QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 26, 17:24)
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti
reikia kazkam tik gerai paklibinti del susitikimo
perskaitytos knygos per sausi:
"DIUJIS. Katinas, apvertęs pasaulį aukštyn kojom" Vicki Myron, Bret Witter
-jau savo nuomone rasiau apie sia knyga
Icchokas Meras "Sara"- irgi rasiau, kad keistesnes knygos neesu regejus
Thomas Harris "Avinėlių tylėjimas"- geras detektyvas, lengvai skaitosi, tikras poilsis su knyga, bet kad geriausias vienas is 10 pasaulyje detektyvu ir dar siurpiausias-kategoriskai nesutinku, tikrai yra daug geresniu mano manymu ir tikrai siurpiu, ko sioje knygoje nejutau. tiesiog neipareigojantis laisvalaikio skaitinys
Mark Mills "Žiaurusis sodas"- pirmasis trecdalis knygos skaitesi ne itin noriai, nejauciau jokio didelio susidomejimo, nes pasirode gana istempta, ir kadangi daug meno istorijos, truputis mitologijos ir tikros istorijos, tai reikejo atidziau skaityti. Antrasis trecdalis vis labiau itraukdavo i skaityma, nauji knygos posukiai domino ir intrigavo, galu gale paskutinis trecdalis atpirko viska ir suteike knygai tai, ka galiu pavadinti gera knyga. tikrai geras pasakojimas apie studento nuotykius, kai isiunciamas issiaiskinti 1 parko paslapti, kaip juo manipuliuoja ir kaip viskas baigiasi. kadangi knygoje sie laikai, o aiskina paslaptis senesniu laiku, buvo mane uzvedantis dalykas
Sophie Van Der Stap "Mergaitė su devyniais perukais" - turbut busiu pirma, kuri sia knyga pavadins, komercine, ispustu burbulu Nesukele ji man jokiu jausmu, jokiu nuotaiku, tik aprasinejo laselines, savo begalines meiles keliems vyrams vienu metu, kaip ju visu geidzia ir virpa. Nejauciau sioje knygoje jokiu nuotaiku, jokiu jos emociju, pats rasymo stilius toks sausas zurnalistinis. Perskaicius ja liko tuscia vieta, tarsi koki skaitala apie Radzi buciau akimis permetus nelikau suzaveta visai, netgi labai nusivyliau, nes tikejausi isgyventi jos liga kartu, bet deja nieko panasaus neivyko