Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo
turiu ir didesni pasirinkima is tokiu"triju"seriju,jei domintu tai i az kreipkis
bet kiek suprantu kad jau siand jas pradesi siuvineti
QUOTE(e.meskine @ 2010 01 28, 14:51)
O, kaip ačiū
nu klausykit, parasiau del savo siuvinejamos fejos emaila Mirabilia kurejam ir atrase po poros valandu pagaliau zinau kaip ta aki siuvinet
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 28, 19:32)
nu klausykit, parasiau del savo siuvinejamos fejos emaila Mirabilia kurejam ir atrase po poros valandu pagaliau zinau kaip ta aki siuvinet
oho koks spartumas ir ka parase?
QUOTE(dovyda @ 2010 01 28, 19:35)
oho koks spartumas ir ka parase?
reikia siuvineti 939 spalva, na ta beveik juoda pusinius kryziukus tarp blakstienu, o sonuose pusinius kuno spalvos. Ir dar del rankos klausiau, ten klaida buvo, ne tokie simboliai suzymeti vienoj vietoj
QUOTE(Sazha @ 2010 01 28, 17:02)
O, kaip ačiū
Merginos atsiprašau,o kaip Jūs matote koks paveiksliukas,jei jo nerodo niekaip nerandu kaip pažiūrėti.
Tos magnolijos tai labai labai
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 28, 16:32)
Ogo spartumas. Va ką reiškia firma O originalią shemą turi?
GYTE bus šaunus gigantiškas darbas. Būtinai pasirodyk. O kodėl būtent šitą pasirinkai?
Papildyta:
QUOTE(grasimm @ 2010 01 28, 14:56)
turiu ir didesni pasirinkima is tokiu"triju"seriju,jei domintu tai i az kreipkis
O kuriuos turi? Gal būtų galima pamatyt.?
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 28, 17:21)
Merginos atsiprašau,o kaip Jūs matote koks paveiksliukas,jei jo nerodo niekaip nerandu kaip pažiūrėti.
Nu man tai rodo. O tu pabandyk paspausti tą žinutę atsakyti. Man kartais tada rodydavo.
QUOTE(tute28 @ 2010 01 28, 21:17)
Ogo spartumas. Va ką reiškia firma O originalią shemą turi?
Originalia. Na ne kokia PM, o skanuota tikra. Su visais gamintoju kontaktais ir spausdinimo klaidom
Na merginos, ir darbeliai jūsų
Ateinu ir aš, kur buvus, kur nebuvus, pasirodyt porą savo pabaigtų šiom dienom darbų
Per dieną sukurptas aviukas Šonas, 6 spalvytės, siuvinėta ant 28ct ewo. Na o tada pagaminau iš siuvinuko kišenėlę ir per vakar pasiuvau savo pupai liemenytę, kad ne taip šalta žiemužę būtų...
Ir pabaigtas, tik dar neįrėmintas Sunset (Dimensions) rinkinukas "Butterfly ant Clematis", originalus, siuvinėtas ant ivory 14ct aidos, 30 spalvų, 12 blendingo spalvyčių. Tik foto nelabai kokios kokybės, kai įsirėminsiu, pažadu visą rimtą fotosesiją padaryt
Ateinu ir aš, kur buvus, kur nebuvus, pasirodyt porą savo pabaigtų šiom dienom darbų
Per dieną sukurptas aviukas Šonas, 6 spalvytės, siuvinėta ant 28ct ewo. Na o tada pagaminau iš siuvinuko kišenėlę ir per vakar pasiuvau savo pupai liemenytę, kad ne taip šalta žiemužę būtų...
Ir pabaigtas, tik dar neįrėmintas Sunset (Dimensions) rinkinukas "Butterfly ant Clematis", originalus, siuvinėtas ant ivory 14ct aidos, 30 spalvų, 12 blendingo spalvyčių. Tik foto nelabai kokios kokybės, kai įsirėminsiu, pažadu visą rimtą fotosesiją padaryt
laujus noris girti ir girti tavo darbelius
laujus, kokia daili liemenė gražiai mergytei Paveikslas labai gražus
Na parodysiu tai kuom užsiimu dabar
Heaven and earth designs (HAED) Signs of the Zodiac by Josephine Wall: Virgo
Dydis ant 25ct ewo bus 45.72 x 57.51 cm pačio dizaino be kraštų
Dydis kryžiukais 450 x 566
Šį paveikslą pamačiau dar prieš gerus du metus, kai aptikau J. Wall darbus ir sėdėjau apšalus. Visai neseniai pamačiau, kad pagal šiuos darbus sukurtos schemos. Virgo ženklas mano pagal horoskopą, bet ir šiaip spalvos labai labai.
Pradžia: 2010-01-23
Šiandien:
Heaven and earth designs (HAED) Signs of the Zodiac by Josephine Wall: Virgo
Dydis ant 25ct ewo bus 45.72 x 57.51 cm pačio dizaino be kraštų
Dydis kryžiukais 450 x 566
Šį paveikslą pamačiau dar prieš gerus du metus, kai aptikau J. Wall darbus ir sėdėjau apšalus. Visai neseniai pamačiau, kad pagal šiuos darbus sukurtos schemos. Virgo ženklas mano pagal horoskopą, bet ir šiaip spalvos labai labai.
Pradžia: 2010-01-23
Šiandien: