mergaitės, jeigu išardžius siuvinį, siuvinėtą ant lino, išskalbus medžiagytę, ar liks skylutės jame? Nes per vėlai susiprotėjau, kad blogai suskaičiavau medžiagėlę... Nenoriu karpyt ir dasiuvinėt medžiagos. Galvoju, gal išardyt ir per naujo pradėt. Bet vat tos skylutės neramina
manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo gal dar priklauso, nuo to koks linas as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 30, 17:36)
manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo gal dar priklauso, nuo to koks linas as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju
zweigart, 32ct. Gal dar kas bandėt ardyt?
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 13:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA
patikekit apie vyrus siuvinetojus maniskis irgi megejas ir siuvineja daug graziau nei as buvau inkelus jo viena darba dabar siuvineja 3 pandas bet kadangi dirba tai laisvo laiko nedaug turi sake iki pavasario pabaigs tada ir parodysiu
QUOTE(giedress @ 2010 01 30, 17:44)
zweigart, 32ct. Gal dar kas bandėt ardyt?
As buvau ardziusi bet nedaug gal koki 20 kryzeliu,po to ant virsaus uzsiuvinejau ir nieko nesimate
paukščiuk, Džeine, kokie gražūs darbai bus
ruci, gražu
Gyte, šaunuolis sūnus, gražiai siuvinėja
ruci, gražu
Gyte, šaunuolis sūnus, gražiai siuvinėja
niu saunuoliai vyrukai
QUOTE(Gytė @ 2010 01 30, 14:11)
Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.
šaunuolis vaikinukas
manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt , mat kai susėdam, aš 3 dukros, tai jam seilė varva ir jis siuvinėt nori
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA
apie siuvinėjančius vyrus daug girdėjusi esu,ir aišku iki dabar tai mane stebina,,nors kita vertus kas geriausi dizaineriai pasaulyje? aišku vyrai ...reiškiasi kruopštumo ir vyrai gali turėt
o pėdutės fantastiškos ir fantastiškai įrėmintos
Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.
na ,Mamyte,laikykis,neapleisk pozicijų,o tai aplenks...
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 30, 20:00)
šaunuolis vaikinukas
manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt , mat kai susėdam, aš 3 dukros, tai jam seilė varva ir jis siuvinėt nori
geras pavyzdys užkrečiamas....,net neabejoju ,kad sūneliui sektųsi,juk tiek gerų pavyzdžių aplinkui
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)
tokios tyros man jos , rėmukai puikiai priderinti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 01 30, 13:10)
Pasigrožėjusi jūsų nuostabiais darbais, noriu parodyti ir savo atviruką siuvinėtą gimtadienio proga. Tiesa jis visas siuvinėtas aukso spalva, o nuotraukoje atrodo sidarbo
, man aiškiai auksas matos
Cia i tema- :
koks šaunuolis, tikiuos ir maniškis pakryžiavos kada nors
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 30, 17:55)
kas čia?