Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Kaliteja @ 2010 02 01, 20:15)
O gal čia yra Šiaulietė darbštuolė ir pamokytų  mirksiukas.gif  būčiau KLP žinau pas ką kreipčiausi  ax.gif

Yra yra šiauliečių (ir ko jums tas miestas toks jau saulėtas?.. Man tai liežuvis nesiverčia Šiaulių saulės miestu įvardyt g.gif ) Tik aš į mokytojas nesisiūlau... blush2.gif Gal naaringiux sutiktų? Bet jei video nepadeda... Net nežinau.
Oi vėj... kaip gera žiūrėt į taip skoningai įrėmintus pedantiškus darbelius... bigsmile.gif Tai vis tik dar kartą perklausiu: dengiant juos stiklu, ar kokia spec. plastmase, kur atspindžio nemeta?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 01 vasario 2010 - 20:48
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 20:40)
Nupavaeiksluok savo antrą pusę, pakomentuosim ką blogai darai mirksiukas.gif Kur tavo orchidėjos  blink.gif

Tai juk kai pirmas darbas tai doh.gif
Matuoju matuoju žiūriu žiūriu kaip čia rėminti gražiau doh.gif tai pasirodė krašto mažai palikau,tai dasiuvau kitos medžiagos,nesimatys po pasportu blush2.gif žadu gal ryt vežti,bet įtariu vėl paglostysiu ir mastysiu toliau............ lotuliukas.gif
O mano kita pusė kai įkelsiu tai visos išsigasite cool.gif sakau kai išlyginsiu tai nukarpysiu tuos per ilgus galiukus. Aš gal į Až ne taip gėda man bus cool.gif bet ne šnd o ryt gal padarysiu foto.
Papildyta:
QUOTE(Sazha @ 2010 02 01, 20:46)
Bet jei video nepadeda... Net nežinau.
Tai vis tik dar kartą perklausiu: dengiant juos stiklu, ar kokia spec. plastmase, kur atspindžio nemeta?..

Nemačiau aš to video dar jokio schmoll.gif
Va tai ir man įdomu būtų,nes tie lempų ir visi kiti atspindžiai tai nelabai ir man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 01 vasario 2010 - 20:49
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 01, 20:43)
pasirodau  as su savo paskutiniu mini darbeliu

Šiltas darbelis, tik karoliukai kliūva g.gif , gal per didelis, mano akiai ax.gif ir kodėl jie paversti?

QUOTE(Kaliteja @ 2010 02 01, 20:51)
Tai juk kai pirmas darbas tai  doh.gif
Matuoju matuoju žiūriu žiūriu kaip čia rėminti gražiau  doh.gif  tai pasirodė krašto mažai palikau,tai dasiuvau kitos medžiagos,nesimatys po pasportu  blush2.gif  žadu gal ryt vežti,bet įtariu vėl paglostysiu ir mastysiu toliau............  lotuliukas.gif
O mano kita pusė kai įkelsiu tai visos išsigasite  cool.gif  sakau kai išlyginsiu tai nukarpysiu tuos per ilgus galiukus. Aš gal į Až ne taip gėda man bus  cool.gif  bet ne šnd o ryt gal padarysiu foto.
Papildyta:

Nemačiau aš to video dar jokio  schmoll.gif
Va tai ir man įdomu būtų,nes tie lempų ir visi kiti atspindžiai tai nelabai ir man patinka  4u.gif

Gali ir į až lotuliukas.gif

Kokia plasmasė blink.gif , ten stiklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 21:53)
Šiltas darbelis, tik karoliukai kliūva  g.gif , gal per didelis, mano akiai ax.gif  ir kodėl jie paversti?

pirma kart dariau blush2.gif nzn kaip turi buti. Dar pagalvojau kol nuvez remint visi skirtingai bus, tai ir suguldziau, kad tvarkingai butu. mazesniu karoliuku toj parduotuvei kur buvau nebuvo biggrin.gif neturejau laiko kur kitur ieskot biggrin.gif tai paemiau labiausiai tinkancius.

Aciu uz pastabas. visada laukiu, kad ateity pasitaisyciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 01, 21:02)
pirma kart dariau  blush2.gif nzn kaip turi buti. Dar pagalvojau kol nuvez remint visi skirtingai bus, tai ir suguldziau, kad tvarkingai butu. mazesniu karoliuku toj parduotuvei kur buvau nebuvo  biggrin.gif neturejau laiko kur kitur ieskot  biggrin.gif tai paemiau labiausiai tinkancius.

Aciu uz pastabas. visada laukiu, kad ateity pasitaisyciau wink.gif

prisiuvant reikėjo daryt kryžiuką, tada jie nepajudėtų iš vietos ir gražiai gultu.

4u.gif
Atsakyti
aš rėminu su matiniu stiklu ,tada siuvinys išryškėja ir ne taip blizga žiūrint...

Visų darbai ir procesai nuostabūs ,ir tempai pavydėtini..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif wub.gif

o aš šiandien užsisakiau rėmus savo dar nebaigtam darbui,su dvigubu paspartu,nes reiks karoliukus pakišt,ir dabar va paskaičius temutę ,einu pasiuvinėsiu,nes nagai jau niežti ,nors sunkiai man einasi ten -daug pusinių kryžiukų ,milijonas prancūziškų mazgelių ir BS,iš pirmo žvilgsnio kai pažiūrėjau ,tai pagalvojau kad per porą dienų aš čia nukryžiavosiu ,o dabar matau ,kad ir savaitės nepakaks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 02 01, 20:51)
Nemačiau aš to video dar jokio  schmoll.gif

Oi, atleisk, Kalitėja, suplakiau Tavo prašymą su Peachy sheila prašymu pamokyti prancūziško mazgelio technologiją blush2.gif
Jei skaitai rusiškai, galėčiau duot vieną nuorodą apie "idealią išvirkščiąją pusę" mirksiukas.gif Moterys vadovaujasi Koko Šanel išsakytą mintim, kad "prabanga - tai kai geroji pusė yra tokia pat tobula kaip išvirkščioji ax.gif Prisipažinsiu, ten išdėstytos pamokėlės ir "idelios išvirkščiosios pusės siekis" man sukėlė prieštaringus... pojūčius ir jausmus, maždaug tokia seka: blink.gif doh.gif swoon.gif mega_shok.gif fool.gif
biggrin.gif bandau dabar orientuotis į kai kuriuos patarimus... Bet neturiu tokios stiprios motyvacijos daryt "idealią išorę", kai siuvinėju kokias biskorniu ar paveiksliuką, kurio vis viena antra pusė bus nematoma, ir dar padengta visokių įtempimo ir įrėminimo "grožių". Va, kai imsiuos staltiesės, tada... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 01 vasario 2010 - 21:29
sazha, duok man nuorodą dėl tos išvirkščios pusės. rusisškai skaitau, įdomu būtų....nes vaje vaje mano siuvinių kita pusė...
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 08:54)
Tik neapsilankyk viena kita dienele, tai sirdis apsala nuo jusu groziu, mergikes! wub.gif  labai labai visi darbeliai nuostabus 4u.gif
Bet siandien ir magnoliju eile atejo  bigsmile.gif
user posted image

Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt.... doh.gif

as irgi schemutes noreciau 4u.gif kroshkyte@gmail.com aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2010 02 01, 21:49)
as irgi schemutes noreciau  4u.gif  kroshkyte@gmail.com aciu  blush2.gif

blink.gif doh.gif prašyti per až ir necituoti nuotraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 02 01, 20:46)
Yra yra šiauliečių (ir ko jums tas miestas toks jau saulėtas?.. Man tai liežuvis nesiverčia Šiaulių saulės miestu įvardyt g.gif  ) Tik aš į mokytojas nesisiūlau...  blush2.gif Gal naaringiux sutiktų? Bet jei video nepadeda... Net nežinau.

negi mūsų mieste saulės tau mažai biggrin.gif į mane tai blizgina kas dieną biggrin.gif wub.gif
pamokyčiau su mielu noru, tik, kad mane pačią reiktų pamokyt, nes irgi pas mane makaliūzė gera ten doh.gif nu nemoku be jokių mazgų, gražiai cool.gif

pradėjau savo spalvingąją ir kažkas man ten ni to su spalvom blink.gif pradėjau nuo rankų odos, tai atspalvis keistas, suknelė irgi kažkokia žalia, nors tikram paveikslėlyje atrodo kita spalva.... nežinau kas ten gausis unsure.gif rytoj nufotografuosiu, pasirodyt kaip nedera spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 22:54)
blink.gif  doh.gif prašyti per až ir necituoti nuotraukos  doh.gif

dar tik mokausi forumo subtilybiu blush2.gif nepykit..
Atsakyti