QUOTE(naaringiux @ 2010 01 31, 20:16)
pasiskolinau nuolaidų kortelę 5 proc. man reikia 35 vnt siūlų, tai pasiskaičiavau, kad man tada pigiau išeina pirkt parduotuvėje, nei, kad siųstis, kurio vnt kaina - 1.8 lt ir dar + 5 lt pristatymas, jei prekių suma iki 100 lt
o medžiagą kur perki? aš tai pirkdavau Audiniuose, matuojamą, ten ji nebrangiai išeina
o medžiagą kur perki? aš tai pirkdavau Audiniuose, matuojamą, ten ji nebrangiai išeina
O Tu skubiai nori pirkti?? Aš norėčiau kooperuotis, ale pinigai tekstiliniams hobiams baigėsi, praleidus dvi savaites Vilniuje Tai dabar iki 16 turiu darbuotis, o ne naujų "narkotikų" žvalgytis Žodžiu, jei ką, parašyk AŽ. Drąsinuosi siuvinėt nimiukę fėją, ir dar vieną naują darbelį, tai esu tikra, kad susidarytų užsakymas ir virš 100Lt, o Paukščiuko prašyčiau dar kartą mestelt anos internetinės parduotuvės adresiuką Kažkaip panaršiau, bet susyk neradau...
Daugiausia siuvinėju ant 18 aidos - a, bijau stambesnių, vis atrodo, kad siūlų daug sunaudosiu, o piešinys išeis grubus, tai ta matuojama man per stambi. Perku irgi Aukso gijose, DMC, o Kalėdoms iš Audinių parduotuvės, tos, kur prie Saulės, pirkau spalvotos - 16 aidos, juodos, mėlynos, raudonos. Lyg ir ispaniška ji, po penkis litukus gabaliukai jau supakuoti.
O dar!! Siūlų parduotuvėj Aušros al. priešais cenrinę biblioteką radau Aidos juostelės, spėju kad kokio 16nr, radau dviejų pločių - 20 ir 35 lagelių; už metrą, jei atmintis neapgauna, po 3,5 ir 5,5 Lt. Gal ji ir ne tokia stadi, kaip DMC, bet palyginkim kainas Ir man visai tinka... Siuvinėju dabar ją rūūūūžavom fėjom, puošiu pataliukus savo dvynukėm (na, tikiuos, kad nereiks paskui kada dar siūt pataliukų su žydrais nykštukais )
Ir rusiški siūlai būtent ten pigiausi - tik po 1.2 už 20m kaselę...
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 20:27)
O ar yra dar kur LT internete pirkti siūlus DMC po 1,70lt?
Ups, soriuks, Paukšteli, vadinas ne Tu ten nuorodą buvai įdėjus. Nu, galvą guldau - buvo 1.7 Lt dmc.... Pabandysiu dar pakapstyt, jei dukrytė laiko duos, gal rasiu, kur. Tikrai buvo lietuviškas puslapis...