QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:01)
Naaringiux, aš Šiauliuose
Bet DMC pigiau..? Ką vadii pigiau?
Apskritai turiu pasakyt, kad tekstilė čia LABAI brangi ir pasirinkimo TRAGIŠKAI nėra...
Tai vis pamąstau apie pirkimą iternetu -
aš kai kaune gyvenu tai man lengviau-dabar visada internetu kasiūluose perku ,ir atsiimu parduotuvėje,jei užsakymas neviršyja 100lt ir už atsiuntimą mokėt reikia ,nes internetu bet koks kiekis siūlų kainuoja 1.8lt ,o parduotuvėje -2lt,1.9lt ir 1,8lt priklausomai nuo perkamo kiekio,kasiūlų šeimininkė man sakė ,kad prancūzijoje pabrango DMC siūlai ,gamintojai pabrangino,tai jie kitos išeities neturi ,kaip tik brangint ,taip ,kad niekur mes nuo to nepabėgsim....dabar turiu siūlų gal dešimčiai didesnių ar mažesnių darbų ,tai jei jau visai badas tai kokius pusantrų metų nenumirčiau
,turėčiau ką siuvinėt,bet kad vis atsiranda tokių darbų kurie išlenda kaip grybai po lietaus,užsimanai iki negalėjimo ir perki tuos siūlus
....kaip tik dabar tokį darbelį ir siuvinėju,kitą savaitę pasirodysiu ,turėčiau baigti,tik kad ten tų :prancūzų be proto daug ,ar nepakiš jie man kojos....
QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:50)
pirkau spalvotos - 16 aidos, juodos, mėlynos, raudonos. Lyg ir ispaniška ji, po penkis litukus gabaliukai jau supakuoti.
Papildyta:
o aš kasiūluose pirkau vengriškos kanvos ir tikrai standi ir geros kokybės ,visokių yra,ir spalvų ir dydžių,parduodama gabaliukais 35x45cm po 7 litus,jei gerai pamenu
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 20:53)
yra po 1,75Lt
gražu ,šaunuolė
QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 21:05)
Aš štai ką radau:
išpardavimas Gal net tam pačiam puslapy ir buvo ta kaina?..
čia kiek žinau nebūna to ko reikia ,išsipardavinėja jie ,tia pasirinkimas nekoks
QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 21:20)
yra merginos po 1.7lt
www.darbstuole.eu
jeigu perki nuo 50 iki 99 vnt. ir po
1.60lt jei 100vnt. ir daugiau
tai kiek čia paveikslų siuvinėt reikia iš karto suplanuot ,kad tiek siūlų nusipirkt turėtum