Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

aciu mergaites uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 25 sausio 2010 - 22:03
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 23:02)

pataisiau savo zinute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 25, 22:08)
pataisiau savo zinute  doh.gif

aham, mačiau 4u.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:53)
Man asmeniškai labiau būtų pirmas ir ketvirtas... O antras labiau į ukrainiečių kiemą man panašus (kalbu, nes esu buvus Ukrainoj...)

antrojo man alyvos labiausiai patraukė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 sausio 2010 - 22:33
Zundyte, nuostabus namukas nusimato!

Daiko, tigras tikras grožis wub.gif
Atsakyti
*Radvileee, gražiai atrodo thumbup.gif

zundyte, Daiko, dailūs procesai thumbup.gif thumbup.gif

čiole, kaip puikiai atrodo įrėmintas metrikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2010 01 26, 00:17)

čiole, kaip puikiai atrodo įrėmintas metrikas wub.gif

Dėkui, dar kartą visom už pagyrimus metrikui... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir aš pati likau juo patenkinta ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 21:51)
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu  blush2.gif , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?

Man neblogai dar šie žiūrisi, kaip jum g.gif

Paukščiuk, o Tu gal siuvinėtojų prietarų prisilaikai? bigsmile.gif Aš pas ruses išskaičiau tokį daiktą, kad, jei ko LABAI BAISIAI nori, tai reik išsisiuvinėt, ir tada jau tas objektas (O gal ir subjektas hihihi.gif ) ir realiam gyvenime atsiranda... mirksiukas.gif Tik kai kurios patikslino, kad nebūtinai iš pirmo bandymo... rolleyes.gif
Žodžiu, ir aš namuko labai noriu, tokio kaime, kur užpusto ir siuvinėji sau ramumoj biggrin.gif tai turiu jau prikaupus schemučių nemažai, ir skirtingais metų laikais namukai atvaizduoti... O iš tų Tavo prodytų man pirmas ir trečias mieli. Bet "na vkus na cvet tovaršča net", jei leisit rusiškai išsireikšt... ax.gif
Oi, Zundyt, kaip dailu... bet aš, jaučiu, iš to nekantrumo būčiau nuo kairio kampo pradėjus siuvinėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 26 sausio 2010 - 00:01
QUOTE(Wasara @ 2010 01 25, 14:04)
Nonna, turėtų būti labai gražu wub.gif Mano tolimuose planuose irgi yra koks nors gražus žemėlapis, bet kol neturiu, kur kabint, tai net schemos man patinkančios neieškau

Darbu eile didziausia, bet sita praleidau be eiles, nes nagai niezejo biggrin.gif

QUOTE(Murku-Burku @ 2010 01 25, 15:55)
labai dailus žemėlapis bus wub.gif tik regis kas tai žadėjo procesą parodyti, arba dar nerodė arba ša pražioplinau blush2.gif

Rodausi rodausi biggrin.gif
Tiesiog mano pupsalas nemiegantos toks, kad sunku ji uzmigdyt, greiciau mes su vyru luztam jokambari ant grindu nei jis pats. Be to gyvenu labai gerai vietoj, kur negaliu interneto pajungt, o kur naudojuosi, tai trukineja ziauriai doh.gif
Bet siandien rodausi 4u.gif
mano zemelapis
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 25, 23:58)
Paukščiuk, o Tu gal siuvinėtojų prietarų prisilaikai?  bigsmile.gif  Aš pas ruses išskaičiau tokį daiktą, kad, jei ko LABAI BAISIAI nori, tai reik išsisiuvinėt, ir tada jau tas objektas (O gal ir subjektas hihihi.gif  )  ir realiam gyvenime atsiranda...  mirksiukas.gif  Tik kai kurios patikslino, kad nebūtinai iš pirmo bandymo...  rolleyes.gif 
Žodžiu, ir aš namuko labai noriu, tokio kaime, kur užpusto ir siuvinėji sau ramumoj  biggrin.gif  tai turiu jau prikaupus schemučių nemažai, ir skirtingais metų laikais namukai atvaizduoti... O iš tų Tavo prodytų man pirmas ir trečias mieli. Bet "na vkus na cvet tovaršča net", jei leisit rusiškai išsireikšt...  ax.gif

biggrin.gif Netikiu biggrin.gif , tai kad aš čia ne dėl savęs, dėl mamytės stengiuos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas darbstuolytes 4u.gif

Oho Nonna kaip sparciai juda zemelapiukas thumbup.gif lb dailiai ziurysi

Noriu pasitikslinti. Kadangi naujoke esu siuvinejime. vakar bandziau konvertuotis is DMC i Ariadna - tai man pagal tas lenteles gaunasi Ariadnos tamsesni atspalviai. Gal kas yra bandes konvertuotis - jums irgi taip gaunasi? blush2.gif tiesiog nedristu pradet siuvineti , nes man atrodo, kad lb tamsus siuvinys gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 26, 10:36)
Labas rytas darbstuolytes 4u.gif

Oho Nonna kaip sparciai juda zemelapiukas  thumbup.gif lb dailiai ziurysi

Noriu pasitikslinti. Kadangi naujoke esu siuvinejime. vakar bandziau konvertuotis is DMC i Ariadna - tai man pagal tas lenteles gaunasi Ariadnos tamsesni atspalviai. Gal kas yra bandes konvertuotis - jums irgi taip gaunasi? blush2.gif tiesiog nedristu pradet siuvineti , nes man atrodo, kad lb tamsus siuvinys gautusi g.gif

Juk konverteryje yra nurodoma ne viena, o bent jau kelios atitinkančios spalvos... Tai gali pasirinkt pustoniu šviesesnį variantą... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pauksciuk, tas 3 namelis vos ne tyc tyc, kaip pas mano teta vienkiemyje, jei ne tas kaminas is siu laiku bigsmile.gif
Atsakyti