Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

mergaitės, jeigu išardžius siuvinį, siuvinėtą ant lino, išskalbus medžiagytę, ar liks skylutės jame? Nes per vėlai susiprotėjau, kad blogai suskaičiavau medžiagėlę... Nenoriu karpyt ir dasiuvinėt medžiagos. Galvoju, gal išardyt ir per naujo pradėt. Bet vat tos skylutės neramina mastau.gif
Atsakyti
manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo ax.gif gal dar priklauso, nuo to koks linas g.gif as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 30, 17:36)
manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo  ax.gif gal dar priklauso, nuo to koks linas  g.gif as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju

zweigart, 32ct. Gal dar kas bandėt ardyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 13:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA thumbup.gif

patikekit apie vyrus siuvinetojus maniskis irgi megejas ir siuvineja daug graziau nei as buvau inkelus jo viena darba dabar siuvineja 3 pandas bet kadangi dirba tai laisvo laiko nedaug turi sake iki pavasario pabaigs tada ir parodysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Naujas darbelis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 01 30, 17:44)
zweigart, 32ct. Gal dar kas bandėt ardyt? blush2.gif

As buvau ardziusi bet nedaug gal koki 20 kryzeliu,po to ant virsaus uzsiuvinejau ir nieko nesimate g.gif
Atsakyti
paukščiuk, Džeine, kokie gražūs darbai bus wub.gif

ruci, gražu thumbup.gif

Gyte, šaunuolis sūnus, gražiai siuvinėja thumbup.gif
Atsakyti
niu saunuoliai vyrukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 30, 14:11)
Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.

bigsmile.gif šaunuolis vaikinukas thumbup.gif
manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt biggrin.gif , mat kai susėdam, aš 3 dukros, tai jam seilė varva ir jis siuvinėt nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA thumbup.gif

apie siuvinėjančius vyrus daug girdėjusi esu,ir aišku iki dabar tai mane stebina,,nors kita vertus kas geriausi dizaineriai pasaulyje? aišku vyrai thumbup.gif ...reiškiasi kruopštumo ir vyrai gali turėt wub.gif wub.gif
o pėdutės fantastiškos ir fantastiškai įrėmintos 4u.gif
Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.

na ,Mamyte,laikykis,neapleisk pozicijų,o tai aplenks... lotuliukas.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 01 30, 20:00)
bigsmile.gif  šaunuolis vaikinukas  thumbup.gif
manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt  biggrin.gif , mat kai susėdam, aš 3 dukros, tai jam seilė varva ir jis siuvinėt nori  biggrin.gif

geras pavyzdys užkrečiamas....,net neabejoju ,kad sūneliui sektųsi,juk tiek gerų pavyzdžių aplinkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)

O dabar parodysiu kaip įrėmino:

bigsmile.gif tokios tyros man jos wub.gif , rėmukai puikiai priderinti thumbup.gif wub.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 01 30, 13:10)

Pasigrožėjusi jūsų nuostabiais darbais, noriu parodyti ir savo atviruką siuvinėtą gimtadienio proga. Tiesa jis visas siuvinėtas aukso spalva, o nuotraukoje atrodo sidarbo verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif , man aiškiai auksas matos bigsmile.gif
Cia i tema- :

bigsmile.gif koks šaunuolis, tikiuos ir maniškis pakryžiavos kada nors blush2.gif
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 30, 17:55)
Naujas darbelis:

bigsmile.gif kas čia?

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 30, 22:20)
bigsmile.gif kas čia?

Bus drambliukas 4u.gif
Atsakyti