QUOTE(alinaanila @ 2010 02 01, 18:38)
stai ir as rodausi savo darbelius
Koks grožis ir kaip kruopštu.
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 01, 19:38)
stai ir as rodausi savo darbelius
oho kaip grazu niu man tik seile varvint i tokius sedevrus beziurint abu darbeliai nerealiai grazus
Dantiste, Peachy_sheila, puikūs procesai
Little angel, kaip gražiai atrodo įrėminta mergytė
alinaanila, labai gražu
Little angel, kaip gražiai atrodo įrėminta mergytė
alinaanila, labai gražu
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 01, 21:16)
su liniuote tikrai netikslu butu.
atsiskaičiuoji i viršu, tada i šona ir paskui susijungimo vietoj taškelius dedi, skaičiuot nebereikia
atsiskaičiuoji i viršu, tada i šona ir paskui susijungimo vietoj taškelius dedi, skaičiuot nebereikia
Ačiū už patarimus... Jau susibraižiau
Merginos atsiprašau gal kur buvo nuoroda,bet aš skaitau skaitau ir sakau norėčiau išmokti kaip ir Jūs,na kad kita pusė graži būtų o gal yra kur nors parodyta kaip tai siuvinėjama,nes mano pirmi darbai tai kita pusė,aš net nžn kad būna kitaip
Kokių darbelių pridėta.
O gal čia yra Šiaulietė darbštuolė ir pamokytų būčiau KLP žinau pas ką kreipčiausi
Kokių darbelių pridėta.
O gal čia yra Šiaulietė darbštuolė ir pamokytų būčiau KLP žinau pas ką kreipčiausi
QUOTE(e.meskine @ 2010 02 01, 13:31)
Visos taip padiskutavo apie kainas siuliuku, o as darau taip...einu i geras akis..ten vis duoda nuolaidu kortele, kurioje galima surinkti net 20 procentu, tai as jau zinau kad reikes pirkti uz didele suma, tai einu kas kokia antra diena nusiperku po viena siula, ir taip iki 20 procentu, tada man siuliukai gaunasi po 1,60 LT, ir kania daug pigiau.
labai grazus visu darbeliai ...
labai grazus visu darbeliai ...
tai kad sekančią nuolaidą pritaiko, jeigu perki ne mažiau nei už 10 Lt. Taip kad, GA pirkti nebeapsimoka..
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 01, 18:38)
koks grožis
QUOTE(Kaliteja @ 2010 02 01, 20:15)
Merginos atsiprašau gal kur buvo nuoroda,bet aš skaitau skaitau ir sakau norėčiau išmokti kaip ir Jūs,na kad kita pusė graži būtų o gal yra kur nors parodyta kaip tai siuvinėjama,nes mano pirmi darbai tai kita pusė,aš net nžn kad būna kitaip
Nupavaeiksluok savo antrą pusę, pakomentuosim ką blogai darai Kur tavo orchidėjos
QUOTE(Daiko @ 2010 02 01, 20:29)
rodausi ka pakryziavojau per savaite
pasirodau as su savo paskutiniu mini darbeliu (cia su jumis palyginus mini , nes man jis didelis ) http://public.fotki....i/100-3733.html
oho kokis dydys . Cia toks didelis tas katinelis ant knygu lentynos bus?
nu nieko sau tempai
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 01, 20:16)
su liniuote tikrai netikslu butu.
oho kokis dydys . Cia toks didelis tas katinelis ant knygu lentynos bus?
QUOTE(Daiko @ 2010 02 01, 21:29)
rodausi ka pakryziavojau per savaite
......
......
nu nieko sau tempai