Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 12:26)
Visoms issiunciau 4u.gif
Va kokia audra su magnolijom sukeliau..... ax.gif  lotuliukas.gif
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa doh.gif

lotuliukas.gif

as ir noriu schemos smile.gif egliuchiux@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
Panelės, nepykit, bet prašyti schemų Reiktų per AŽ. Ir žinutė bus greičiau perskaityta, o be to neteršit temos, bo tiek postų, o naudos nulis. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 28, 11:52)
Panelės, nepykit, bet prašyti schemų Reiktų per AŽ. Ir žinutė bus greičiau perskaityta, o be to neteršit temos, bo tiek postų, o naudos nulis.  mirksiukas.gif

Ir aš norėjau tą patį pasakyti. ax.gif Darbelis tai tikrai bus labai puikus.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 22:48)
atrodė ,kad panašu bus į pūgą,lyg vėjas pūstytų sniegą.o tie paukštukai tupi susigūžę ant šakos blush2.gif  blush2.gif ,na lyg gyvas tas paveiksliukas man ant jos... blush2.gif

Zundyte - Tavo sniegenytes man iki siol stovi akyse - jos tikrai kaip gyvos sios dienos fone wub.gif ir puga ir sniegas..... wub.gif

Crema - labai grazu wub.gif
Sokeja - thumbup.gif wub.gif
Ups!!! Laba laba speiguota diena ax.gif
Atsakyti
Gyte, tikrai gražų darbą pradėsi, labai gražios magnolijos, linkiu, kad greičiau siuvinėtųsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 01 28, 13:04)
Gyte, tikrai gražų darbą pradėsi, labai gražios magnolijos, linkiu, kad greičiau siuvinėtųsi  4u.gif

Stengsimes ir rodysimes blush2.gif

Visoms kas praso issiunciau, ir tikrai pati jau norejau sakyt kad per az prasytumet, nes cia tiek vietos uzsiima, bet nespejau besiusdama......
Atsakyti
Mergaites reikia jusu patarimo 4u.gif
Uzziurejau, kad MB internete landzioja ir ziurineja siuvinejimo remus, stovus bigsmile.gif rolleyes.gif itariu, iesko Valentinai ax.gif dovanu tongue.gif Taigi, patarkit, koks remas ar stovas (man pradedanciajai, kad nebutu sunkus, gerai vartytusi, kadangi man reikia cekint, kad vorai nevaiksciotu po blogaja puse) tiktu, gal patirtimi pasidalintumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 26, 11:38)
tikrai neišversi gerai, nes DMC turi apie 470 spalvų, o ARIADNA  ne daugiau 200 spalvų, tai pagalvok pati, kaip verčia  doh.gif

beto, kita savaite jau Jurastoj turėtu atsivešti DMC siuliuku, tai galėsi  nusipirkt kokiu reik  mirksiukas.gif

jegaaaaaaaaaaa, pagaliau!!!!! prizyzem thumbup.gif

tiek daug graziu darbu, tai giriu visas is karto wub.gif ir po balioneli 4u.gif
Atsakyti
Zundyte, koks smagus atvirukas! Aš irgi tokius darau smile.gif tik niekad nedariau ovalaus rėmelio, reikės pabandyti 4u.gif
Atsakyti
NIMUE gerbejoms begalybe schemu thumbup.gif

http://search_4share...j...10&start=10
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 22:48)
čia DMC kanva ,spalvos nepamenu bet ji vadinasi VINTAGE,
,na lyg gyvas tas paveiksliukas man ant jos... blush2.gif

Aha, super gerai atrodo! Esu čiupinėjus tą Vintage, dabar matau, kad rezultatas tikrai gaunasi nuostabus bigsmile.gif Ir dar taip sėkmingai parinktas atspalvis 4u.gif Nu užsidegiau kažką ant vintage ir aš padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
zundyte, paukšteliai neišpasakytai gražūs wub.gif Ir kanva nuostabiai pritaikyta ir rėmas thumbup.gif Dailutis atvirukas wub.gif

Gyte, kokį gražų paveikslą išsirinkai siuvinėt wub.gif Bus įdomu stebėt procesą smile.gif
Atsakyti