Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(astisius @ 2010 02 01, 21:35)
sazha, duok man nuorodą dėl tos išvirkščios pusės. rusisškai skaitau, įdomu būtų....nes vaje vaje mano siuvinių kita pusė...

Nusiunčiau į AŽ, nes, keik žinau, negalima čia dėt nuorodų į kitus forumus... blush2.gif
Ten moko, kaip siūliuką įtvirtint, kad nereiktų mazgelių, kaip paslėpt... Esminiai principai, kaip turi atrodyt idealas:
jokių mazgelių
visi brūkšniukai yra lygiagretūs, t.y. horizontalūs arba vertikalūs (blogojoje pusėje blink.gif )
Neturi būti jokių siūlo pravedimų įstrižai (blogojoje pusėje)
Na, ir rodoma, kaip tai padaryt...
Gal tai ir nebūtų labai problematiška, jei dėmesį kreipti reiktų tik į blogąją pusę... ale gi dar yra geroji biggrin.gif kurioj visi kryžiukai turi būt pasvirę į tą pačią pusę doh.gif Žodžiu, gal kai kurios skaitot ir prunkščiat į saują iš mano siaubinimosi... bet aš nežinau ar kada tos tobulybės pasieksiu, ir ar tikrai noriu siekt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 02 01, 22:22)
negi mūsų mieste saulės tau mažai  biggrin.gif į mane tai blizgina kas dieną 

pradėjau savo spalvingąją ir kažkas man ten ni to su spalvom blink.gif

Man tai šiuo metu saulę temdo nevalyti šaligatviai ir neišbrendami kiemai, kur su savo dukryte vežimėly ir gerų šešių mėnesių dvynukais pilvuke klimpstu užsikasu, prasikasu, pūkščiu ir dūstu visai... unsure.gif Sakiau, jau eisiu kiemsargių ir savivaldybės veikėjų šaudyt gun_bandana.gif Darmajėdų gauja, pradedant nuo mūsų namo šlavėjo Saškos... bash.gif O dar sako - bedarbystė ant Lietuvos umn.gif
Na, nukrypau...
Smagu, kad apsipirkai ir pradėjai; tikėkimės, bus viskas gerai su tom spalvom g.gif gal kai kelios suguls šalia, tada pasimatys visa dermė, kaip turi būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 22:21)
prisiuvant reikėjo daryt kryžiuką, tada jie nepajudėtų iš vietos ir gražiai gultu.

4u.gif

nu va sad.gif kita kart pirmiau jusu klausiu unsure.gif nes prisiuvau taip kaip mokejau unsure.gif niu bet gal laikys
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 01, 23:20)
nu va sad.gif kita kart pirmiau jusu klausiu unsure.gif nes prisiuvau taip kaip mokejau  unsure.gif niu bet gal laikys

laikys mirksiukas.gif , viskas gerai 4u.gif

Kokį grožį aptikau , kažkieno siuvinėtą wub.gif wub.gif wub.gif Čia kieno dizainas, gal
Mirabilia ar Nora Corbett ?

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, auksarankes smile.gif
Ale darbu groziai smile.gif wub.gif Saunuoles thumbup.gif
QUOTE(Sazha @ 2010 02 02, 00:18)
Ten moko, kaip siūliuką įtvirtint, kad nereiktų mazgelių, kaip paslėpt... Esminiai principai, kaip turi atrodyt idealas:
Gal tai ir nebūtų labai problematiška, jei dėmesį kreipti reiktų tik į blogąją pusę... ale gi dar yra geroji  biggrin.gif  kurioj visi kryžiukai turi būt pasvirę į tą pačią pusę  doh.gif  Žodžiu, gal kai kurios skaitot ir prunkščiat į saują iš mano siaubinimosi... bet aš nežinau ar kada tos tobulybės pasieksiu, ir ar tikrai noriu siekt  ax.gif

Na, kas megsta tvarka ir idealiai padarytus darbelius - sutinku, kad tegul ir isvirscia puse dailina, o as nesu is tokiu, man svarbiau geroji smile.gif As nemanau, kad kada nors ismoksiu blogosios puses grozio subtylybiu, be to per daug ir nesistengiu smile.gif Nes visgi as uz isorines puses darbelio grozi smile.gif thumbup.gif Vistiek ireminto darbelio isvirkscios puses vistiek niekas nematys smile.gif blush2.gif
Sazha, gal gali ir man imesti ta norodele, nes kaip pati sakai, gali prreikti, jei sumastysiu kokia staltiese siuvineti smile.gif Ten jau noretusi graziai, be mazgeliu ir pan. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 02, 10:17)
laikys  mirksiukas.gif , viskas gerai  4u.gif

...

4u.gif niu bus man pamoka 4u.gif aciu Pauksciuk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 02, 09:45)
4u.gif niu bus man pamoka 4u.gif aciu Pauksciuk wink.gif

Prie to pačio ax.gif , gražiausiai žiūrisi MH karoliukai, jie visi vienodo dydžio ir kokybiški 4u.gif
http://www.siuvineji...hill-karoliukai

Aš tikrai nenoriu išpeikt, tavo darbo, tiesiog pasidalint naudinga info mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 01, 19:03)
O jej, 50Lt blink.gif  Na reikės laukti krizės pabaigos tokiems pirkiniams rolleyes.gif  Kažkaip plasmasinė lentelė atrodė, kad pigiau turėtų kainuoti, na bet yra kaip yra. Aišku patogumas jaučiu atsiperka  bigsmile.gif

Na su tokiu požiūriu tai:
1. audinius siuvinėjimo galima skudurais vadint, už kuriuos mokama 46-60litų;
2. Žirklės metalo gabalas, kam mokėt 20-30litų už specialias, kai turim dantis, peilį ar belenkokias žirkles
3. Adatos... Kam mokėt už pakelį 6litus, kai galima su siuvimo adata siuvinėt
4. Tai kam pirkti DMC siūlus už 1,6-2 litus kai rinkoj yra mulinė siūlų

Aš noriu pasakyti, kad Siuvinėjimas yra brangus hobis, ir jei nori siuvinėjant jausti kuo didesnį komfortą, turi mokėt pinigus. Jei nori ypatingo darbo, kad visi pamatę krūpčiotų ir sakytų nerealu, reikia investuot. Ir siuvinėjimas nesibaigia vien tik pačio darbo išsiuvinėjimu. Juk didelę vaizdo dalį sudaro darbo apipavidalinimas - rėminimas. Į juos taip pat reikia investuot. Turiu darbų paprastuose rėmuose ir dabartiniai darbai jau tokiuose prabangiuose. Tai žinok akių negali nuo pastarųjų atplėšt ir negali patikėt kad tai tu padarei.

Tad jei klausi ar verta buvo šimtą litų investuot į "plastmasės gabalą" tai žinok taip. Pamatytum kiek kitų dalykų pas mane namie, kuriuos per laiką susipirkau, tai sakytum doh.gif Bet man reikia komforto

QUOTE(Sazha @ 2010 02 01, 21:46)
  Tai vis tik dar kartą perklausiu: dengiant juos stiklu, ar kokia spec. plastmase, kur atspindžio nemeta?..

Tai yra vadinamieji "antirefleksiniai matiniai" stiklai. Jokiu būdu ne plastmasė. Aš su tokiais tik ir rėminu, man paprastas stiklas nesižiūri, trūksta tos matinio stiklo faktūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 01, 20:37)
g.gif tai kad sekančią nuolaidą pritaiko, jeigu perki ne mažiau nei už 10 Lt. Taip kad, GA pirkti nebeapsimoka.. sad.gif

nu nezinau, man tai kiekviena karta, nebent cia labai neseniai pasikeite taisykles g.gif
Atsakyti
as tos antros puses subtylybiu ir grazumo laikaus kai mazai spalvu.kai daug,jaciu,nika schmoll.gif neiseitu vien bruksniukais smile.gif
dabar mokausi kryziuku lygumo.jau ipratau,atskiriu2gijas jas dar karta atskriu,tada au i adata ir siuvineju.esu ipratus is kaires kryziuka daryt ir jis is apacios,bet jei reik is virsaus doh.gif jau jis man negrazus gaunasi ir nepurus.
wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif viso saunius darbelius rodot,faina,kad siuvinejasi greitai.as va katino silueta mucinu,jis ant remo.sulauziau remo kojas doh.gif mb nepagyre.tempas aisku suletejo,odar du vaikiukai prasosi uzimtumo biggrin.gif dar mb siuineju pele prikolna.kol jis i kompa pasina,as jam uz nugaros siuvineju.nepraso parodyt karsta.gif i diena siuvinejimui skirt iseina 30-60min.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 02, 11:02)
Na su tokiu požiūriu tai:
1. audinius siuvinėjimo galima skudurais vadint, už kuriuos mokama 46-60litų;
2. Žirklės metalo gabalas, kam mokėt 20-30litų už specialias, kai turim dantis, peilį ar belenkokias žirkles
3. Adatos... Kam mokėt už pakelį 6litus, kai galima su siuvimo adata siuvinėt
4. Tai kam pirkti DMC siūlus už 1,6-2 litus kai rinkoj yra mulinė siūlų

Aš noriu pasakyti, kad Siuvinėjimas yra brangus hobis, ir jei nori siuvinėjant jausti kuo didesnį komfortą, turi mokėt pinigus. Jei nori ypatingo darbo, kad visi pamatę krūpčiotų ir sakytų nerealu, reikia investuot. Ir siuvinėjimas nesibaigia vien tik pačio darbo išsiuvinėjimu. Juk didelę vaizdo dalį sudaro darbo apipavidalinimas - rėminimas. Į juos taip pat reikia investuot. Turiu darbų paprastuose rėmuose ir dabartiniai darbai jau tokiuose prabangiuose. Tai žinok akių negali nuo pastarųjų atplėšt ir negali patikėt kad tai tu padarei.

Tai yra vadinamieji "antirefleksiniai matiniai" stiklai. Jokiu būdu ne plastmasė. Aš su tokiais tik ir rėminu, man paprastas stiklas nesižiūri, trūksta tos matinio stiklo faktūros ax.gif

o kuom skiriasi tos specialios nuo astriu paprastu mazu zirkluciu? unsure.gif
man asmeniskai patinka mini adatos, uz ta ipirkau siuvinejmui skirtas cool.gif
jei nori puikaus rezultato, sutinku,kad reik visu nuo iki siulu ir kitu pribumbasu.bet kam pirkt brangiausius kokiam nors smulkiam ir paprastam darbeliui,tiks ir tas ruskinis muline mirksiukas.gif ,svarbu kruopsciai atliktas smile.gif cia mano nuomone galit
pomidorai2.gif

drinks_cheers.gif,kad nepigu ypac pradedanciam.kai viska reik susipirkt ypac siulus.paskui nereik tiek,nes jau siulu kazkiek tikrai pasirodys,kad turi pas save.medziagos irgi,adatos -nebent pamesi. tik remai issuvinetam darbeliui tikrai pareikalaus pakratyt kisene
biggrin.gif

o tu stiklu kekvienas salonas,kazi ar turi g.gif unsure.gif ir pirma kart apie ji girdziu
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 02 02, 12:37)
o tu stiklu kekvienas salonas,kazi ar turi g.gif  unsure.gif ir pirma kart apie ji girdziu

Na tai tokia pati naujovė kaip matinės foto ir parastos. Tiesiog kai neprašai tai ir nesiūlo, aš jau 2003 metais apie juos girdėjus buvau viename forume. O šiandien tai jau anokia naujovė.

Kas dėl to, kad kam pirkti gerus siūlus mažam darbeliui? Tai galiu pasakyti taip:

Aš siuvinėju tam, kad puošti savo ir kitų namus. O kur dėti tuos nekokius darbus? Į stalčių? Na taip pirmi darbai pas mane virto pagalvėm, nu bet nekabinsiu ant sienų bet ko doh.gif Jei jau siuvinėt, tai siuvinėt normaliai.

Kaip mano vyras sako: "kam lėkštėje gražiai išdėlioti maistą, jei vistiek suvalgysi skrandy susimaišys ir išeis per kita galą? Atsikandi dešros, insimeti burnon šakštą majonezo, atsikandi duonos ir gerai" doh.gif

Aišku tai skonio ir galimybių reikalas, bet aš n-laiko nesiuvinėjau, ne todėl kad nenorėjau, o todėl kad neturėjau pinigų kokybiškom priemonėm. Siuvinėti ant bet ko, bet ką ir bet kaip ir po to įmesti į dėžę, tai ne man schmoll.gif Jau geriau pataupyti per metus ir išsiuvinėti vieną vienintelį darbą bet tinkamai.

Tai tik mano nuomonė, bet jei rezultatas būtų netinkamas mano šeima į mano išlaidas taip tolerantiškai nežiūrėtų. O kai ateina ir paprašo gimtadieniui vyras ne kokios dovanos, o siuvinėtos užrašinės mano darbo, tai jau aišku, kad verta.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as va sita rozyte pradejau kryziavoti
http://foto.radikal....6f6a99745be4ff2
vakar viena lapeli tik isiuvinejau, tai db galvoju ar spesiu iki 28 d g.gif g.gif g.gif juolab, kad laiko siuvinejimui neperdaugiausiai galiu skirti doh.gif
Atsakyti