Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 21:05)
ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus

wub.gif wub.gif wub.gif vajetau kokie mieli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 27, 11:51)
Porelė ant grybo yra NIMUE dizaino, jos schemą turiu.

Žinau jorką augini tai ir dvi labai super schemas turiu (Golden Kite ir HAED dizainų) Jei reikia rašyk email'ą vakare atsiųsčiau, arba ryt ryte

Oi kaip puiku,labai labai noriu assa.gif

QUOTE(Dvi @ 2010 01 27, 12:44)

Arba aš doh.gif arba man neatidaro,nes nieko nerodo ta prasme paveiksliukų jokių,tik užrašas kvadrate o gal reikia būti prisireginus g.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 20:05)
pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas blush2.gif ...o atvirukas ryt iškeliaus  draugei gimtadieniui...

O jie čia be stiklo wub.gif
Atsakyti
zundyte, super mieli paukstukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2010 01 27, 23:41)
Arba aš  doh.gif  arba man neatidaro,nes nieko nerodo ta prasme paveiksliukų jokių,tik užrašas kvadrate o gal reikia būti prisireginus  g.gif

Nereik but prisireginus. Spaudi скачать файл ir issisaugai kompe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 28, 01:01)
Nereik but prisireginus. Spaudi скачать файл ir issisaugai kompe  mirksiukas.gif

kalitėja, tikrink paštą ir šį failą parsisiuntus tau persiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Tik neapsilankyk viena kita dienele, tai sirdis apsala nuo jusu groziu, mergikes! wub.gif labai labai visi darbeliai nuostabus 4u.gif

O as siandien planuoju pabaigti ta prakeikta kavos mergaite, jau ketvirta savo biografijoj ir tikiuosi paskutine doh.gif bet markeris taip ir likes vis dar kur ne kur... nyksta nyksta, bet labai jau man nervus tampo.... doh.gif pirma karta jis mane taip pavede- daugiau nepirksiu MADEIRA MAGIC schmoll.gif
Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo bigsmile.gif
user posted image

Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 28 sausio 2010 - 08:33
Zundyte, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gyte,man nerodo tavo paveiksliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 01 28, 09:20)

Gyte,man nerodo tavo paveiksliuko  g.gif

Nu nieko sau! doh.gif Kodel man rodo....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 08:54)
Tik neapsilankyk viena kita dienele, tai sirdis apsala nuo jusu groziu, mergikes! wub.gif  labai labai visi darbeliai nuostabus 4u.gif

O as siandien planuoju pabaigti ta prakeikta kavos mergaite, jau ketvirta savo biografijoj ir tikiuosi paskutine  doh.gif bet markeris taip ir likes vis dar kur ne kur... nyksta nyksta, bet labai jau man nervus tampo.... doh.gif  pirma karta jis mane taip pavede- daugiau nepirksiu MADEIRA MAGIC schmoll.gif
Siandien -pradesiu nauja grozi, tai jau apsirupinau jam isplaunamu markeriu, nes darbelis nemazas, nezinau kiek laiko uztruksiu...... stai ka jau kuris laikas planuoju, bet vis del tu kofemaniu atidedu. Bet siandien ir magnoliju eile atejo  bigsmile.gif
user posted image

Gal kuri siuvinejot? Ar labai sunkiai i prieki juda ? Atspalviu pakankamai nedaug, bet tamsus fonai bijau kad i nevilti gali ivaryt.... doh.gif

Gyte,gal butu galima schema sito grozio,labai man jos patinka .noteera@gmail.com aciu
Atsakyti
tikrai, kad nuostabiai atrodo magnolijos sitos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 01 28, 10:05)
Gyte,gal butu galima schema sito grozio,labai man jos patinka .noteera@gmail.com aciu

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 28, 00:04)
kalitėja, tikrink paštą ir šį failą parsisiuntus tau persiunčiau 4u.gif

Labai labai labai tau dėkoju oro_buckis.gif jau mačiau,kad gavau tiek grožių yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pažiūrėjau NIMUE tai man ten tas suktas dygsnis toks įdomus ir nžn ar labai suprasiu,jei ką galėsiu pasikoncultuoti blush2.gif
Atsakyti