Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Kiskute @ 2010 01 31, 21:35)
ziurint is toli, jis labai graziai atrodo, bet jei ziuri is arti, tai nea blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  parodysiu, aki sutvarkysiu ji mirksiukas.gif

Man tai visi iš toliau gražiau atrodo nei iš arti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:50)

Ups, soriuks, Paukšteli, vadinas ne Tu ten nuorodą buvai įdėjus.

Ne taip senai brango visi siūlai, todėl ir klausiu gal kur dar sena kaina yra mirksiukas.gif

QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 20:53)
yra po 1,75Lt
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius  ax.gif

4u.gif
puikūs darbeliai thumbup.gif

QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 21:20)
yra merginos po 1.7lt biggrin.gif  www.darbstuole.eu
jeigu perki nuo 50 iki 99 vnt. ir po 1.60lt jei 100vnt. ir  daugiau

Ar man vienai taip, bet baisiai sunkiai man ši svetainė atsidaro, kaskart trūksta kantrybė ir išjungiu blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 21:53)
yra po 1,75Lt
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius  ax.gif

bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif P.S. paspaudus ant paveiksliuko jis pasididina  blush2.gif

WOW wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:01)
Naaringiux, aš Šiauliuose mirksiukas.gif
Bet DMC pigiau..? Ką vadii pigiau? g.gif  Apskritai turiu pasakyt, kad tekstilė čia LABAI brangi ir pasirinkimo TRAGIŠKAI nėra...
Tai vis pamąstau apie pirkimą iternetu -

aš kai kaune gyvenu tai man lengviau-dabar visada internetu kasiūluose perku ,ir atsiimu parduotuvėje,jei užsakymas neviršyja 100lt ir už atsiuntimą mokėt reikia ,nes internetu bet koks kiekis siūlų kainuoja 1.8lt ,o parduotuvėje -2lt,1.9lt ir 1,8lt priklausomai nuo perkamo kiekio,kasiūlų šeimininkė man sakė ,kad prancūzijoje pabrango DMC siūlai ,gamintojai pabrangino,tai jie kitos išeities neturi ,kaip tik brangint ,taip ,kad niekur mes nuo to nepabėgsim....dabar turiu siūlų gal dešimčiai didesnių ar mažesnių darbų ,tai jei jau visai badas tai kokius pusantrų metų nenumirčiau lotuliukas.gif ,turėčiau ką siuvinėt,bet kad vis atsiranda tokių darbų kurie išlenda kaip grybai po lietaus,užsimanai iki negalėjimo ir perki tuos siūlus blush2.gif ....kaip tik dabar tokį darbelį ir siuvinėju,kitą savaitę pasirodysiu ,turėčiau baigti,tik kad ten tų :prancūzų be proto daug ,ar nepakiš jie man kojos.... g.gif

QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:50)
pirkau spalvotos - 16 aidos, juodos, mėlynos, raudonos. Lyg ir ispaniška ji, po penkis litukus gabaliukai jau supakuoti.
Papildyta:

o aš kasiūluose pirkau vengriškos kanvos ir tikrai standi ir geros kokybės ,visokių yra,ir spalvų ir dydžių,parduodama gabaliukais 35x45cm po 7 litus,jei gerai pamenu

QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 20:53)
yra po 1,75Lt

gražu ,šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 21:05)

Aš štai ką radau: išpardavimas Gal net tam pačiam puslapy ir buvo ta kaina?..  g.gif

čia kiek žinau nebūna to ko reikia ,išsipardavinėja jie ,tia pasirinkimas nekoks schmoll.gif

QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 21:20)
yra merginos po 1.7lt biggrin.gif  www.darbstuole.eu
jeigu perki nuo 50 iki 99 vnt. ir po 1.60lt jei 100vnt. ir  daugiau

tai kiek čia paveikslų siuvinėt reikia iš karto suplanuot ,kad tiek siūlų nusipirkt turėtum doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 31 sausio 2010 - 22:12
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 22:07)
tai kiek čia paveikslų siuvinėt reikia iš karto suplanuot ,kad tiek siūlų nusipirkt turėtum doh.gif  doh.gif

priklauso nuo paveikslo, va draugė manęs užsiprašė jai siūlų užsakyt, tai jai pradžiai reikia 60spalvų ir čia vienam paveikslui

Aš labai pripratau prie Siuvinėjimo magijos, ten labai tvaringai visas asortimentas išdėstytas ir audinių kainos mažiausios thumbup.gif Dar įtakos turi tai, kad nereikia už siuntimą mokėt ir atsiimi iš rankų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 31 sausio 2010 - 22:13
kad paletes ten neatidaro schmoll.gif ir sunkiai kraunasi. :ohwww.darbstuole.eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 31 sausio 2010 - 22:15
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 20:45)

Ar man vienai taip, bet baisiai sunkiai man ši svetainė atsidaro, kaskart trūksta kantrybė ir išjungiu  blush2.gif  unsure.gif

na seip kazkaip ilgiau ja krauna g.gif ,bet kai uzkrauna tai normaliai pakui varto rolleyes.gif na bent jau pas mane...

QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 21:07)

tai kiek čia paveikslų siuvinėt reikia iš karto suplanuot ,kad tiek siūlų nusipirkt turėtum doh.gif  doh.gif

na jei normaliam paveiksliukui tai apie 40-50vnt reikia...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 22:10)
priklauso nuo paveikslo, va draugė manęs užsiprašė jai siūlų užsakyt, tai jai pradžiai reikia 60spalvų ir čia vienam paveikslui

Aš labai pripratau prie Siuvinėjimo magijos, ten labai tvaringai visas asortimentas išdėstytas ir audinių kainos mažiausios thumbup.gif Dar įtakos turi tai, kad nereikia už siuntimą mokėt ir atsiimi iš rankų  thumbup.gif

na mano namukui irgi 46 spalvos viename,aišku yra ir 100 spalvų viename paveiksle ,bet kol kas tai man tokie paveikslai kaip iš fantastikos srities....

Paukščiuk ,gal gali pasakyt,kada karoliukus siūti prie paveiskliuko ,lyg kažkada ėjo kalba apie tai ,bet pamiršau blush2.gif ,o dabar kaip tik reikia tokios info ir neatsimenu schmoll.gif ,ar lyginant karoliukai neišsilydys? o gal tik išlyginus juos prisiūti? bet kai jų ten virš 50,tai vėl suglamžysiu besiūdama..tiesiog painus reikalas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 22:17)
na mano namukui irgi 46 spalvos viename,aišku yra ir 100 spalvų viename paveiksle ,bet kol kas tai man tokie paveikslai kaip iš fantastikos srities....
Paukščiuk ,gal gali pasakyt,kada karoliukus siūti prie paveiskliuko ,lyg kažkada ėjo kalba apie tai ,bet pamiršau blush2.gif ,o dabar kaip tik reikia tokios info ir neatsimenu schmoll.gif ,ar lyginant karoliukai neišsilydys? o gal tik išlyginus juos prisiūti? bet kai jų ten virš 50,tai vėl suglamžysiu besiūdama..tiesiog painus reikalas... doh.gif

nedaug tame turiu patirties, bet siūti reikia pabaigus siuvinėt, lyginti , gerąją pusę padėti ant frotinio rankšluosčio, karoliukai tada įsminga ir neišsikraipo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 22:17)

aš juos siūnu paskutinius, po to skalbiu, lyginu per audinį ant rankšluosčio. Viskas kol kas liuks, niekas neišsilydė (net žilka karoliukams, dėl kurios turėjau daugiausiai abejonių) ir nepersislinko.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 01 31, 22:29)
aš juos siūnu paskutinius, po to skalbiu, lyginu per audinį ant rankšluosčio. Viskas kol kas liuks, niekas neišsilydė (net žilka karoliukams, dėl kurios turėjau daugiausiai abejonių) ir nepersislinko.

o su siūlų prisiūt negalima? tik su žilka?,nes kiek atsimenu net schemoj rašo kokios spalvos siūlu siūti... g.gif g.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką, turiu failą Adobe Reader formatu, ten 4 lapai, kaip man juos iš ten ištraukt ir normaliai po vieną išsisaugot, kad galėčiau atsispausdinti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 22:32)
o su siūlų prisiūt negalima? tik su žilka?,nes kiek atsimenu net schemoj rašo kokios spalvos siūlu siūti... g.gif  g.gif

galima 4u.gif
Atsakyti