Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Daiko, koks nuostabus tigras wub.gif

Aš norėjau pasiteirauti, turiu iš seniau nusipirkus medžiagos, tikrai nežinau kokia, bet pasiskaičiavau, kad į 10cm telpa 39langeliai, o pagal mano norima siuvinėti darvelį reikia 14 aidos, tai turbūt teks bėgt į parduotuvę pirkt? nes nesigaus taip gražiai kaip turėtų but g.gif biggrin.gif ir dar, keliais siūliukais rekomenduotumėt siuvinėt ant mano turimos medžiagos 3 ar daugiau?
Atsakyti
Tigras nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif namukas irgi bus vauuu wub.gif wub.gif wub.gif O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui ax.gif ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 25, 20:50)
na dabar jau iki žibinto nukryžiavojau blush2.gif

Jergutėliau, kaip gražiai tavo siuvinys man žiūris, visos spalvos viskas, o va pavyzdys atstumiantis g.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:26)
Tigras nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  namukas irgi bus vauuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif O aš parsinešiau metriką....

biggrin.gif inicialai išsprendė išcentrinimo bėdelę thumbup.gif gražiai įrėminai wub.gif

tigras wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu merginos uz grazius zodzius mano paskutiniam kepiniui biggrin.gif

Daiko, na ir tempai pas tave blink.gif blink.gif thumbup.gif

ciole, nuostabiai atrodo thumbup.gif remai super grazus, labai tinka, puikiai parinkiti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
čiolė gerai ziurisi darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos ax.gif ax.gif ax.gif Tai va, kai parašiau inicialus, tai pamąsčiau ir nebeardžiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu blush2.gif , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?

Man neblogai dar šie žiūrisi, kaip jum g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 01 25, 17:59)
Pasirodau ir aš su savo paskutiniu darbeliu

thumbup.gif grazi ta kavos mergaite, tik man noretusi kad butu garai, tada taip tikroviskiau atrodo, kad uodzia kavos aromata blush2.gif ir uzpildo tuscia erdve... blush2.gif nu ne tiek baltos medziagos lieka doh.gif nemoku paaiskint.... blush2.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 01 25, 21:50)
na dabar jau iki žibinto nukryžiavojau blush2.gif

wub.gif mielas namukas, man pavyzdys irgi kazko nelabai patiko g.gif palyginau, tai pas zundyte atrodo daug svelnesnes spalvos, gal del to taip wub.gif

QUOTE(Daiko @ 2010 01 25, 21:55)
zundyte  thumbup.gif
pasirodysiu kiek pasistumejau per savaite smile.gif

doh.gif per savaite...apziurejau savo siuvini, tai as per menesi panasiai tiek padariau lotuliukas.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 22:26)
O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui  ax.gif  ax.gif  ax.gif

wub.gif laaaabai man ireminimas. ir inicialai kaip merginos sako, istaise ta bloga iscentravima thumbup.gif nu labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 22:51)
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu  blush2.gif , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?

Man asmeniškai labiau būtų pirmas ir ketvirtas... O antras labiau į ukrainiečių kiemą man panašus (kalbu, nes esu buvus Ukrainoj...)
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 22:51)
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu  blush2.gif , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?

As jei kada namuka siuvinesiu, tai pas mane pirmas sarase DIM Cottage wub.gif jei nenusisneku pavadinimo. nors kazkas kai namuko ieskojo ir pasiuliau, tai nepatiko blush2.gif va toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 25 sausio 2010 - 22:03
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:26)
Tigras nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  namukas irgi bus vauuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui  ax.gif  ax.gif  ax.gif

ojei kaip gražu ,ir dar matau kampe parašėlį padėjai mirksiukas.gif ,man irgi knieti ant didesnių darbų uždėt ,tik vis nesugalvoju kaip išraityt lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 21:29)
Jergutėliau, kaip gražiai tavo siuvinys man žiūris, visos spalvos viskas, o va pavyzdys atstumiantis  g.gif

ačiukas, 4u.gif ,realiai spalvos ryškesnės ,bet tikrai ne tokios ryškios,kaip pavyzdyje,kitą kartą bandysiu dienos šviesoj nufotkint ,gal bus aiškiau ax.gif,o tų namukų pas mane daug ,kai sesė užsimanė namuko ,tai ieškojau internete,prisirinkau daug ir iš jų visų išsirinko būtent šitą,man jis irgi mieliausias pasirodė ,bet žinokit ,kol baigsiu tai matyt pažaliuosiu doh.gif ,jau tiek ten žalių atspalvių, doh.gif ,baigiu nublūst lotuliukas.gif ..o sesė juokiasi ,kad kai siuvinėsiu Dimensions arklius tai pamėlynuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 25 sausio 2010 - 22:00
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 25, 21:54)
As jei kada namuka siuvinesiu, tai pas mane pirmas sarase DIM Cottage  wub.gif nors kazkas kai namuko ieskojo ir pasiuliau, tai nepatiko  blush2.gif

šis?
user posted image
Papildyta:
aš jaučiu kol išsirinksiu, tai ir pernorėsiu, daug labai peržiūrėjau, bet nieko Tokio neradau doh.gif Noriu kažko paprasto kuklaus, kad kaimuką primintu wub.gif
Atsakyti