Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 11:58)
Pagalvojau, kad seniai rodziausi, tai rodaus ir as procesa blush2.gif

Turiu klausimą dėl metaliko ant sparnų. Siuvinėju ir aš vieną fėją, bet sparnus palikau pabaigai. Suabejojau, ar nieko jiem neatsitinka, vistiek siuvinį vartai, lankstai, neapsitrina kaip nors tas metalikas?

Ačiū visoms už gražius žodžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 01 vasario 2010 - 11:59
Visos taip padiskutavo apie kainas siuliuku, o as darau taip...einu i geras akis..ten vis duoda nuolaidu kortele, kurioje galima surinkti net 20 procentu, tai as jau zinau kad reikes pirkti uz didele suma, tai einu kas kokia antra diena nusiperku po viena siula, ir taip iki 20 procentu, tada man siuliukai gaunasi po 1,60 LT, ir kania daug pigiau. thumbup.gif
labai grazus visu darbeliai group.gif ...
o pauksciuk, nesupratau, nori atsispausdinti ne visus lapus tik kai kuriuos?
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 01 29, 23:16)
O koks čia smagus daikčiukas adatoms susismeigti? Atrodo super patogiai thumbup.gif  O kur jį būtų galima įsigyti? Paprastose parduotuvėse yra? g.gif

Čia "PAKO" siūlų ir adatų organaizeris. Pirkau www.darbstuole.eu Jis man taip patiko, kad nusipirkau ir antrą, tad dabar visi 90 spalvų siūlai sutelpa thumbup.gif

QUOTE(simon4 @ 2010 01 30, 01:28)
Siuvineji ant ewo? As ewo nemoku uzdet ant remo, tokio kaip tavo- issitampo medziaga  gal patartum kaip man ji uzdet? 

Siuvinėju ant 25ct ewo per vieną siūlą petite dygsniuku dviem siūlais. Užsitempė ne taip kaip aida, ale iš šonų su siūlais patempiau ir gerai, kai pirma eilė išsisiuvinės bus stabiliau. Nepergyvenk, čia pas visas HAED'ą ant tokios medžiagos siuvinėjant taip būna

QUOTE(čiolė @ 2010 01 31, 18:29)
RSebes tigras farntastika  thumbup.gif  thumbup.gif  O aš sutvarkiau savo kaktusioką

Nerealiai atrodo, super

O aš penktadienio vakarą paskyriau mergičkos rėminimui. Darbą klijavau lipnia juostele prie dvigubo pasparto, vėliau tempiau siūlais, tai kaip sakant viskas stabiliai ir patikimai
Su rėmu 38,5x49 cm
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 01 vasario 2010 - 12:33
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 09:58)

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 01, 10:49)
Sveikutės  4u.gif

Na nevykusi nuotrauka ir labai suglamžytas darbelis, bet vis tiek procesą rodau blush2.gif Kažkaip man taip išėjo, kad labai susiglamžė... Na, liko nedaug, šią savaitę, kai tik gausiu siūlelius, pabaigsiu, reikės nešti įrėminti ir tada jau rodysiu galutinį variantą. Galvoju, kad kaip antram darbeliui gal ir neblogai einasi, ar ne? ax.gif

rolleyes.gif

little angel

labai grazus darbeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 01 vasario 2010 - 12:43
Kiek grožių ir baigtuose darbeliuose ir procesuose. wub.gif

Peachy_sheila, šis paveikslėlis ir mano planiukuose, nors jau nežinia kelintu numeriu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 09:26)
tai jei reikia vieno is tu keturiu, tai tiesiog spausdinant nurodyk, kuriuos psl spausdint. g.gif O jei nori fotografuot, tai atsidarai ta pdf, spaudi ant klaviaturos Print screen, tada nueini kad ir i koki MS Paint ir darai paste ir atsikopina, ka rode tavo monitorius kai spaudei print screen biggrin.gif tada gali redaguotis mirksiukas.gif

4u.gif reiks pamėgint. aš namie neturiu printerio, tai grybą pjaunu doh.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 10:58)

bigsmile.gif koks grožis ryškėja wub.gif

QUOTE(e.meskine @ 2010 02 01, 12:31)
Visos taip padiskutavo apie kainas siuliuku, o as darau taip...einu i geras akis..ten vis duoda nuolaidu kortele, kurioje galima surinkti net 20 procentu, tai as jau zinau kad reikes pirkti uz didele suma, tai einu kas kokia antra diena nusiperku po viena siula, ir taip iki 20 procentu, tada man siuliukai gaunasi po 1,60 LT, ir kania daug pigiau. thumbup.gif
labai grazus visu darbeliai  group.gif ...
o pauksciuk, nesupratau, nori atsispausdinti ne visus lapus tik kai kuriuos?

O jei GA nėra mieste biggrin.gif

noriu juos visus atsispausdint, nemoku paaiškint, ai nusiųsiu tokio formato vyrui, lai jis aiškinas ir spausdina blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 02 01, 12:33)

O aš penktadienio vakarą paskyriau mergičkos rėminimui.

thumbup.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 12:56)
noriu juos visus atsispausdint, nemoku paaiškint, ai nusiųsiu tokio formato vyrui, lai jis aiškinas ir spausdina  blush2.gif  4u.gif

na, labai retas kompiuteris neturi pdf "skaitytuvo". Tai duok tam, kas turi atspausdinti, tokį failą, kokį turi, ir jau manau susitvarkys tavo pagalbininkas 4u.gif Nes tu čia kažką per užp****lį nori padaryt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 02 01, 13:11)
na, labai retas kompiuteris neturi pdf "skaitytuvo". Tai duok tam, kas turi atspausdinti, tokį failą, kokį turi, ir jau manau susitvarkys tavo pagalbininkas 4u.gif Nes tu čia kažką per užp****lį nori padaryt doh.gif  blush2.gif

pioneer.gif taip ir padarysiu,
norėjau, kaip geriau, o gavos kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 01, 13:33)

suzaveta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Little angel Tvamo mergiotė mane sužavėjo wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir ačiū visoms už pagyrimus katusiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nebespėju nei forumo paskaityt nei visų darbų pagirt...
Atsakyti
Ojjj... ačiū visoms už pagyrimus, negalvojau , kad čia taip greit vyksta pokalbis ax.gif

Little angel tavo darbelis labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paaulinute: 01 vasario 2010 - 15:17
keliomis jūs gijomis siuvinėjate ant aida14 g.gif
Atsakyti