Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Gyte, o negalima magnolijų ant juodos kanvos siuvinėti? Nereikėtu fono tada siuvinėti. Labai gražus darbas bus.
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2010 01 28, 10:35)
Gyte, o negalima magnolijų ant juodos kanvos siuvinėti? Nereikėtu fono tada siuvinėti. Labai gražus darbas bus.

Manau, kad galima, bet man graziau kai siuvinetas fonas, o ne juoda kanva. Beje, ketinu remint i viena rema.
Jei bus nuotaika ir pageidavimu- galesiu pasidalint procesu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai žinoma, kad procesą norėsime matyti.
O tie tarpukai tarp paveiksliukų jie tik nuotraukoje nevienodi atrodo, ar iš tiesų skiriasi?
Atsakyti
ten atskiri pveikslliukai. as ju ir noreciau, bet mano sienom reik ko nors ryskesnio.
Gyte butinai pasidalink procesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2010 01 28, 11:00)
Tai žinoma, kad procesą norėsime matyti.
O tie tarpukai tarp paveiksliukų jie tik nuotraukoje nevienodi atrodo, ar iš tiesų skiriasi?

Isties skiriasi schemoj ir labai nedideli yra- vos 8- 10-6 kryziukai g.gif as planuoju biskeli didesnius tarpus daryt ir vienodus. Nors dar iki to reikia "dasiut" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 28, 11:04)
ten atskiri pveikslliukai.

Schemoj tai pateikta kaip vienas paveikslas....... ir tai man labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
aaaaaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 08:54)
Bet siandien ir magnoliju eile atejo  bigsmile.gif

user posted image

Gyte, koks grozis thumbup.gif labai noreciau schemutes. Jei gali, mano emeilas
rasaflakas@gmail.com Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 06:54)
Tik neapsilankyk viena kita dienele, tai sirdis apsala nuo jusu groziu, mergikes! wub.gif  labai labai visi darbeliai nuostabus 4u.gif

O as siandien planuoju pabaigti ta prakeikta kavos mergaite, jau ketvirta savo biografijoj ir tikiuosi paskutine  doh.gif bet markeris taip ir likes vis dar kur ne kur... nyksta nyksta, bet labai jau man nervus tampo.... doh.gif  pirma karta jis mane taip pavede- daugiau nepirksiu MADEIRA MAGIC schmoll.gif
Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo  bigsmile.gif
user posted image

Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt.... doh.gif

labai patiko ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal butu galima schemute? blush2.gif blush2.gif r.sebes@yahoo.com aciu 4u.gif
Atsakyti
jei galit ir man imeskit i pasta sita magnoliju shemute,labai graziai ziurisi...
ingrida.rojiene@gmail.com
Atsakyti
Visoms issiunciau 4u.gif
Va kokia audra su magnolijom sukeliau..... ax.gif lotuliukas.gif
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 12:26)
Visoms issiunciau 4u.gif
Va kokia audra su magnolijom sukeliau..... ax.gif  lotuliukas.gif
Bet, merginos, as pirma siuvineju jas, jei kaaaaaa doh.gif

lotuliukas.gif

Jau gavau yahoo.gif Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 01 28, 11:19)
jei galit ir man imeskit i pasta sita magnoliju shemute,labai graziai ziurisi...
ingrida.rojiene@gmail.com

ar galetumet ir man atsiusti? besisypsanti@gmail.com 4u.gif
Atsakyti