Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 08:47)
jie keturi viename faile. Nelabai raau kur ten fotografuoti ir kaip išsaugoti  blush2.gif  , nesutariu tokiuos dalykuos visai su kompu  doh.gif

tai jei reikia vieno is tu keturiu, tai tiesiog spausdinant nurodyk, kuriuos psl spausdint. g.gif O jei nori fotografuot, tai atsidarai ta pdf, spaudi ant klaviaturos Print screen, tada nueini kad ir i koki MS Paint ir darai paste ir atsikopina, ka rode tavo monitorius kai spaudei print screen biggrin.gif tada gali redaguotis mirksiukas.gif

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 01, 09:32)
Labukas visoms
kaip minejau pradejau siuvinet roze, kur labai letai einasi, rodau procesa

Matosi, kad bus labai grazu 4u.gif

Kaktusine, darbai labai grazus ir ireminta super wub.gif
Atsakyti
Gerose akyse, VCup'e. Kainavo 18 Lt su centais smile.gif Ritės man labiau patiko plasmasinės, tos 4 Lt su centais 25 berods vnt smile.gif Labai patogi dėžutė.
Atsakyti
RSebes, labai gražus tigras wub.gif

čiole, gražu thumbup.gif

Paaulinute, visi darbeliai labai gražūs wub.gif thumbup.gif

paule kaip saule
, jau dabar matos, kad bus labai gražu thumbup.gif

Kaktusine, kokios dailios gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 02 01, 10:08)
Rodausi smile.gif Baigti seniau, bet įrėminti tik dabar:

wub.gif
wub.gif
Rėmas susilieja su siena, bet kabės ne čia smile.gif
O čia savaitgalį startavau, suknutės pradžia.

...

wub.gif lb mieli wub.gif

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 01, 10:21)
WoW, kokie kvietkai, o ireminimas irgi tiesiog zavi  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kaktusine - man labai knieti suzinoti apie ta dezute su siuliukais - kur pirkti, kiek kainuoja, nes man butinai reikia, o tai as kaip ta babce - laikau siulus vos ne stiklainiuke  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
paule kaip saule
bus labai grazi rozyte thumbup.gif

Kaktusine
thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 01 vasario 2010 - 09:54
Oj aciux visoms, labai mane nuraminot, tai pasisokinedama toliau begu siuvinet blush2.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad seniai rodziausi, tai rodaus ir as procesa blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 11:58)

wub.gif

jetau dabar jau kaip graziai atrodo wub.gif a kai pabaigsi tai jauciu atrodys nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 21:45)
Ar man vienai taip, bet baisiai sunkiai man ši svetainė atsidaro, kaskart trūksta kantrybė ir išjungiu  blush2.gif  unsure.gif

ir man labai sunkiai atidaro, kol padariau užsakyma trys kartu iš naujo kroviausi puslapį doh.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2010 02 01, 09:08)

kaip gražiai irėminta bigsmile.gif thumbup.gif

visu procesai labai dailūs thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 01, 12:58)

Nerandu zodziu apsakyti sio grozio - jau dabar akys raibsta, isivaizduoju kas bus finale wub.gif wacko.gif swoon.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na nevykusi nuotrauka ir labai suglamžytas darbelis, bet vis tiek procesą rodau blush2.gif Kažkaip man taip išėjo, kad labai susiglamžė... Na, liko nedaug, šią savaitę, kai tik gausiu siūlelius, pabaigsiu, reikės nešti įrėminti ir tada jau rodysiu galutinį variantą. Galvoju, kad kaip antram darbeliui gal ir neblogai einasi, ar ne? ax.gif

http://public.fotki....lis-pabaig.html

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 02 01, 11:08)

Pasakiškai bigsmile.gif Tiek gėlytės, tiek rėmai atrodo stulbinamai wub.gif Čia skelbiuosi gana retai (tačiau akį užmetu visada), bet kai kas užkliūna savo stulbinamu grožiu tai nesusilaikau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti