Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Wasara @ 2010 01 31, 17:58)
zuzanele, nuostabi rožė wub.gif

Ačiū visiems už pagyrimus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 01 31, 15:00)
Sveikutes, reikai jusu pagalbos 4u.gif  4u.gif  gal zinot ant kokios aidos geriausia butu siuvineti sita darba ir kokie cia siuliukai yra......
Ir kokio dydzio daug  maz bus siuvinys? 4u.gif  4u.gif

antroje nuorodoje, paciame virsuje yra parasyta: 14Count : 23cm x 49cm 4u.gif

Gyte, kaip grazu ir miela, kai sunus taip sauniai darbuojasi wub.gif

Isties visos, lb daug graziu darbeliu parodet 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 31 sausio 2010 - 16:23
na merginos ydedu patobulinta tigro nuotraukyte smile.gif
[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/2810/1002673.th.jpg][/IMG]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 31 sausio 2010 - 17:08
RSebes tigras farntastika thumbup.gif thumbup.gif O aš sutvarkiau savo kaktusioką
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 01 31, 14:00)
Sveikutes, reikai jusu pagalbos 4u.gif  4u.gif  gal zinot ant kokios aidos geriausia butu siuvineti sita darba ir kokie cia siuliukai yra......
Ir kokio dydzio daug  maz bus siuvinys? 4u.gif  4u.gif

QUOTE(Kiskute @ 2010 01 31, 14:26)
O idomu yra kur ju vilniui pirkti? Nes as apart DMC jokiu nesu daugiau naudojus tai ir nelabai zianu

QUOTE(GSS @ 2010 01 31, 14:53)
Gal tiks šitas - Yeidam į DMC:

Kiskute ,susiradai ta pati paveiksliuką ,kaip ir aš bigsmile.gif ... lotuliukas.gif čia aš ieškojau konverterio ir merginos surado 4u.gif 4u.gif ,o dabar Florestina jau ir tau parodė thumbup.gif ,Lietuvoj tokių siūlų nėra schmoll.gif ,Čia bus Šv. Marija(kažkas klausė kas per paveikslas) rolleyes.gif ,siuvinėsiu tetai dovanų....o siuvinėk ant tokio audinio kokio paveikslo tikiesi :jei didesnio- tai 14 aida ,jei mažesnio -tai 16 ar net 18 Aida,aš pati dar neapsisprendžiau...

QUOTE(RSebes @ 2010 01 31, 16:58)
na merginos ydedu patobulinta tigro nuotraukyte  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 31, 17:29)
O aš sutvarkiau savo kaktusioką

labai gražus paveiksliukas ,o ir rėmas originalus,čia dekupažinta?seniai ruošiuos pamėgint ,bet kol kas per daug noriu siuvinėt ,kad atidėt į šalį ...ir užsiimt kuo kitu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 31, 18:44)

labai gražus paveiksliukas ,o ir rėmas originalus,čia dekupažinta?seniai ruošiuos pamėgint ,bet kol kas per daug noriu siuvinėt ,kad atidėt į šalį ...ir užsiimt kuo kitu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aha, rėmą dekupažinau, tiksliau tik nudažiau įvairumo dėlei ir paklijavau tų gėlikių, nes sendint nenorėjau... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 31, 16:29)
RSebes tigras farntastika  thumbup.gif  thumbup.gif  O aš sutvarkiau savo kaktusioką
user posted image

labai graziai atrodo. man labai remeliai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
žiūrėkit, mergaites, pradėjau spausdintis schemą, ruoštis darbui ir suglumau... tai man siūlus reikia pirkti DMC Stranded Cotton? o ką ten DMC metallic reiškia? tie skaičiai trijų-keturių skaitmenų ir yra DMC stranded cotton?

internete pasižiūriu, kad dauguma DMC siūlai - DMC muline, tai ką dabar reiks daryt doh.gif

user posted image

gal yra čia siuvinėtojų šiauliečių? kur perkate pigiau DMC siūlus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 31 sausio 2010 - 19:43
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 31, 19:19)
žiūrėkit, mergaites, pradėjau spausdintis schemą, ruoštis darbui ir suglumau... tai man siūlus reikia pirkti DMC Stranded Cotton? o ką ten DMC metallic reiškia? tie skaičiai trijų-keturių skaitmenų ir yra DMC stranded cotton?

internete pasižiūriu, kad dauguma DMC siūlai - DMC muline, tai ką dabar reiks daryt  doh.gif

Na siuliukai pas tave visi yra paprasti DMC muline, kiek maciau siulu sarase nera ir metaliku. Tik spalva 5200 paprastai buna pazymeta kaip B5200 uzsakinejant
Atsakyti
Naaringiux, aš Šiauliuose mirksiukas.gif
Bet DMC pigiau..? Ką vadii pigiau? g.gif Apskritai turiu pasakyt, kad tekstilė čia LABAI brangi ir pasirinkimo TRAGIŠKAI nėra... Dar apšaukia, kad nesąmonių ieškai, jei paklausi ir neturi, ko nori biggrin.gif
Paprastai perku po 2Lt Aukso Gijose Mickevičiaus gatvėje, ten galima gaut nuolaidų knygelę ir nuolaidą... po to, kai būsi pirkusi siuviėjimo prekių už 200Lt ax.gif Dar pirkdavau parduotuvėje Dvaro gatvėje po 1,90, bet jau kurį laiką jie DMC nebeturėjo visai.
Tai vis pamąstau apie pirkimą iternetu - lyg Paukščiukas buvo davus nuorodą į kažkurią parduotuvę, kur DMC po 1.7Lt. Bet jei pirkt tik kelis siūliukus, siuntimo išlaidos sulygina kainas Interneto ir paprastos parduotuvės... Išeitis - kooperuotis mirksiukas.gif Jei dar atsirastų šiauliečių...
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2010 01 31, 19:57)
Na siuliukai pas tave visi yra paprasti DMC muline, kiek maciau siulu sarase nera ir metaliku. Tik spalva 5200 paprastai buna pazymeta kaip B5200 uzsakinejant

DMC muline? tai tada nekreipt dėmesio į tą parašymą stranded cotton? bigsmile.gif

QUOTE(Sazha @ 2010 01 31, 20:01)
Paprastai perku po 2Lt Aukso Gijose Mickevičiaus gatvėje, ten galima gaut nuolaidų knygelę ir nuolaidą... po to, kai būsi pirkusi siuviėjimo prekių už 200Lt  ax.gif  Dar pirkdavau parduotuvėje Dvaro gatvėje po 1,90, bet jau kurį laiką jie DMC nebeturėjo visai.
Tai vis pamąstau apie pirkimą iternetu - lyg Paukščiukas buvo davus nuorodą į kažkurią parduotuvę, kur DMC po 1.7Lt. Bet jei pirkt tik kelis siūliukus, siuntimo išlaidos sulygina kainas Interneto ir paprastos parduotuvės... Išeitis - kooperuotis  mirksiukas.gif  Jei dar atsirastų šiauliečių...

kai siuvinėjau su Madeira, irgi eidavau siūlų pirkt į Aukso gijos parduotuvę, pamąsčiau, kad gal kur pigiau yra, bet matau, kad ne biggrin.gif
pasiskolinau nuolaidų kortelę 5 proc. man reikia 35 vnt siūlų, tai pasiskaičiavau, kad man tada pigiau išeina pirkt parduotuvėje, nei, kad siųstis, kurio vnt kaina - 1.8 lt ir dar + 5 lt pristatymas, jei prekių suma iki 100 lt

o medžiagą kur perki? aš tai pirkdavau Audiniuose, matuojamą, ten ji nebrangiai išeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 31 sausio 2010 - 20:17
g.gif O ar yra dar kur LT internete pirkti siūlus DMC po 1,70lt?
Atsakyti