QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 25, 20:22)
senus gerus Eskimo ledus.
Ūūūūūj... kaip tarka per nugarą
Sentimentai
QUOTE(Pajauta @ 2010 01 25, 21:23)
O tu gėriai tikrą naminį alų?
O tai ne (išpūtęs krūtinę smailikas)
Mano giminaičiai tai negamino, ne tos jau kilmės aš, bet pamenu tokį vakarą liaudies kultūros centre su suvažiavusiais iš visų pasviečių aludariais, kur aš dievagojaus, kad naminio alaus tai negersiu, neeee, bo esu prisiskaičius, kaip smūgiškai jis suveikia, ir vis dėlto, kažkokiu keistu būdu, tie patys Pasvalio aludariai mane įkalbino paragaut, o tadu jau šokau, šokau, šokau, ale tik su tais, kurie man Bed of Roses dainavo (
paskui vyras labai juokės, kad liaudies ansambliai varžėsi Bon Jovi dainuodami)
QUOTE(Pajauta @ 2010 01 25, 21:23)
Beje kaip tavo reikalai su bazilikais baigėsi. Pavasarį ieškojai ar gavai ar užsiauginai ką ? Mano vazonėlį nelabai augo ir nelabai kas užaugo.O mamos šiltnamy gausiai suvešėjo.Šiais metais prašysiu, kad daugiau pasėtų ir jei užaugs duosiu.
5) Tu perdaug nenuviliok knygių, bo po to reiks paklydėliu ieškot.
Beje, kaip tu dar realiai nevartei "Aš ,Fellini".Kaip ar bent jo fotografijų yra ar ne.
Reiks ir man kada pas kino mėgėjas užsukti.
Baigėsi tuo, kad vasarą auginau tris rūšis: tradicinius, raudonlapius ir smulkialapius. Bet visi numiro ilgainiui. O paskui iš Rimi nusipirkau tokį gražų krūmą, kuris tą patį vakarą juodai susigarankščiavo. Ir tada supratau, kad iš prekybcentrių daugiau nepirksiu. Jei tavo mama pasės, prašysiu tavęs, gerai.
Nevarčiau dar. O užsukti tai aišku, kad užsuk.
Drazdauskienė verčia Deną Brauną? Sprigtas jai
QUOTE(bulkute @ 2010 01 25, 21:49)
Ar buvot kas nors "Ziemos ekranuose". as svajoju, kad kai jau grisiu i Lt, tai visur eisiu, dalyvausiu, ziuresiu
O kai grisiu, tai is tikruju eisiu is namu i darba, is darbo i darza ir is darzo namo.
Dar viena su tarka per nugarą (piktas pripiktas smailikas)
Kiulki, Vogti arklius yra padori vyriška lektūra (jei teisingai supratau klausimą). Viskas OK.