Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 02 02, 13:02)
Aš noriu pasakyti, kad Siuvinėjimas yra brangus hobis, ir jei nori siuvinėjant jausti kuo didesnį komfortą, turi mokėt pinigus. Jei nori ypatingo darbo, kad visi pamatę krūpčiotų ir sakytų nerealu, reikia investuot. Ir siuvinėjimas nesibaigia vien tik pačio darbo išsiuvinėjimu. Juk didelę vaizdo dalį sudaro darbo apipavidalinimas - rėminimas. Į juos taip pat reikia investuot. Turiu darbų paprastuose rėmuose ir dabartiniai darbai jau tokiuose prabangiuose. Tai žinok akių negali nuo pastarųjų atplėšt ir negali patikėt kad tai tu padarei.

Jūs sakote, kad dėžutė skirta patogumui, kad nereiktų kas kart kaišioti siūliukų i adatą, paverčia jūsų darbą stulbinamu? Manau, kad ir be jos jūsų kūriniai buvo nuostabūs. Aš sutinku jog siūlai, medžiaga, rėmai ir adatos turi būti geriausi, bet kam pirkti žirkles už 30Lt jei kitos atlieka puikiai tą patį? Tiesiog manau reikia žinoti kur pataupyti, o kur tada galėsi išleisti daugiau. Supratau, kad jums malonu, kai viskas atitinka savo funkciją, atrodo gražiai ir t.t., bet ir kitos su mažiau priemonių manau gali sukurti stulbinamą darbą. Tiesiog kiekvienas renkasi ką sau gali. Ir prašau nepulti žmonių kuriems atrodo 50Lt didelė suma tokiam daiktui kokį gali susimeistrauti pats. blush2.gif
Atsakyti
Daiko, kaip sparčiai siuvinėji thumbup.gif

Višniuke, labai dailu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 02, 10:50)
Prie to pačio  ax.gif , gražiausiai žiūrisi MH karoliukai, jie visi vienodo dydžio ir kokybiški  4u.gif
http://www.siuvineji...hill-karoliukai

Aš tikrai nenoriu išpeikt, tavo darbo, tiesiog pasidalint naudinga info  mirksiukas.gif  4u.gif

as priimu pastabeles ir visai nepykstu 4u.gif o ko pykt, kai zmogus pataria noredamas padet.
o apie tuos karoliukus as zinau, tik man buvo laiko problema. negalejau laikt kol atsius wink.gif kita kart tokius darbelius planuosiuos pries keleta menesiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Wasara @ 2010 02 02, 13:13)
...Višniuke, labai dailu wub.gif

4u.gif aciu aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 18:03)

oij kaip ačiū 4u.gif Lėksiu bandyti biggrin.gif
Dar užmačiau nuolaidą DMC siūlų dėžutėms:
http://www.kasiulai....ams-p-3578.html

O aš kaip tik praeitą savaitę užsisakiau vieną didesne kaina doh.gif Ehh... nu ką darysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 02, 12:28)
oij kaip ačiū 4u.gif  Lėksiu bandyti biggrin.gif
Dar užmačiau nuolaidą DMC siūlų dėžutėms:
http://www.kasiulai....ams-p-3578.html

O aš kaip tik praeitą savaitę užsisakiau vieną didesne kaina  doh.gif  Ehh... nu ką darysi rolleyes.gif

Siūlam laikyt puikiai tinka ir žvejų dėžutės, jos dar patrauklesnėm kainom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 02 01, 21:27)
Oi, atleisk, Kalitėja, suplakiau Tavo prašymą su Peachy sheila prašymu pamokyti prancūziško mazgelio technologiją  blush2.gif
Jei skaitai rusiškai, galėčiau duot vieną nuorodą apie "idealią išvirkščiąją pusę"  mirksiukas.gif

Taip skaitau ir tikrai norėčiau bent jau žinoti kaip tai daroma,o kad dar greitu laiku man tai nepavyks tai niekis,turiu laiko ir mokysiuosi mirksiukas.gif

QUOTE(astisius @ 2010 02 01, 21:35)
nes vaje vaje mano siuvinių kita pusė...

man vyras sako: o ko tu taip pergyveni,juk nesimato kai įrėminsi. Tas tai taip,bet juk galiu bent pamėginti gražiau padaryti,nepavyks tai nepavyks.

QUOTE(Little angel @ 2010 02 02, 11:02)
Tai yra vadinamieji "antirefleksiniai matiniai" stiklai. Jokiu būdu ne plastmasė. Aš su tokiais tik ir rėminu, man paprastas stiklas nesižiūri, trūksta tos matinio stiklo faktūros ax.gif

Tikrai niekas nesiūlė ir nesakė kai rėminau ežiukus schmoll.gif bet gerai,kad mano gėlės dar namie ir dabar žinosiu ko reikia prašyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 02, 13:36)
Siūlam laikyt puikiai tinka ir žvejų dėžutės, jos dar patrauklesnėm kainom  mirksiukas.gif

Idomu ant kokio pagrindo butu galima tuos siuliukus susivinioti? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 02 02, 14:06)
Idomu ant kokio pagrindo butu galima tuos siuliukus susivinioti? g.gif  g.gif

Būna pirkti specialių ričių, ant kurių galima susivynioti smile.gif
pvz.: http://www.kasiulai....tes-p-3476.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 02 vasario 2010 - 13:13
as pirkau jyske tas dezutes,jos dar ir spalvotos wub.gif
Atsakyti
man labai patogu deti i uzspaudziamus maiselius ir suverti ant ziedo thumbup.gif :
- jei lieka koks siulo galas ar galiukas visada imetu atgal i masiuka. niekas neissibarsto
- numeracija ant pacio maiselio uzsiklijuoji kokio nori dydzio, kaip kam patogiau
- maiseliu 100vnt iki 5 lt (maksimum), ziedas, jei neklystu apie 3 lt kainuoja. turiu kelis ziedus. kai pradedu siuvineti darba, visus reikiamus siuliukus tam darbui susiveriu ant ziedo. labai patogu ir vietos uzima mazai.
Atsakyti

Gera mintis su tais maiseliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reikes isbandyti arba taip, arba dezute, nes mb sake, kad kazkokia panasia turi nereikalinga, o susivinioti, tai ir jau sugalvojau kaip ir ant ko, belieka igyvendinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 02, 13:21)
man labai patogu deti i uzspaudziamus maiselius .

drinks_cheers.gif manieji ir maišeliuose smile.gif
Atsakyti