Gyte, o negalima magnolijų ant juodos kanvos siuvinėti? Nereikėtu fono tada siuvinėti. Labai gražus darbas bus.
QUOTE(Jurblond @ 2010 01 28, 10:35)
Gyte, o negalima magnolijų ant juodos kanvos siuvinėti? Nereikėtu fono tada siuvinėti. Labai gražus darbas bus.
Manau, kad galima, bet man graziau kai siuvinetas fonas, o ne juoda kanva. Beje, ketinu remint i viena rema.
Jei bus nuotaika ir pageidavimu- galesiu pasidalint procesu
Tai žinoma, kad procesą norėsime matyti.
O tie tarpukai tarp paveiksliukų jie tik nuotraukoje nevienodi atrodo, ar iš tiesų skiriasi?
O tie tarpukai tarp paveiksliukų jie tik nuotraukoje nevienodi atrodo, ar iš tiesų skiriasi?
ten atskiri pveikslliukai. as ju ir noreciau, bet mano sienom reik ko nors ryskesnio.
Gyte butinai pasidalink procesu
Gyte butinai pasidalink procesu
QUOTE(Jurblond @ 2010 01 28, 11:00)
Tai žinoma, kad procesą norėsime matyti.
Isties skiriasi schemoj ir labai nedideli yra- vos 8- 10-6 kryziukai as planuoju biskeli didesnius tarpus daryt ir vienodus. Nors dar iki to reikia "dasiut"
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 28, 11:04)
ten atskiri pveikslliukai.
Schemoj tai pateikta kaip vienas paveikslas....... ir tai man labiausiai patinka
aaaaaa
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 08:54)
Gyte, koks grozis labai noreciau schemutes. Jei gali, mano emeilas
rasaflakas@gmail.com Labai aciu.
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 06:54)
Tik neapsilankyk viena kita dienele, tai sirdis apsala nuo jusu groziu, mergikes! labai labai visi darbeliai nuostabus
O as siandien planuoju pabaigti ta prakeikta kavos mergaite, jau ketvirta savo biografijoj ir tikiuosi paskutine bet markeris taip ir likes vis dar kur ne kur... nyksta nyksta, bet labai jau man nervus tampo.... pirma karta jis mane taip pavede- daugiau nepirksiu MADEIRA MAGIC
Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo
Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt....
O as siandien planuoju pabaigti ta prakeikta kavos mergaite, jau ketvirta savo biografijoj ir tikiuosi paskutine bet markeris taip ir likes vis dar kur ne kur... nyksta nyksta, bet labai jau man nervus tampo.... pirma karta jis mane taip pavede- daugiau nepirksiu MADEIRA MAGIC
Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo
Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt....
labai patiko ideja gal butu galima schemute? r.sebes@yahoo.com aciu
jei galit ir man imeskit i pasta sita magnoliju shemute,labai graziai ziurisi...
ingrida.rojiene@gmail.com
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 12:26)
Visoms issiunciau
Va kokia audra su magnolijom sukeliau.....
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa
Va kokia audra su magnolijom sukeliau.....
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa
Jau gavau Aciu tau
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 01 28, 11:19)
jei galit ir man imeskit i pasta sita magnoliju shemute,labai graziai ziurisi...
ar galetumet ir man atsiusti? besisypsanti@gmail.com