Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 29, 20:32)
Na, as nesiuvinėjau jo.. Bet man visi šios serijos labai patinka smile.gif

O kokie dar šios serijos yra? g.gif

Gal kas galit paaiųkinti, kaip suprasti žymėjimą schemoje, kai skaičiai sužymėti po 10, o tarp tų skaičių ne 10, o 20 langelių? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 sausio 2010 - 19:08
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 29, 18:57)
O kokie dar šios serijos yra?  g.gif

Gal kas galit paaiųkinti, kaip suprasti žymėjimą schemoje, kai skaičiai sužymėti po 10, o tarp tų skaičių ne 10, o 20 langelių? g.gif

gal čia turima omeny, kad siuvinėti per vieną giją, jei kalbam apie ewą ar liną g.gif

o neparašyta ant schemos? ar čia gaminta schema? nebijai laiką veltui sugaišt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murku-Burku: 29 sausio 2010 - 19:34
QUOTE(Murku-Burku @ 2010 01 29, 21:33)
gal čia turima omeny, kad siuvinėti per vieną giją, jei kalbam apie ewą ar liną g.gif

o neparašyta ant schemos? ar čia gaminta schema? nebijai laiką veltui sugaišt?

Šitą schemą gavau iš siuvinėjimo schemų paieškos. Kažkas jos norėjo. Neparašyta nei kokio tankumo kanva, nei kaip siuvinėti, todėl ir mąstau g.gif
Atsakyti
na as ir pasirodysiu ka siuvinejau ilgais ziemos vakarais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 29, 19:38)
Šitą schemą gavau iš siuvinėjimo schemų paieškos. Kažkas jos norėjo. Neparašyta nei kokio tankumo kanva, nei kaip siuvinėti, todėl ir mąstau g.gif

Ši schema yra iš šio žurnalo.
user posted image

Merginos, šaunuolės, tiek grožių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 29, 16:55)
Aha, erzinsiu...  lotuliukas.gif malonu, kai kas nors erzinasi.... bigsmile.gif  ale ir atmintis pas tave... kadai jau ta staltiese pabaigta, o vis dar prisimeni...... g.gif  matyt "tu ne pikta, tik viska uzsirasai", kaip sakoma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O garus pati piesiau, sau kai pirma siuvau prasti gavosi, draugei geresni, o treciakart visai  as jais patenkinta thumbup.gif uztat ir ketvirtaja tokia pacia dariau...... bigsmile.gif  dekui uz ivertinima  4u.gif

Atmintis tai prasta pas mane blush2.gif tik man labai patikusius darbus atsimenu. O garai tikrai labai vykę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 29, 00:34)
Na parodysiu tai kuom užsiimu dabar

O koks čia smagus daikčiukas adatoms susismeigti? Atrodo super patogiai thumbup.gif O kur jį būtų galima įsigyti? Paprastose parduotuvėse yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 29, 19:57)
O kokie dar šios serijos yra?  g.gif

Sitos serijos dar yra tokie:
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
ir dar panasiu merginu su gelem yra. Nors man tai graziausia Yellow butterfly, na ta kur tu issirinkai, tik tam zurnale kazkaip truputeli ne tokia..ranku lyg nesimato... g.gif arba tik man cia taip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Norejau paklausti ( niekada nesusidurusi) kada jus merginos siuvinejate metalizuotais siulais ar pagal schema ar paciame darbelio gale?
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2010 01 29, 23:42)
Norejau paklausti ( niekada nesusidurusi) kada jus merginos siuvinejate metalizuotais siulais ar pagal schema ar paciame darbelio gale?

as siuvineju pagal schema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 28, 22:34)
Na parodysiu tai kuom užsiimu dabar

Heaven and earth designs (HAED) Signs of the Zodiac by Josephine Wall: Virgo
user posted image
Dydis ant 25ct ewo bus 45.72 x 57.51 cm pačio dizaino be kraštų
Dydis kryžiukais 450 x 566

Šį paveikslą pamačiau dar prieš gerus du metus, kai aptikau J. Wall darbus ir sėdėjau apšalus. Visai neseniai pamačiau, kad pagal šiuos darbus sukurtos schemos. Virgo ženklas mano pagal horoskopą, bet ir šiaip spalvos labai labai.

Grazu thumbup.gif As siuvineju vandeni smile.gif tik neturiu kantrybes siuvinet puslapius iseiles doh.gif Siuvineji ant ewo? As ewo nemoku uzdet ant remo, tokio kaip tavo- issitampo medziaga unsure.gif g.gif tai isigijau kvadratini plastikini rema (q-snap) gal patartum kaip man ji uzdet? blush2.gif smile.gif
Sekmes ir kantrybes siuvinejant!

Lb grazus ir visu kitu darbeliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simon4: 30 sausio 2010 - 00:30
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 30, 00:36)
Sitos serijos dar yra tokie:

ir dar panasiu merginu su gelem yra. Nors man tai graziausia Yellow butterfly, na ta kur tu issirinkai, tik tam zurnale kazkaip truputeli ne tokia..ranku lyg nesimato...  g.gif arba tik man cia taip  biggrin.gif

Taip. Yra du variantai. Aš juos abu jau turiu ir mąstau... Man gražesnis tas, kur rankos nesimato... mirksiukas.gif Dabar mąstau, ar siuvinėt foną, ar geriau siuvinėt ant gelsvos kanvos, nereiks fono siuvinėt g.gif

Ir dar vienas klausimas, jei pirmas stulpelis yra nurodyta Ariadnos siūlai, o antras DMC, kuriais geriau naudotis? Man pardavėja patarė naudoti tuos siūlus, kurie parašyti pirmamem stulpelyje, nes antrame yra konvertuoti ir gali neatitikti. Pasidomėjau konverteriu ir man neatitinka skaičiai... Kaip čia dabar pasielgus...? g.gif

Abiejuose variantuose skirtingas siūlų skaičius ir skiriasi atspalviai. Net nežinau ką daryti. doh.gif Gal kas siuvinėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 sausio 2010 - 09:50