Daiko, koks nuostabus tigras
Aš norėjau pasiteirauti, turiu iš seniau nusipirkus medžiagos, tikrai nežinau kokia, bet pasiskaičiavau, kad į 10cm telpa 39langeliai, o pagal mano norima siuvinėti darvelį reikia 14 aidos, tai turbūt teks bėgt į parduotuvę pirkt? nes nesigaus taip gražiai kaip turėtų but ir dar, keliais siūliukais rekomenduotumėt siuvinėt ant mano turimos medžiagos 3 ar daugiau?
Tigras nuostabus namukas irgi bus vauuu O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui
QUOTE(zundyte @ 2010 01 25, 20:50)
Jergutėliau, kaip gražiai tavo siuvinys man žiūris, visos spalvos viskas, o va pavyzdys atstumiantis
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:26)
Tigras nuostabus namukas irgi bus vauuu O aš parsinešiau metriką....
inicialai išsprendė išcentrinimo bėdelę gražiai įrėminai
tigras
aciu merginos uz grazius zodzius mano paskutiniam kepiniui
Daiko, na ir tempai pas tave
ciole, nuostabiai atrodo remai super grazus, labai tinka, puikiai parinkiti
Daiko, na ir tempai pas tave
ciole, nuostabiai atrodo remai super grazus, labai tinka, puikiai parinkiti
čiolė gerai ziurisi darbelis
Ačiū merginos Tai va, kai parašiau inicialus, tai pamąsčiau ir nebeardžiau...
QUOTE(*Radvileee @ 2010 01 25, 17:59)
Pasirodau ir aš su savo paskutiniu darbeliu
grazi ta kavos mergaite, tik man noretusi kad butu garai, tada taip tikroviskiau atrodo, kad uodzia kavos aromata ir uzpildo tuscia erdve... nu ne tiek baltos medziagos lieka nemoku paaiskint....
QUOTE(zundyte @ 2010 01 25, 21:50)
na dabar jau iki žibinto nukryžiavojau
mielas namukas, man pavyzdys irgi kazko nelabai patiko palyginau, tai pas zundyte atrodo daug svelnesnes spalvos, gal del to taip
QUOTE(Daiko @ 2010 01 25, 21:55)
per savaite...apziurejau savo siuvini, tai as per menesi panasiai tiek padariau
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 22:26)
O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui
laaaabai man ireminimas. ir inicialai kaip merginos sako, istaise ta bloga iscentravima nu labai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 22:51)
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?
Man neblogai dar šie žiūrisi, kaip jum
Man asmeniškai labiau būtų pirmas ir ketvirtas... O antras labiau į ukrainiečių kiemą man panašus (kalbu, nes esu buvus Ukrainoj...)
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 22:51)
zundyteaš vėl prie namuko grįžtu , o neturi pvz jau siuvinėto namuko?
As jei kada namuka siuvinesiu, tai pas mane pirmas sarase DIM Cottage jei nenusisneku pavadinimo. nors kazkas kai namuko ieskojo ir pasiuliau, tai nepatiko va toks:
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 21:26)
Tigras nuostabus namukas irgi bus vauuu O aš parsinešiau metriką..... Va jūsų teismui
ojei kaip gražu ,ir dar matau kampe parašėlį padėjai ,man irgi knieti ant didesnių darbų uždėt ,tik vis nesugalvoju kaip išraityt
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 21:29)
Jergutėliau, kaip gražiai tavo siuvinys man žiūris, visos spalvos viskas, o va pavyzdys atstumiantis
ačiukas, ,realiai spalvos ryškesnės ,bet tikrai ne tokios ryškios,kaip pavyzdyje,kitą kartą bandysiu dienos šviesoj nufotkint ,gal bus aiškiau ,o tų namukų pas mane daug ,kai sesė užsimanė namuko ,tai ieškojau internete,prisirinkau daug ir iš jų visų išsirinko būtent šitą,man jis irgi mieliausias pasirodė ,bet žinokit ,kol baigsiu tai matyt pažaliuosiu ,jau tiek ten žalių atspalvių, ,baigiu nublūst ..o sesė juokiasi ,kad kai siuvinėsiu Dimensions arklius tai pamėlynuosiu
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 25, 21:54)
As jei kada namuka siuvinesiu, tai pas mane pirmas sarase DIM Cottage nors kazkas kai namuko ieskojo ir pasiuliau, tai nepatiko
šis?
Papildyta:
aš jaučiu kol išsirinksiu, tai ir pernorėsiu, daug labai peržiūrėjau, bet nieko Tokio neradau Noriu kažko paprasto kuklaus, kad kaimuką primintu