Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 26, 17:24)
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti blush2.gif

reikia kazkam tik gerai paklibinti del susitikimo mirksiukas.gif
perskaitytos knygos per sausi:
user posted image
"DIUJIS. Katinas, apvertęs pasaulį aukštyn kojom" Vicki Myron, Bret Witter
-jau savo nuomone rasiau apie sia knyga
user posted image
Icchokas Meras "Sara"- irgi rasiau, kad keistesnes knygos neesu regejus biggrin.gif
user posted image
Thomas Harris "Avinėlių tylėjimas"- geras detektyvas, lengvai skaitosi, tikras poilsis su knyga, bet kad geriausias vienas is 10 pasaulyje detektyvu ir dar siurpiausias-kategoriskai nesutinku, tikrai yra daug geresniu mano manymu ir tikrai siurpiu, ko sioje knygoje nejutau. tiesiog neipareigojantis laisvalaikio skaitinys smile.gif
user posted image
Mark Mills "Žiaurusis sodas"- pirmasis trecdalis knygos skaitesi ne itin noriai, nejauciau jokio didelio susidomejimo, nes pasirode gana istempta, ir kadangi daug meno istorijos, truputis mitologijos ir tikros istorijos, tai reikejo atidziau skaityti. Antrasis trecdalis vis labiau itraukdavo i skaityma, nauji knygos posukiai domino ir intrigavo, galu gale paskutinis trecdalis atpirko viska ir suteike knygai tai, ka galiu pavadinti gera knyga. tikrai geras pasakojimas apie studento nuotykius, kai isiunciamas issiaiskinti 1 parko paslapti, kaip juo manipuliuoja ir kaip viskas baigiasi. kadangi knygoje sie laikai, o aiskina paslaptis senesniu laiku, buvo mane uzvedantis dalykas ax.gif
user posted image
Sophie Van Der Stap "Mergaitė su devyniais perukais" - turbut busiu pirma, kuri sia knyga pavadins, komercine, ispustu burbulu blush2.gif Nesukele ji man jokiu jausmu, jokiu nuotaiku, tik aprasinejo laselines, savo begalines meiles keliems vyrams vienu metu, kaip ju visu geidzia ir virpa. Nejauciau sioje knygoje jokiu nuotaiku, jokiu jos emociju, pats rasymo stilius toks sausas zurnalistinis. Perskaicius ja liko tuscia vieta, tarsi koki skaitala apie Radzi buciau akimis permetus biggrin.gif nelikau suzaveta visai, netgi labai nusivyliau, nes tikejausi isgyventi jos liga kartu, bet deja nieko panasaus neivyko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 26, 20:13)
Sophie Van Der Stap "Mergaitė su devyniais perukais" - turbut busiu pirma, kuri sia knyga pavadins, komercine, ispustu burbulu  blush2.gif  Nesukele ji man jokiu jausmu, jokiu nuotaiku, tik aprasinejo laselines, savo begalines meiles keliems vyrams vienu metu, kaip ju visu geidzia ir virpa. Nejauciau sioje knygoje jokiu nuotaiku, jokiu jos emociju, pats rasymo stilius toks sausas zurnalistinis. Perskaicius ja liko tuscia vieta, tarsi koki skaitala apie Radzi buciau akimis permetus  biggrin.gif nelikau suzaveta visai, netgi labai nusivyliau, nes tikejausi isgyventi jos liga kartu, bet deja nieko panasaus neivyko  rolleyes.gif

Vat ir manęs ši knyga visiškai nesužavėjo, nors čia, forume, dauguma ją išliaupsino unsure.gif Labai paviršutiniška ir netgi sakyčiau labai lėkšta knyga. SoftSkin, labai tiksliai ir taikliai parašei apie šią knygą.

Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 01 26, 20:01)
Tikai zada smile.gif Sofija sake, kai tik perskaitys is bibliotekos pasiimta knygu kruva, bandys organizuoti pasisedejima biggrin.gif  mirksiukas.gif

ilgai netruks biggrin.gif
As tingine - man per tokius salcius nesinori niekur vaziuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nėšypt @ 2010 01 26, 21:26)
Vat ir manęs ši knyga visiškai nesužavėjo, nors čia, forume, dauguma ją išliaupsino  unsure.gif Labai paviršutiniška ir netgi sakyčiau labai lėkšta knyga. SoftSkin, labai tiksliai ir taikliai parašei apie šią knygą.

o as nesusiviliojau jos pavartyti, tema apie vezi ir kitos panasios, pvz eutanazija, man atrodo per daug "sukomercintos".
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 01 26, 20:48)
o as nesusiviliojau jos pavartyti, tema apie vezi ir kitos panasios, pvz eutanazija, man atrodo per daug "sukomercintos".

o as tiesiog isvis nenoriu skaityti apie vezi,nesvarbu, kas per sedevras knyga..
Atsakyti
hm. šiandien gal Normano gimtadienis? biggrin.gif dar vienas straipsnis
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą biggrin.gif
Turiu pateisinamąjį raštelį - namuose buvo remontas, prieš naujuosius sudego kompiuteris, paskui prasidėjo sesija... žodžiu visiškas štilis grožinėje literatūroje doh.gif
bet dabar tikiuosi atsigriebti, nes skaityti ir knygas, ir jūsų komentarus labai labai pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Mergaites, priimkit ir mane i jusu jauku kluba.
Labai megstu visokias knygas - nuo P.Cvirkos, Ziulio Verno iki begalybes......, nelabai gal tik fantastika, nors kai kurie kuriniai labai patiko (pvz. Bredberio) Aplamai man patinka bibliotekoje pasiimti atsitiktine knyga...Kiekvienoje atrandu kazka tai sau idomaus.
registruojuos su knyga R. N. Morris
"ŠVELNUSIS KIRVIS".
user posted image
Peterburgas - mano numyletas miestas. Visad jauciu jam nostalgija. Tai ta knyga taip maloniai nukele mane ten...Kiek ten buvau, tai vis ziema...O dar dabar pas mus tokia tikra rusiska ziema.... Ir detektyvas visai nieko. Pabaiga tik pritrenke - nesitikejau...ziauri....
Atradau sioje knygoje sau toki idomu fakteli - buvo rasoma apie Prudono veikala "Misere de la Philosophie' -skurdo filosofija. idomu butu paskaityt, bet liet.kalba neradau. Ir nezinojau, kad Misere - tai skurdas. Maciau gera filma "Misere". Vis galvojau, koks keistas pavadinimas, ka jis reiskia? Moters vardas ten buvo Misere. O gal tik toks sutapimas.... g.gif
Dar patiko persipynimas su graiku ir romenu dievais ir nusikaltimu...Teko prisiminti Minerva, Fideja ir t.t.
Nesu skaicius Dostojevskio blush2.gif Reiks kada prisesti.....(Morrisas pagrindini tardytoja pasiskolino is Dostojevkio)
O dabar pasiemiau irgi atsitiktine - Karin Alvtegen "Gėda". Ziuresim, kur nunes dabar mane...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 26 sausio 2010 - 23:55
Nu ir gimtuku uzderejo thumbup.gif

Klopedija, su gimtadieniu Tave !

user posted image
nu cia buvo nerimta,o rimtai tai palinkesiu stai ko:
user posted image

QUOTE(saintlina @ 2010 01 26, 20:50)
o as tiesiog isvis nenoriu skaityti apie vezi,nesvarbu, kas per sedevras knyga..

ir as sitos tematikos labai nemegstu drinks_cheers.gif

QUOTE(Mexxica @ 2010 01 26, 22:42)
Sveikos merginos  4u.gif

šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą .
Turiu pateisinamąjį raštelį - namuose buvo remontas, prieš naujuosius sudego kompiuteris, paskui prasidėjo sesija... žodžiu visiškas štilis grožinėje literatūroje.
bet dabar tikiuosi atsigriebti, nes skaityti ir knygas, ir jūsų komentarus labai labai pasiilgau .

Kaip smagu,kai baigiasi toks maratonas ir vel gali ramiai atsikvepti,sveika sugrizusi 4u.gif

QUOTE(shantal @ 2010 01 26, 23:31)
Mergaites, priimkit ir mane i jusu jauku kluba.

Zinoma, junkis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 27 sausio 2010 - 01:19
Ir aš Klopedijai svekinimo balioną atnešiau 4u.gif
Atsakyti
Klopedija happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Su gimtadiniu, Klopedija happybday.gif

user posted image
Atsakyti