Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 23:01)
Kiulkio įvaizdis – pirmasis kiekvienos padorios damos reikalas 4u.gif
Antros sakinio pusės tai nesupratau. Ar norėjai pasakyti, kad „Arkliai“ domina Pajautą, ne tave? Tada labai liūdna. Tavo įvaizdis nukrito kokius 5 punktus verysad.gif

Ką padarysi, tiesa svarbiau pioneer.gif Prašom tuos penkis Pajautai pridėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 25, 21:37)
ai, o beje. skaitėt kas nors šitą: Strekaza? nestandartinis skaitalas, gaila, plonas labai

skaičiau kažkada internete. Nepatiko, visos neperskaičiau, kažkaip nepasirodė verta g.gif Nebeatsimenu, kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 25, 23:12)
Prašom tuos penkis Pajautai pridėti  biggrin.gif

Nu gerai, pridėsim. Tarp kitko – o prie ko pridėti? Šitąjį... atsiųsk sąskaitą ar ką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2010 01 25, 22:08)
aciu visom uz puiku pasisedejima, pulsiu skaityt parsinestu grobiu  mirksiukas.gif

Aš taip pat prisigrobiau ax.gif
QUOTE(sausė @ 2010 01 25, 22:25)
Mergaitės, neskaičiau visos temos, bet norėčiau paklausti apie "Dinos knyga". Gal kuri skaitėt, ar patiko?

Skaitėm tikrai, bet labai šviežių atsiliepimų tai, regis, nėra. Man patiko, bet skaičiau daugiau nei prieš 10 metų. Mėgstu Wassmo, manau, kad ten Ji pati ta.

QUOTE(bulkute @ 2010 01 25, 22:49)
Ar buvot kas nors "Ziemos ekranuose". as svajoju, kad kai jau grisiu i Lt, tai visur eisiu, dalyvausiu, ziuresiu  rolleyes.gif O kai grisiu, tai is tikruju eisiu is namu i darba, is darbo i darza ir is darzo namo.

Būtinai eisiu į Parko suoliukai ir Serafina.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 25, 23:44)
oi nezinau ar tikrai verta jai leisti pinigus. nes as tai nusipirkdama ja manau, kad pinigelius ismeciau i bala. jau net nebepamenu nuo kada ja vis kankinu ir kankinu, ir niekaip nepribaigiu. dar taip nuobodziai seniai neskaiciau. doh.gif

Ar gali teigti, kad ši prastesnė už visas kitas jo knygas? Tik nuoširdžiai, a?
Meluosiu, jei sakysiu, kad man ta knyga nei kiek nerūpi blush2.gif
Atsakyti
prisidedu prie gimtadienio sveikinimų tutelei bei Rasmai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(tutele @ 2010 01 25, 01:50)
Gal ir taip, bet susimasciau po minties, jog knygose legviau izvelgti kazka neigiamo nei teigiamo, todel nutariau, kad gal tuo atveju isvis geriau nieko nesakyti, nes, mano grynai subjektyvia nuomone, kai kurie veikalai galetu buti niekada neparasyti ir niekam nuo to nebutu blogiau.

Na, testi toliau? lotuliukas.gif

man neigiamus atsiliepimus visada lengviau rašyti, o jei viskas gerai ar labai patinka - tai, atrodo, ką čia daug aprašinėti. "Paklodės" dažniau tinka neigiamiems komentarams blush2.gif
aha, tęsk - juk jei tavo (ar kitų) subjektyvia nuomone geriau, kad tų knygų nebūtų net parašyta, tai juk ir geriau, kad už jų kitos neužkliūtų ir laiko negaištų tokias knygas skaitydamos, ar ne? mirksiukas.gif
Pvz., Salsos atsiliepimą apie "Stambulo mimozą" labai smagiai perskaičiau thumbup.gif

QUOTE(rutast @ 2010 01 25, 14:54)
Neseniai kartu su vyru žiūrėjom šios knygos ekranizaciją su DiCaprio.
Vyras visai nesuprato, kodėl pabaigoje ji taip pasielgė?  doh.gif 
Įdomu, ar knygos ir filmo pabaigos vienodos? g.gif

Iš esmės vienodos.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 01 25, 22:40)
Ar gali teigti, kad ši prastesnė už visas kitas jo knygas? Tik nuoširdžiai, a?
Meluosiu, jei sakysiu, kad man ta knyga nei kiek nerūpi blush2.gif

Tikrai neteigsiu, kad tai prasciausia jo knyga, esu skaiciusi jo visas ir drasiai sakau, kad man asmeniskai jo praciausios knygos buvo 'Skaitmenine tvirtove' (skaiciau vos ne puse metu, su milziniskom pertraukom) ir 'Meteoritas' (liko grauztukas, neuzteko jegu save itikinti, kad reiktu pabaigti. Perskaiciau jau 2/3 knygos. nesakau, kad visiskai neidomu. yra ir veiksmas ir intriga, bet man nuoboduli varo tai, kad scenarijus tai senas, tik kad veiksmas vyksta kitur (sioje knygoje amerikoje), bet viskas tas pats. vienas isprotejes ir religinis fanatikas, kuris laksto ir zudo visus, o profesorius Lagdonas ir moteris, bando iminti misles. siaip nezinau ar as drisciau uz ja moketi kokius 40Lt. nebent tau tikrai patiko Roberto Langdono nuotykiai. tiesa, sioje knygoje (mano nuomone) pliusas tas kad kalbama apie masonus, o ne jezu ir jo tariamus palikuonis ir pan. gal kiek tikrai daugiau istoriniu ir tikresniu faktu
Atsakyti
Tutele, Rasme, silti ir dideli sveikinimai skrieja jums 4u.gif

kol prisiruosiau parasyti, ir nauja tema isibegejo smile.gif ir ziuriu, labai intensyviai bei entuziastingai gvildenamos ne tik knygines temos:)

o as iveikiau Daphnes du Maurier "Mano pussesere Reicel". Iki knygos vidurio skaiciau labai sunkiai ir niekaip nepavyko isitraukti i knyga. Vis truko kazkokio cinkelio. Taciau veliau, itrauke ir nepaleido. Vis tik toks vyro tipazas (Filipas), koks figuruoja sioje knygoje, mane truputi nervina. Skaitau ir vis galvoju, nu kaip taip galima pamesti prota... Zinoma, istorijos nebutu, jei ne toks (man nepriimtinas) Filipo elgesys. Kaip bebutu, ypac patiko knygos pabaiga. Atrodo, kitaip ir negalejo buti.

O dabar pradejau Aubert "Keturi daktaro MArco sunus". Anksciau skaityta "Mirtis is misko" man labai patiko. Sita taip pat parasyta savotiskai. Skaitosi visai idomiai.
Atsakyti

Sveikinimai solinezantėm 4u.gif

QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 18:20)
marš į filmų temą pernykštės ataskaitos rašyti, taip pat ir kitos kinomergaitės, klopedija, *saulėgrąža*, Darbinga ir visos norinčios prisijungti (mėgstančios kiną arba mėgstančios sąrašus

pioneer.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 01 25, 22:37)
nia, šita Giedra tik vieną solo knygą yr išleidus. Ir ana buvo labai gera. bet tokio Sigito P. knygos irgi neblogos buvo, kol nenusivažiavo.

drinks_cheers.gif šimtaprocentaliai, tskant. Beje, dėkui už Petrošiaus užrodymą - abi knygeles gavau, skaitinėju, virškinu, kaupiuosi ataskaitai. Ir Marčėno sutaupytus dievus tuo pačiu gal apšnekėsiu mastau.gif bet dar kaupiuosi cool.gif
Atsakyti
Vakar baigiau Alvtegen "Šešėlį".
Tai sakyčiau pradžioj įtraukusi įdomiom peripetijom ir herojų charakteriais, į pabaigą gerokai nusivažiavo..Ir lavonų gerokai perdaug, kažkaip pradžioj maniau, kad į tiek mirčių tikrai nebus..Žodžiu, net nežinau lyg buvau užsidegus skaityt tos autorės dar kokią knygą, bet nebent būtų kokia mažiau kriminalinė..

Visa pabaiga neįtikino -visi kažkokie labai jau blogiečiai be ypatingos motyvacijos.. schmoll.gif
Na, nežinau-pakartosiu sparnuotą ne mano sugalvotą frazę-ne meistro ranka parašyta knyga ir tiek..
Pradžioj buvo įdomu, greitai ir lengvai skaitosi, bet visuma nuvylė..

Gal dar pabandyt sakau "Gėdą" g.gif Iškart nesinori nurašyt šitos autorės.. rolleyes.gif
Norėjau pirkt iš Baltų lankų tą du viename-"Gėda" ir "Išdavystė", bet jau dabar ėmiau abejot-jeigu vėl krūva lavonų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 26 sausio 2010 - 10:15
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 25, 21:56)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Jei kaip skaniai aprasei  tongue.gif Tep ir uzsimaniau alaus, paziureti Zaldokyne ir nuvykti i Birzus  ax.gif Tikiuosi, kad sia vasara susiorganizuosime kelionen i Birzus  ax.gif Pastebejau, kad siais metais as dazniau pasisakau apie alkoholi, nei apie skaitomas knygas  hihihi.gif

Važiuokit į ekskursiją „Alaus kelias“. Čia „Biržų alus“ organizuoja. Ir papasakos, ir aprodys, ir padegustuosit, ir pašoksit ax.gif
O aš iš alaus krašto kilusi, bet ne iš Biržų tongue.gif Irgi atsimenu iš vaikystės, kaip močiutė alų darydavo. Ir kaip duoną kepdavo, dar pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 26 sausio 2010 - 10:21
QUOTE(klopedija @ 2010 01 25, 19:55)
Ne valgau, o ryju springdama  lotuliukas.gif . Kiek nesuryju, šaldiklin keliauja.

ir as, ir as vysnias taip pat ryju, ir puse saldiklio jomis uzkraunu drinks_cheers.gif Dievinu vysnias wub.gif Net seile nutiso..
Papildyta:
QUOTE(Vitalija @ 2010 01 26, 10:21)
Irgi atsimenu iš vaikystės, kaip močiutė alų darydavo.

pas mumis tai tokiais niekais seneliai neuzsiimdavo irnesakyk.gif Pas mus varydavo naminuke biggrin.gif

O jau kalbant apie knygas, suskaiciau sias:
V. Bubnys ''Svecias''. Labai patiko. Tokia neskubri, su apmastymais, bet ir psicholognes itampos uztenka. Nei kiek nesigailiu isigijus, ir dar su autografu thumbup.gif
J. Archer ''Prigimties belaisvis''. Siuolaikine grafo Montekristo versija. Kur kas prastesne, mano nuomone. Kadangi isleista pagyrom nelepinamo Obuolio, tai prisikabinu - koks tai neikad negirdetas zodis ''solisiteris'' nuolat naudotas (vietoj ausiai mielo ''teisininko'' ar ''advokato''). Kazkaip labai jau mano neislavintam skoniui jis kliuvo.
Jean-Daniel Baltassat ''Rumu dailininkas''. Knyga apie Jana van Eika, gavusi uzduoti nupyti Portugalijos infantes Izabeles portreta. Lengvai susiskaite. Bet kad butu labai dideli ispudi palikus, tai negaleciau pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2010 - 11:05
QUOTE(sausė @ 2010 01 25, 23:25)
Mergaitės, neskaičiau visos temos, bet norėčiau paklausti apie "Dinos knyga". Gal kuri skaitėt, ar patiko?

Seniai skaityta. Superinė knyga thumbup.gif Tiesa, ne kiekvieno skoniui, nėra lengva ir paprasta.

QUOTE(saintlina @ 2010 01 26, 12:41)
pas mumis tai tokiais niekais seneliai neuzsiimdavo  irnesakyk.gif  Pas mus varydavo naminuke  biggrin.gif

lotuliukas.gif Ir pas mane drinks_cheers.gif

O aš pradėjau "Bizantijos eunuchą" ax.gif Agnuze, ar tu jau jį skaitei?
Atsakyti