Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

senokai neberašiau apie V. Normaną biggrin.gif štai!
Atsakyti
O aš "Dinos knygą" kažkada skaičiau ir nepabaigiau-na nesužavėjo manęs tie skandinaviški minčių srautai.. rolleyes.gif
Gal dar kada reiks pabandyt..Šiaip mačiau labai gerą filmą pagal tą knygą-bet jau irgi senokai..Bet šiaip daugiau su Wassmo nedraugauju-ne mano tai rašytoja, nors tikrai nesakau, kad bloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 01 26, 10:13)
Vakar baigiau Alvtegen "Šešėlį".
Tai sakyčiau pradžioj įtraukusi įdomiom peripetijom ir herojų charakteriais, į pabaigą gerokai nusivažiavo..Ir lavonų gerokai perdaug, kažkaip pradžioj maniau, kad į tiek mirčių tikrai nebus..Žodžiu, net nežinau lyg buvau užsidegus skaityt tos autorės dar kokią knygą, bet nebent būtų kokia mažiau kriminalinė..

Visa pabaiga neįtikino -visi kažkokie labai jau blogiečiai be ypatingos motyvacijos.. schmoll.gif
Na, nežinau-pakartosiu sparnuotą ne mano sugalvotą frazę-ne meistro ranka parašyta knyga ir tiek..
Pradžioj buvo įdomu, greitai ir lengvai skaitosi, bet visuma nuvylė..

Gal dar pabandyt sakau "Gėdą" g.gif Iškart nesinori nurašyt šitos autorės.. rolleyes.gif
Norėjau pirkt iš Baltų lankų tą du viename-"Gėda" ir "Išdavystė", bet jau dabar ėmiau abejot-jeigu vėl krūva lavonų doh.gif

Tikrai nenurasyk sios rasytojos,bandyk dar mirksiukas.gif ir sakyciau tas rinkinukas tau patiktu,nes nei vienoje,nei kitoje knygoje tu lavonu tiek nebus,kaip Seselyje biggrin.gif Geda isvis ne kriminaline,o pichologine mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už sveikinimus wub.gif Aš jau vakar, tiesą pasakius, nespėjau visiems forume padėkoti, atsakyti į el. laiškus, atsiliepti kiekvieną telefono skambutį..tad vejuosi laiką šiandien ax.gif

tutele, su praėjusia gimimo diena 4u.gif Smagu 'kažkur turėti' virtualiai pažstamą žmogų, kuris kartu švenčia gimtadienį smile.gif

Skaitau Kenzaburo Oe "Asmeninė patirtis". Nučiupau bibliotekoje kaip nepopuliarią. Man vaidenasi H. Murakami biggrin.gif kaip visada ne laiku ir ne vietoj aš su savo asociacijom, keistos jos pas mane kyla..
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 26, 12:44)

Aciu 4u.gif ilindau i komentarus ir tuo paciu perskaiciau Laurusaites straipsni.
Labai jau pasiputes interviu davejas smile.gif
Atsakyti
Zis,zis, tu dar gyva? Jei gyva, tai kur atsiliepimai apie "Knygą be pavadinimo"? ax.gif
O ta Drakonų mergiotė, kurią minėjai, tavo nuosava ax.gif Paskolintum, jei tavo, kartu kankintumėmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 26, 10:41)
koks tai neikad negirdetas zodis ''solisiteris'' nuolat naudotas (vietoj ausiai mielo ''teisininko'' ar ''advokato''). Kazkaip labai jau mano neislavintam skoniui jis kliuvo.

Tai ir turejo kliut. Jei butu nekliuves, tada tikrai reiketu neislavintu skoniu guostis. Nu ale jau tokio zemo lygio ''Oboulys'' galejo ir nedemonstruot doh.gif Neisversti elementariausio ''solicitor'' o tiesiog prikabinti ja lietuviska galune. Kazi kas ten vis tik pas juos vertejais ir redaktoriais dirba g.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2010 01 26, 11:44)

Na ir kaip tu su zmogum pasigincysi, jei jis pats save durnium isvadina g.gif Bent jau savikritikos laseli isigijo bigsmile.gif Praeis dar keletas metu, gal isvis i prota suaugs ax.gif
Atsakyti
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 23:23)
O tai ne (išpūtęs krūtinę smailikas) biggrin.gif
Mano giminaičiai tai negamino, ne tos jau kilmės aš, bet pamenu tokį vakarą liaudies kultūros centre su suvažiavusiais iš visų pasviečių aludariais, kur aš dievagojaus, kad naminio alaus tai negersiu, neeee, bo esu prisiskaičius, kaip smūgiškai jis suveikia, – ir vis dėlto, kažkokiu keistu būdu, tie patys Pasvalio aludariai mane įkalbino paragaut, o tadu jau šokau, šokau, šokau, ale tik su tais, kurie man „Bed of Roses“ dainavo (paskui vyras labai juokės, kad liaudies ansambliai varžėsi Bon Jovi dainuodami) biggrin.gif  biggrin.gif
=

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Nu ne kapela, bet gal tiks http://www.youtube.c...h?v=NvR60Wg9R7Q
Papildyta:
QUOTE(Vitalija @ 2010 01 26, 11:21)
Važiuokit į ekskursiją „Alaus kelias“. Čia „Biržų alus“ organizuoja. Ir papasakos, ir aprodys, ir padegustuosit, ir pašoksit ax.gif
O aš iš alaus krašto kilusi, bet ne iš Biržų tongue.gif Irgi atsimenu iš vaikystės, kaip močiutė alų darydavo. Ir kaip duoną kepdavo, dar pamenu.

Aga, sita jau buvau nusiziurejusi biggrin.gif Bandysim ten nukeliauti sia vasara.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 26, 11:44)

Patiko pora citatų: „Kuriu, nes nekurti yra dar blogiau.“ Grafomano moto?
O šita sveiku protu sunkiai suvokiama (ypač paryškintos dalys): „mano kūryba turėtų gerai skaitytis ir būti sunkiai suprantama sveiko proto žmonėms.“
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 26, 12:14)
O aš pradėjau "Bizantijos eunuchą"  ax.gif Agnuze, ar tu jau jį skaitei?

Nu ir kaip bigsmile.gif Nejau ir sau isigijai? As dar neskaiciau sios knygos ax.gif Dar tik planuoju, bet pirmiau perskaitysiu "Moteru kupe" ir Kuncino bibliotekines. Vat tada ir jamsiu sita biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar pradejau skaityti Risto Isomaki "Sarasvati upes smelis". Nutariau, kad geriau viena karta ja perskaityti nei simta kartu apie ja atsiliepimu klausytis smile.gif Kol kas patinka 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 26, 15:52)
Zis,zis, tu dar gyva? Jei gyva, tai kur atsiliepimai apie "Knygą be pavadinimo"?  ax.gif
O ta Drakonų mergiotė, kurią minėjai, tavo nuosava  ax.gif Paskolintum, jei tavo, kartu kankintumėmės  4u.gif

Matyt viena akim i knyga ziuri, o kita bandai forume kazka skaityti lotuliukas.gif Apie knyga be pavadinimo jau senai rasiau (dar praeitoje temeleje) smile.gif O jo didenybes drakone apie jokia mergiote net neuzsimenama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ji ne mano, o is bibliotekos smile.gif Net neabejoju, kad ir taviskeje ji yra 4u.gif Tikrai drasiai rekomenduoju 4u.gif O siandien is tavo bibliotekos M. Frajaus "Klajuna" ir "Amzinybes glebyje" parsitempiau 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 26, 19:24)
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti blush2.gif

Tikai zada smile.gif Sofija sake, kai tik perskaitys is bibliotekos pasiimta knygu kruva, bandys organizuoti pasisedejima biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti