Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Šaunuolės. Labai gražūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Sokeja tiesiog pasakiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 01 27, 16:48)
na, ateinu ir aš su savo pribaigtuvėmis doh.gif
Flamenco Dancer iš Vyšytye Kortinki. Pradėtas 2008 08, baigtas 2010 01 25. Bet niekaip neina man su auksiniais siūlais susidraugaut verysad.gif Taip atsargiai skalbiau, bet vis tiek visas vėliumas susivėlė... Na bet yra kaip yra  biggrin.gif

gražu, ryšku wub.gif

Tai kad tik vienas siūliukas tau išlindęs, kitur bėdos nematau g.gif

QUOTE(crema @ 2010 01 27, 16:56)
Sveikos  4u.gif
jau kuris laikas ir aš esu pagavusi siuvinėjimo kablį  doh.gif

puikus darbeli, kryžiukai lygutėliai, šaunuole 4u.gif

Kibirkštėle
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu mergičkos,motorus įsitaisėt lotuliukas.gif kiek darbų,procesų ir viskas suuuper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano beveik keturmetis sūnus kai užmatė tigro galva juodam fone sako palauk mama,čia tai geras thumbup.gif o tigriukai puoduke - super idėja pasipuošt virtuvę.visoms darbštuolėms po 4u.gif
Atsakyti
oi ,kiek grožių wub.gif wub.gif wub.gif ,ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas blush2.gif ...o atvirukas ryt iškeliaus draugei gimtadieniui...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 21:05)
oi ,kiek grožių wub.gif  wub.gif  wub.gif ,ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas blush2.gif ...o atvirukas ryt iškeliaus  draugei gimtadieniui...

Nu tie paukščiukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Įsimylėjau juos kai buvo dar nerėminti, o dabar tai išvis be žodžių... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokių grožių prisiuvinėjot. wub.gif wub.gif wub.gif

O aš visa darbuose paskendus, net siuvinėti nėra kada. ax.gif
Atsakyti
Paukščiukai - fantastiški bigsmile.gif O kokia įdomi kanva ant kurios jie siuvinėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 27, 20:12)
Nu tie paukščiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Įsimylėjau juos kai buvo dar nerėminti, o dabar tai išvis be žodžių... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiukas ,tai lengva bus siuvinėt jei jau įsimylėjai lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(crema @ 2010 01 27, 20:41)
Paukščiukai - fantastiški bigsmile.gif  O kokia įdomi kanva ant kurios jie siuvinėti bigsmile.gif

čia DMC kanva ,spalvos nepamenu bet ji vadinasi VINTAGE,pasirinkau ją nes man atrodė ,kad panašu bus į pūgą,lyg vėjas pūstytų sniegą.o tie paukštukai tupi susigūžę ant šakos blush2.gif blush2.gif ,na lyg gyvas tas paveiksliukas man ant jos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 01 27, 11:09)

Daiko, koks fainas tigras  bigsmile.gif O ar nesunku ant tamsios medžiagos siuvinėt?  g.gif

pasidedu balta pagalvyte ant keliu ir thumbup.gif

Visu darbeliai labai grazus ir ju tiek prideta kad galva sukas visas ismineti ir asmeniskai girti wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 20:05)
oi ,kiek grožių wub.gif  wub.gif  wub.gif ,ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas blush2.gif ...o atvirukas ryt iškeliaus  draugei gimtadieniui...

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerandu žodžių wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 sausio 2010 - 22:05
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 20:05)
aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus

bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif labai gerai atrodo
Atsakyti