Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 22:37)
Turiu klausimuką, turiu failą Adobe Reader formatu, ten 4 lapai, kaip man juos iš ten ištraukt ir normaliai po vieną išsisaugot, kad galėčiau atsispausdinti? blush2.gif
Papildyta:

galima  4u.gif

aš tai iš karto spausdinau,kaip kitaip daryt nežinau blush2.gif

Ačiū už patarimus dėl karoliukų 4u.gif ,ir kiitoms mergaitems taip pat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 22:32)
o su siūlų prisiūt negalima? tik su žilka?,nes kiek atsimenu net schemoj rašo kokios spalvos siūlu siūti... g.gif  g.gif

galima galima, tik aš nenorėjau toliau tęst darbo su auksu doh.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 22:37)
Turiu klausimuką, turiu failą Adobe Reader formatu, ten 4 lapai, kaip man juos iš ten ištraukt ir normaliai po vieną išsisaugot, kad galėčiau atsispausdinti? blush2.gif

ta prasme, viename lape sudėti keturi? Jeigu taip, tai vienintelė išeitis būtų didintis lapą (zoom) iki kiekvieno dydžio, fotografuoti su "print screen" ir keltis kaip nuotrauką saugotis. Nebent turi kur nors kompiuteryje paslėptą PDF darytuvą, kuom labai abejoju blush2.gif
Jeigu ten keturi atskiri lapai, tai nesuprantu problemos, su kuria susidūrei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 31 sausio 2010 - 22:47
QUOTE(giedress @ 2010 01 31, 22:44)
galima galima, tik aš nenorėjau toliau tęst darbo su auksu doh.gif

ta prasme, viename lape sudėti keturi? Jeigu taip, tai vienintelė išeitis būtų didintis lapą (zoom) iki kiekvieno dydžio, fotografuoti su "print screen" ir keltis kaip nuotrauką saugotis. Nebent turi kur nors kompiuteryje paslėptą PDF darytuvą, kuom labai abejoju blush2.gif
Jeigu ten keturi atskiri lapai, tai nesuprantu problemos, su kuria susidūrei g.gif

jie keturi viename faile. Nelabai raau kur ten fotografuoti ir kaip išsaugoti blush2.gif , nesutariu tokiuos dalykuos visai su kompu doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms
kaip minejau pradejau siuvinet roze, kur labai letai einasi, rodau procesa, kadangi pirmoke sitam reikale, pasakykit savo nuomone, ar nelabai tragiskai gaunasi blush2.gif nors labai stengiuosi abi puses priziuret, bet... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 01, 08:32)
Labukas visoms
kaip minejau pradejau siuvinet roze, kur labai letai einasi, rodau procesa, kadangi pirmoke sitam reikale, pasakykit savo nuomone, ar nelabai tragiskai gaunasi  blush2.gif  nors labai stengiuosi abi puses priziuret, bet...  ax.gif

viskas einas puikiai, nepergyvenk, patsipalaiduok ir kryžiavok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 01, 10:40)
atsipalaiduok ir kryžiavok  4u.gif

Aciux Pauksciuk uz padrasinima - klausau sefe ir varau kryziavot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 01, 09:32)
Labukas visoms
kaip minejau pradejau siuvinet roze, kur labai letai einasi, rodau procesa, kadangi pirmoke sitam reikale, pasakykit savo nuomone, ar nelabai tragiskai gaunasi  blush2.gif  nors labai stengiuosi abi puses priziuret, bet...  ax.gif
user posted image

man asmeniskai matosi busima daili rozyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 01, 10:45)

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 17:58)
na merginos ydedu patobulinta tigro nuotraukyte  smile.gif

fantastiskas tigras wub.gif thumbup.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 31, 18:29)
O aš sutvarkiau savo kaktusioką

nuotaikingas darbelis thumbup.gif

QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 21:53)
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius...

mieli darbeliai drinks_cheers.gif

paule kaip saule, man viskas tvarkoje su tavo rozyte, turetu buti grazu thumbup.gif darbuokis ir rodykis procesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi smile.gif Baigti seniau, bet įrėminti tik dabar:

user posted image

user posted image
Rėmas susilieja su siena, bet kabės ne čia smile.gif

O čia savaitgalį startavau, suknutės pradžia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 02 01, 09:08)
Rodausi smile.gif Baigti seniau, bet įrėminti tik dabar:

labai dailūs darbai, rėmeliai puikiai dera thumbup.gif
Atsakyti
WoW, kokie kvietkai, o ireminimas irgi tiesiog zavi bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaktusine - man labai knieti suzinoti apie ta dezute su siuliukais - kur pirkti, kiek kainuoja, nes man butinai reikia, o tai as kaip ta babce - laikau siulus vos ne stiklainiuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti