj jų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
aš buvau sudėjus į maišiukus, bet man nelabai patogu - labai stipriai maišeliai užsispaudžia ir kitąkart daugumą norint atidaryt reikia jėgos. Išsitampė kraščiukai, kai kuriuos sugebėjau net nagais pradurt beatidarinėjant doh.gif . Visus siūlus pervyniojau ant kartoninių ričių, o maišeliuose palikau siūlų galiukus ir popieriuką su spalvos Nr.
Maišiukų dažnai būna kanc. prekėse, ūkiškose parduotuvių dalyse (vienkart. maišeliai, dangteliai stiklainiams, vienkart. indai ir t.t.)
Atsakyti
Sazha, ačiū už nuorodą. Jo ten duoda moteriškės.....
Tų maišelių yra kancelairinėsi prekėsi, tik paklauskit, jei nerandat., man jie labai patogūs kada daug spalvų yra siuvinuke, kada mažiau, patogu ir DMC dežutė.
Atsakyti
Sazha, aš ir norėčiau tos nuorodos dėl blogosios pusės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 02, 14:21)
man labai patogu deti i uzspaudziamus maiselius ir suverti ant ziedo  thumbup.gif :

o aš tai laikau vokuose, nes jų turėjau nemažai doh.gif esu tik pradedanti siuvinėtoja, siūlų neturiu daug po kolkas rolleyes.gif o tuos vokus tai nuo batų dėžutėje laikau 4u.gif
Atsakyti
Labutis, matau diskusija apie priemones, kai aš užkietėjus "pedantė" (kambarys nelabai tvarkingas, bet vidury nakties prikelta žinau, kur kas padėta) - tai laikau rites dėžutėj, patogu, viršuj surašyti numeriukai, matai, ko turi, ko ne. Žirklių turiu daug, nes siuvu, todėl nepirkau siuvinėjimui atskirai. g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su Florestina Aš dėžučių senukuose nusipirkau, tad iš viso 4 turiu. visada matau, kokių siūlų neturių, nes pagal numerius sudėta. Medžiagos irgi išskirstytos kur 14 aida, kur 16.

Šiandien baigiau savo rožes, tik BieSas beliko, bet labai smagu, kad jo nėra daug thumbup.gif
Atsakyti
o aš va ką knebinėju,metalikas baigia užnervuot doh.gif doh.gif ,nei kondicionierius ,nei mazgeliai ties adata niekas nepadeda.....sukandus dantis kryžiavoju...norėjau šiandien pabaigt sparnus,bet matau ,kad nebaigsiu schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 02, 22:24)
o aš va ką knebinėju,metalikas baigia užnervuot doh.gif  doh.gif ,nei kondicionierius ,nei mazgeliai ties adata niekas nepadeda.....sukandus dantis kryžiavoju...norėjau šiandien pabaigt sparnus,bet matau ,kad nebaigsiu schmoll.gif  schmoll.gif

mane DMC metalikas irgi is proto vare doh.gif net i adata ivert zmoniskai nemoku, skiriasi tie siuliukai, visaip issivynioja. Bet uztai kai kreinikus pabandziau tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif ir ivert gali, ir kryziukai lygus iseina, ir nepleiseja siulas, na zodziu, man palygint su DMC, kreinikai yra pasaka bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti