Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

visu pabaigtukai super!!!!! procesai irgi liuks!!!!!!!!!!
Atsakyti
Norėjau paklausti kaip jūs susibraižot medžiagą? ax.gif

Aš visada skaičiuoju langelius ir žymiu siūlu. Šį kartą nusipirkau 18 aidą ir išplaunamą markerį. Noriu išbandyti. Bet dabar mąstau... Tai man skaičiuoti po 10 langelių ir žymėt. Ar yra kažkoks kitas būdas? Ta kanva labai jau tanki ir aš ant tokios dar nesiuvinėjus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 01, 17:18)

Aš visada skaičiuoju langelius ir žymiu siūlu. Šį kartą nusipirkau 18 aidą ir išplaunamą markerį. Noriu išbandyti. Bet dabar mąstau... Tai man skaičiuoti po 10 langelių ir žymėt. Ar yra kažkoks kitas būdas? Ta kanva labai jau tanki ir aš ant tokios dar nesiuvinėjus... g.gif

as zymiu taskeliais 10x10 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na niekaip neišeina padaryti tų prancūziškų mazgelių sad.gif žiuriu pagal schemą žurnale "siuvinėju kryželiu", bet neaišku man čia kaip reikia sad.gif
Gal kuri turite schemą, kur aiškiau pavaizduota kaip jie daromi? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 01, 16:18)

Na aš kol kas tik ant 14 Aidos siuvinėju, tai su tuo markeriu susibraižau langeliais 10X10. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 01, 18:18)

Aš visada skaičiuoju langelius ir žymiu siūlu. Šį kartą nusipirkau 18 aidą ir išplaunamą markerį. Noriu išbandyti. Bet dabar mąstau... Tai man skaičiuoti po 10 langelių ir žymėt. Ar yra kažkoks kitas būdas? Ta kanva labai jau tanki ir aš ant tokios dar nesiuvinėjus...

Aš tai viską susibraižau, kitos mačiau kvadratukų kampučiuose tik taškučius sudeda, kaip kam patogiau. Kanva nėra tokia tanki biggrin.gif , va jei reikėtų ant drobės susibaraižyt, tada taip - tanku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 01, 19:26)
Na aš kol kas tik ant 14 Aidos siuvinėju, tai su tuo markeriu susibraižau langeliais 10X10. smile.gif

Tai jūs skaičiuojat ar galima kažkaip su liniuote matuoti? ax.gif
Atsakyti
galima ir liniuote, bet skaičiuot - garantija, kad tiksliai bus 10x10 biggrin.gif
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
šituos duomenis žinai ir pasikaičiuoji, kiek cm yra 10 kryžiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 01 vasario 2010 - 17:33
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 01, 19:31)
galima ir liniuote, bet skaičiuot - garantija, kad tiksliai bus 10x10 biggrin.gif
[color=blue]Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm

Ačiū. Laukia ilgas darbas, nes tų kryžiukų apie 300 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 vasario 2010 - 17:42
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 01, 18:28)
Tai jūs skaičiuojat ar galima kažkaip su liniuote matuoti? ax.gif

skaiciuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 01, 17:26)
Na niekaip neišeina padaryti tų prancūziškų mazgelių sad.gif žiuriu pagal schemą žurnale "siuvinėju kryželiu", bet neaišku man čia kaip reikia sad.gif
Gal kuri turite schemą, kur aiškiau pavaizduota kaip jie daromi? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Papildyta:

http://www.supermama...howtopic=520368
čia yra filmuota medžiaga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 01, 14:33)
Čia "PAKO" siūlų ir adatų organaizeris. Pirkau www.darbstuole.eu Jis man taip patiko, kad nusipirkau ir antrą, tad dabar visi 90 spalvų siūlai sutelpa thumbup.gif

O jej, 50Lt blink.gif Na reikės laukti krizės pabaigos tokiems pirkiniams rolleyes.gif Kažkaip plasmasinė lentelė atrodė, kad pigiau turėtų kainuoti, na bet yra kaip yra. Aišku patogumas jaučiu atsiperka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 02 01, 12:58)
Turiu klausimą dėl metaliko ant sparnų. Siuvinėju ir aš vieną fėją, bet sparnus palikau pabaigai. Suabejojau, ar nieko jiem neatsitinka, vistiek siuvinį vartai, lankstai, neapsitrina kaip nors tas metalikas?

Na pas mane siuvinys prie remo pritvirtintas, tai tik vartau as ji, o kai nesiuvineju stovi ramiai ax.gif kol kas niekas neapsitryne. Dar naudoju kondicionieriu siulam.

Aciu visoms uz grazius zodzius fejai 4u.gif
Atsakyti