Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(giedress @ 2010 01 29, 16:40)
egliuchiux, kaip tu spėji ? bigsmile.gif Aš per pusantrų metų vos du darbus išgimdžiau. O čia... swoon.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 01 29, 16:41)
Oho,kiek darbų iš karto. Sparčiai sakyčiau. thumbup.gif

aciu visoms ... nu jus negalvokit kad greitai ... blush2.gif cia mano triju menesiu darbai blush2.gif raides siuvinejau 5 vakarus po 2h ... geles 4 vakarus ... ta juoda kai sviesu diena budavo(kankyne ant juodos man siuvinet ) ... o vakarais kai juodo neimatydavau tai ruda mergina kryziavojau blush2.gif ir daba vakarais kai vaikas uzmiega 22h tai pasiuvineju iki 24h ... greiciau ja pabaigt ir tada imsiu su daaaaug graziu spalvu rozes ir svyturi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 29, 08:35)
Vakar pradet nepavyko, nes labai uzsizaidziau su kavos mergaite paskutine. Na bet darbas padarytas, stai jos, kaip dvynes doh.gif

O ką ten smakrams dapiešei? g.gif Labai gražūs garai. Aš jas irgi 4 siuvinėjus esu. Tikrai užknisa, bet kai laiko intervalas tam tikras tarp praeina, tai nieko...

Little Angel, kiek visokių pribambasų turi siuvinėjimui blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 29, 00:34)
Na parodysiu tai kuom užsiimu dabar

Siuvinėti iš šios serijos iš ar planuoju, nes man jie labai gražūs. Jau turiu nusižiūrėjusi mirksiukas.gif
Šaunuolė, kad pradėjai, aš vis dar nesiryžtu ax.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif o kas ten bus iš jų?
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 01 29, 16:38)
Paukščiuk, labai labai gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif o kas ten bus iš jų?

metrikiukas brolio dvynukas ax.gif

puikus tavo darbelis, spalvos neįtikėtinai ryškios wub.gif
Atsakyti
nerealus metrikas bus.
Atsakyti
Sveikutės,
gal kas siuvinėjot šitą paveikslą? Ruošiuosi siuvinėti, bet man ten kai kas neaišku... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 sausio 2010 - 17:16
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 11:26)
Visoms issiunciau 4u.gif
Va kokia audra su magnolijom sukeliau..... ax.gif  lotuliukas.gif
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa doh.gif

lotuliukas.gif

Gyte gal galima ir man butu grazuoliu magnoliju schemos blush2.gif ?alinaanila5@gmail.com
Atsakyti
Čiole,crema,Paukščiukas,Džeine,Dantiste,Kaliteja,juba,banni,paule kaip saule,Po_saule,Wasara
ačiū už pagyras mano paukštukams ir atvirukui 4u.gif 4u.gif ,tikrai nesitikėjau blush2.gif blush2.gif ,o rėminta į paprasčiausią rėmą fotografijoms su paprastu stiklu(kas man nelabai patinka)

QUOTE(crema @ 2010 01 28, 14:53)
Aha, super gerai atrodo!  Esu čiupinėjus tą Vintage, dabar matau, kad rezultatas tikrai gaunasi nuostabus bigsmile.gif Ir dar taip sėkmingai parinktas atspalvis 4u.gif  Nu užsidegiau kažką ant vintage ir aš padaryt mirksiukas.gif

mane irgi rezultatas tenkina ,taip ir maniau ,kad gražiai žiūrėsis

QUOTE(laujus @ 2010 01 28, 21:46)
Na merginos, ir darbeliai jūsų  thumbup.gif
Ateinu ir aš, kur buvus, kur nebuvus, pasirodyt porą savo pabaigtų šiom dienom darbų  blush2.gif

labai gražu ir tempai pavydėtini ax.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 01 28, 22:34)
Na parodysiu tai kuom užsiimu dabar

iš koto verčia tie dizainai.. bigsmile.gif

QUOTE(ruci @ 2010 01 28, 22:51)
Baigiau Vervaco pėdutes - 6dienį nešim dovanų  blush2.gif

labai gražu wub.gif

QUOTE(astisius @ 2010 01 29, 11:35)
4u.gif rodausi savo procesą...

gražu wub.gif wub.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2010 01 29, 13:14)
na ka ... tersiu eteri ... senai rodziausi ... nes fotiko laido neradom niekaip ...

na iš tikro ,ir kaip tu viską spėji g.gif ,labai dailu wub.gif

QUOTE(tildushka @ 2010 01 29, 13:52)

labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 29, 19:29)
na iš tikro ,ir kaip tu viską spėji g.gif ,labai dailu wub.gif

hm ... o man atrodo kad mazai cia ... palyginus su kitom ... dzeine tai isvis po 7h ar kiek per diena siuvineja o as maximum 3h iseina ... kita karta nei minutes neprisedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 29, 18:16)

Na, as nesiuvinėjau jo.. Bet man visi šios serijos labai patinka smile.gif
Mano darbeliai as tik tokius kolkas siuvinėjau blush2.gif To žalio "beiboko" niekaip negaliu pabaigti, nes reikia dienos šviesos, o be to labai nemėgstu tų visų apvedžiojimų, nes kaip teisingai nežinau, o kaip pati mastau ne visada išeina, tai ir nervina labai smile.gif blush2.gif
Kolkas neįrėminti visi, kažkaip neužtenka pinigėlių tam.. blush2.gif Be to dar išlyginti juos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 29, 16:41)
Na su staltiese mane erzinai,daba su magnolijom erzinsi,ane? biggrin.gif Bus laabai gražu. thumbup.gif O kafemanių labai garai gražūs. Kiek teko matyt,šitie gražiausi. Pati piešei?

Aha, erzinsiu... lotuliukas.gif malonu, kai kas nors erzinasi.... bigsmile.gif ale ir atmintis pas tave... kadai jau ta staltiese pabaigta, o vis dar prisimeni...... g.gif matyt "tu ne pikta, tik viska uzsirasai", kaip sakoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O garus pati piesiau, sau kai pirma siuvau prasti gavosi, draugei geresni, o treciakart visai as jais patenkinta thumbup.gif uztat ir ketvirtaja tokia pacia dariau...... bigsmile.gif dekui uz ivertinima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2010 01 29, 17:09)
O ką ten smakrams dapiešei?   g.gif Labai gražūs garai. Aš jas irgi 4 siuvinėjus esu. Tikrai užknisa, bet kai laiko intervalas tam tikras tarp praeina, tai nieko...

...dapiesiau tikrai... ma ie smailus pagal originala negrazu.... blush2.gif jau kai pirmaja sau siuvau, suapvalinau, man tikroviskiau, graziau atrodo... tai ir sitas taip pat "dapiesinejau" g.gif
Jo kai intervalas yra visai nieko, ir antra normaliai siuvau ir trecia.... bet ketvirtoji- tai tiesiogine prasme uzkniso...... g.gif dabar bus ilga pertrauka joms- kol vel pasiilgsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alinaanila @ 2010 01 29, 18:20)
Gyte gal galima ir man butu grazuoliu magnoliju schemos blush2.gif ?alinaanila5@gmail.com

Isiunciau ir tau......
Atsakyti