QUOTE(astisius @ 2010 02 01, 21:35)
sazha, duok man nuorodą dėl tos išvirkščios pusės. rusisškai skaitau, įdomu būtų....nes vaje vaje mano siuvinių kita pusė...
Nusiunčiau į AŽ, nes, keik žinau, negalima čia dėt nuorodų į kitus forumus...
Ten moko, kaip siūliuką įtvirtint, kad nereiktų mazgelių, kaip paslėpt... Esminiai principai, kaip turi atrodyt idealas:
jokių mazgelių
visi brūkšniukai yra lygiagretūs, t.y. horizontalūs arba vertikalūs (blogojoje pusėje )
Neturi būti jokių siūlo pravedimų įstrižai (blogojoje pusėje)
Na, ir rodoma, kaip tai padaryt...
Gal tai ir nebūtų labai problematiška, jei dėmesį kreipti reiktų tik į blogąją pusę... ale gi dar yra geroji kurioj visi kryžiukai turi būt pasvirę į tą pačią pusę Žodžiu, gal kai kurios skaitot ir prunkščiat į saują iš mano siaubinimosi... bet aš nežinau ar kada tos tobulybės pasieksiu, ir ar tikrai noriu siekt
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 02 01, 22:22)
negi mūsų mieste saulės tau mažai į mane tai blizgina kas dieną
pradėjau savo spalvingąją ir kažkas man ten ni to su spalvom
pradėjau savo spalvingąją ir kažkas man ten ni to su spalvom
Man tai šiuo metu saulę temdo nevalyti šaligatviai ir neišbrendami kiemai, kur su savo dukryte vežimėly ir gerų šešių mėnesių dvynukais pilvuke klimpstu užsikasu, prasikasu, pūkščiu ir dūstu visai... Sakiau, jau eisiu kiemsargių ir savivaldybės veikėjų šaudyt Darmajėdų gauja, pradedant nuo mūsų namo šlavėjo Saškos... O dar sako - bedarbystė ant Lietuvos
Na, nukrypau...
Smagu, kad apsipirkai ir pradėjai; tikėkimės, bus viskas gerai su tom spalvom gal kai kelios suguls šalia, tada pasimatys visa dermė, kaip turi būt