Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2010 01 29, 18:32)
hm ... o man atrodo kad mazai cia ... palyginus su kitom ... dzeine tai isvis po 7h ar kiek per diena siuvineja o as maximum 3h iseina ... kita karta nei minutes neprisedu  verysad.gif

blush2.gif nu bauk... sugėdinai.. buna dienu kad ir aš neprisėdu prie siuvinio

dabar siuvinėju štai ši katinėli bibliotekoje smile.gif
ir dar pradėjau "ugnini arklį" ax.gif

user posted image
Atsakyti
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA thumbup.gif
O dabar parodysiu kaip įrėmino:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 30, 10:35)
Taip. Yra du variantai. Aš juos abu jau turiu ir mąstau... Man gražesnis tas, kur rankos nesimato... mirksiukas.gif Dabar mąstau, ar siuvinėt foną, ar geriau siuvinėt ant gelsvos kanvos, nereiks fono siuvinėt g.gif

Ir dar vienas klausimas, jei pirmas stulpelis yra nurodyta Ariadnos siūlai, o antras DMC, kuriais geriau naudotis? Man pardavėja patarė naudoti tuos siūlus, kurie parašyti pirmamem stulpelyje, nes antrame yra konvertuoti ir gali neatitikti. Pasidomėjau konverteriu ir man neatitinka skaičiai... Kaip čia dabar pasielgus...? g.gif

Abiejuose variantuose skirtingas siūlų skaičius ir skiriasi atspalviai. Net nežinau ką daryti. doh.gif  Gal kas siuvinėjot?

Aš šio darbo nesiuvinėjau, bet jei schema originali, tai autorius gali nenaudoti konverterio o iš kiekvienos siūlų gamos (DMC, Ariadnos ar kt.) parinkti jo nuomone geriausius spalvų derinius, kurie tikrai neatitiks konverterio siūlomas spalvas.

Pasigrožėjusi jūsų nuostabiais darbais, noriu parodyti ir savo atviruką siuvinėtą gimtadienio proga. Tiesa jis visas siuvinėtas aukso spalva, o nuotraukoje atrodo sidarbo verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 30 sausio 2010 - 13:15
Gyte labai dekoju uz schemute drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2010 01 30, 14:38)
Gyte labai dekoju uz schemute drinks_cheers.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 13:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA thumbup.gif

Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.
user posted image

Visi kryziukai gula i viena puse kaip priklauso thumbup.gif
user posted image

....jam beje, vasario gale bus 11......... mirksiukas.gif
Dukra irgi siuvineja, bet tai ne i tema dabar, kalbam apie VYRUS juk.....bigsmile.gif
Atsakyti
nu saunuolis tavo sunus ir grazus jo darbelis.Mano ir praso kad pamokyciua,bet jam tik 6 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2010 01 30, 15:13)
nu saunuolis tavo sunus ir grazus jo darbelis.Mano ir praso kad pamokyciua,bet jam tik 6 metai smile.gif

Na maniskis irgi panasiai nuo 6 kazka siut pradejo....... pamenu dar darzely buvo.... bet tada tai juokai. O cia pirmas rimtas darbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
siut ir mano siuna,na toks ten ir siuvimas,bet kai pats nori tai tegu dygsniuoja,svarbu jam paciam noro yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2010 01 30, 15:23)
siut ir mano siuna,na toks ten ir siuvimas,bet kai pats nori tai tegu dygsniuoja,svarbu jam paciam noro yra. smile.gif

Butent drinks_cheers.gif maniskis tai kazkokias aplikacijas darzely priusiuvinejo, po to siaip dygsniuodavo. Na panasu, kad ir taviskis kazkada pradziugins ir tave kaip mane nudziugino..... bigsmile.gif svarbiausia noro neuzgniauzt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 30, 14:29)
Butent  drinks_cheers.gif  maniskis tai kazkokias aplikacijas darzely priusiuvinejo, po to siaip dygsniuodavo. Na panasu, kad ir taviskis kazkada pradziugins ir tave kaip mane nudziugino..... bigsmile.gif  svarbiausia noro neuzgniauzt mirksiukas.gif

jooo svarbiausia kad noro butu,bent jau dabar tai tikrai as jo neverciu jis viska daro savo noru ir darzeli jam ta siuvomo valandele labai patinka smile.gif
Atsakyti
ruci, metrikas thumbup.gif pasportas ir remai labai gerai suderinti 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti