Šaunuolės. Labai gražūs darbeliai
Sokeja tiesiog pasakiska
QUOTE(giedress @ 2010 01 27, 16:48)
na, ateinu ir aš su savo pribaigtuvėmis
Flamenco Dancer iš Vyšytye Kortinki. Pradėtas 2008 08, baigtas 2010 01 25. Bet niekaip neina man su auksiniais siūlais susidraugaut Taip atsargiai skalbiau, bet vis tiek visas vėliumas susivėlė... Na bet yra kaip yra
Flamenco Dancer iš Vyšytye Kortinki. Pradėtas 2008 08, baigtas 2010 01 25. Bet niekaip neina man su auksiniais siūlais susidraugaut Taip atsargiai skalbiau, bet vis tiek visas vėliumas susivėlė... Na bet yra kaip yra
gražu, ryšku
Tai kad tik vienas siūliukas tau išlindęs, kitur bėdos nematau
QUOTE(crema @ 2010 01 27, 16:56)
puikus darbeli, kryžiukai lygutėliai, šaunuole
Kibirkštėle
nu mergičkos,motorus įsitaisėt kiek darbų,procesų ir viskas suuuper mano beveik keturmetis sūnus kai užmatė tigro galva juodam fone sako palauk mama,čia tai geras o tigriukai puoduke - super idėja pasipuošt virtuvę.visoms darbštuolėms po
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 21:05)
oi ,kiek grožių ,ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas ...o atvirukas ryt iškeliaus draugei gimtadieniui...
Nu tie paukščiukai Įsimylėjau juos kai buvo dar nerėminti, o dabar tai išvis be žodžių...
Kokių grožių prisiuvinėjot.
O aš visa darbuose paskendus, net siuvinėti nėra kada.
O aš visa darbuose paskendus, net siuvinėti nėra kada.
Paukščiukai - fantastiški O kokia įdomi kanva ant kurios jie siuvinėti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 27, 20:12)
Nu tie paukščiukai Įsimylėjau juos kai buvo dar nerėminti, o dabar tai išvis be žodžių...
ačiukas ,tai lengva bus siuvinėt jei jau įsimylėjai
QUOTE(crema @ 2010 01 27, 20:41)
Paukščiukai - fantastiški O kokia įdomi kanva ant kurios jie siuvinėti
čia DMC kanva ,spalvos nepamenu bet ji vadinasi VINTAGE,pasirinkau ją nes man atrodė ,kad panašu bus į pūgą,lyg vėjas pūstytų sniegą.o tie paukštukai tupi susigūžę ant šakos ,na lyg gyvas tas paveiksliukas man ant jos...
QUOTE(cacukas @ 2010 01 27, 11:09)
Daiko, koks fainas tigras O ar nesunku ant tamsios medžiagos siuvinėt?
pasidedu balta pagalvyte ant keliu ir
Visu darbeliai labai grazus ir ju tiek prideta kad galva sukas visas ismineti ir asmeniskai girti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 20:05)
oi ,kiek grožių ,ir aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus ir atviruką,rėminau pati ,rėmą pirkau standartinį,turėjo būt šiek tiek mažesnis paveiksliukas ,bet gavosi visai nemažas ...o atvirukas ryt iškeliaus draugei gimtadieniui...
nerandu žodžių
QUOTE(zundyte @ 2010 01 27, 20:05)
aš pasirodysiu įrėmintus paukštukus
labai gerai atrodo