Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(naaringiux @ 2010 01 31, 20:16)
pasiskolinau nuolaidų kortelę 5 proc. man reikia 35 vnt siūlų, tai pasiskaičiavau, kad man tada pigiau išeina pirkt parduotuvėje, nei, kad siųstis, kurio vnt kaina - 1.8 lt ir dar + 5 lt pristatymas, jei prekių suma iki 100 lt

o medžiagą kur perki? aš tai pirkdavau Audiniuose, matuojamą, ten ji nebrangiai išeina

O Tu skubiai nori pirkti?? Aš norėčiau kooperuotis, ale pinigai tekstiliniams hobiams baigėsi, praleidus dvi savaites Vilniuje doh.gif Tai dabar iki 16 turiu darbuotis, o ne naujų "narkotikų" žvalgytis blush2.gif Žodžiu, jei ką, parašyk AŽ. Drąsinuosi siuvinėt nimiukę fėją, ir dar vieną naują darbelį, tai esu tikra, kad susidarytų užsakymas ir virš 100Lt, o Paukščiuko prašyčiau dar kartą mestelt anos internetinės parduotuvės adresiuką 4u.gif Kažkaip panaršiau, bet susyk neradau...
Daugiausia siuvinėju ant 18 aidos - a, bijau stambesnių, vis atrodo, kad siūlų daug sunaudosiu, o piešinys išeis grubus, tai ta matuojama man per stambi. Perku irgi Aukso gijose, DMC, o Kalėdoms iš Audinių parduotuvės, tos, kur prie Saulės, pirkau spalvotos - 16 aidos, juodos, mėlynos, raudonos. Lyg ir ispaniška ji, po penkis litukus gabaliukai jau supakuoti.
O dar!! Siūlų parduotuvėj Aušros al. priešais cenrinę biblioteką radau Aidos juostelės, spėju kad kokio 16nr, radau dviejų pločių - 20 ir 35 lagelių; už metrą, jei atmintis neapgauna, po 3,5 ir 5,5 Lt. Gal ji ir ne tokia stadi, kaip DMC, bet palyginkim kainas bigsmile.gif Ir man visai tinka... Siuvinėju dabar ją rūūūūžavom fėjom, puošiu pataliukus savo dvynukėm (na, tikiuos, kad nereiks paskui kada dar siūt pataliukų su žydrais nykštukais hihihi.gif )
Ir rusiški siūlai būtent ten pigiausi - tik po 1.2 už 20m kaselę... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 31, 20:27)
g.gif O ar yra dar kur LT internete pirkti siūlus DMC po 1,70lt?

Ups, soriuks, Paukšteli, vadinas ne Tu ten nuorodą buvai įdėjus. Nu, galvą guldau - buvo 1.7 Lt dmc.... mastau.gif Pabandysiu dar pakapstyt, jei dukrytė laiko duos, gal rasiu, kur. Tikrai buvo lietuviškas puslapis...
Atsakyti
yra po 1,75Lt
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius ax.gif

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

P.S. paspaudus ant paveiksliuko jis pasididina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paaulinute: 31 sausio 2010 - 20:56
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 20:53)
yra po 1,75Lt
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius  ax.gif

P.S. paspaudus ant paveiksliuko jis pasididina  blush2.gif

Kokie grožiai. wub.gif
Atsakyti
Ačiū Florestina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 31, 20:53)
yra po 1,75Lt
Kadangi aš šiame forume kaip naujokė dar, todėl idedu kelis savo darbelius  ax.gif

Oo, vištytės... wub.gif
Grožiai grožiais, o tai adresas koks?.. g.gif Ačiū 4u.gif
Aš štai ką radau: išpardavimas Gal net tam pačiam puslapy ir buvo ta kaina?.. g.gif
Atsakyti
čia DMC siūlai po 1,75 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
yra merginos po 1.7lt biggrin.gif www.darbstuole.eu
jeigu perki nuo 50 iki 99 vnt. ir po 1.60lt jei 100vnt. ir daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 31 sausio 2010 - 21:21
QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 21:20)
yra merginos po 1.7lt biggrin.gif  www.darbstuole.eu
jeigu perki nuo 50 iki 99 vnt. ir po 1.60lt jei 100vnt. ir  daugiau

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:22)

seip labai apsimoka didesny kieky perkant smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš siūlyčiau sudėt lietuviškas internetines parduotuves į pirmą žinutę kitąkart (:

Lietuvoje prekiauja:
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
www.darbstuole.eu
www.erankdarbiai.lt
www.auksaranke.net
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 31, 20:27)
aš siūlyčiau sudėt lietuviškas internetines parduotuves į pirmą žinutę kitąkart (:

Lietuvoje prekiauja:
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
www.darbstuole.eu
www.erankdarbiai.lt
www.auksaranke.net

tikrai pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
cia uz super ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 18:44)
Kiskute ,susiradai ta pati paveiksliuką ,kaip ir aš bigsmile.gif  ... lotuliukas.gif čia aš ieškojau konverterio ir merginos surado 4u.gif  4u.gif ,o dabar Florestina jau ir tau parodė thumbup.gif ,Lietuvoj tokių siūlų nėra schmoll.gif ,Čia bus Šv.  Marija(kažkas klausė kas per paveikslas) rolleyes.gif ,siuvinėsiu tetai dovanų....o siuvinėk ant tokio audinio kokio paveikslo tikiesi :jei didesnio- tai 14 aida ,jei mažesnio -tai 16 ar net 18 Aida,aš pati dar neapsisprendžiau...

Labai grazus paveiksliukas man sis yra thumbup.gif thumbup.gif bet db kuri laika ji atidesiu, nes pasirodo kitos mb mociutes gimtadienis 28 vasario, tai jai kazka isiuvineti reikes, galvoju kazka su gelytem, tai lysiu i schemu foruma ieskoti. O siandien beja baigiau savo nelabai vykusi darbeli, bet dziaugsmo kiek buvo, kad baigiau thumbup.gif thumbup.gif ir ziurint is toli, jis labai graziai atrodo, bet jei ziuri is arti, tai nea blush2.gif blush2.gif blush2.gif parodysiu, aki sutvarkysiu ji mirksiukas.gif
Atsakyti