Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Pajauta @ 2010 01 25, 21:23)
lotuliukas.gif kokia nuominacija rūpintojėlių vade . Po tokios įpareigojančios nuominacijos dabar teks  ieškoti ir rūpintis ne tik knyginėm paieškom, bet ir vyšniu skonio alum, bei nariais pražuvėliais smile.gif
    Gaila, kad tos knygos neskaitėt, ir  ji ne apie arklius.

Nuominacija prašom naudotis į sveikatą ir pagal paskirtį, tik prašom netęsti Kiulkio tradicijų ir nemėtyti vientaškių - „e“ sušals be kepurės per speigus. Ir gaila, kad arkliai ne apie arklius...
Kiulkis didžiai persiprašo už totalų offtopiką.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 01 25, 21:49)
kaip tai nejama g.gif  as kaip tik galvojau, kad tik pegasuose jama. o kokiuose dar knygynuose tuomet su knygu klubo kortele galima pirkti g.gif ?
Nejama.

Iš Knygų klubo:
Taip pat primename Jums, kad nuo
lapkričio 1 dienos keičiasi Knygų
klubo užsakymų atsiėmimo tvarka!
Nuo lapkričio 1 dienos užsakymai galimi tik su
pristatymu į namus/darbovietę arba į artimiausią
paštą. Knygynų tinkle „Pegasas“ Knygų klubo
nario kortelė nebegalioja, todėl Jūs negalėsite šiame
tinkle atsiimti Knygų klubo užsakymų.
Pirkti paštu – paprasta ir patogu, įsitikinkite tuo patys!
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 25, 20:22)
senus gerus Eskimo ledus.

Ūūūūūj... kaip tarka per nugarą biggrin.gif lotuliukas.gif
Sentimentai mirksiukas.gif

O tu gėriai tikrą naminį alų?

O tai ne (išpūtęs krūtinę smailikas) biggrin.gif
Mano giminaičiai tai negamino, ne tos jau kilmės aš, bet pamenu tokį vakarą liaudies kultūros centre su suvažiavusiais iš visų pasviečių aludariais, kur aš dievagojaus, kad naminio alaus tai negersiu, neeee, bo esu prisiskaičius, kaip smūgiškai jis suveikia, – ir vis dėlto, kažkokiu keistu būdu, tie patys Pasvalio aludariai mane įkalbino paragaut, o tadu jau šokau, šokau, šokau, ale tik su tais, kurie man „Bed of Roses“ dainavo (paskui vyras labai juokės, kad liaudies ansambliai varžėsi Bon Jovi dainuodami) biggrin.gif biggrin.gif

Beje kaip tavo reikalai su bazilikais baigėsi. Pavasarį ieškojai  ar gavai ar užsiauginai ką ? Mano vazonėlį nelabai augo ir nelabai kas užaugo.O mamos šiltnamy gausiai suvešėjo.Šiais metais prašysiu, kad daugiau pasėtų ir jei užaugs duosiu.
5) Tu perdaug nenuviliok knygių, bo po to reiks paklydėliu ieškot. smile.gif Beje, kaip tu dar realiai nevartei "Aš ,Fellini".Kaip ar bent jo fotografijų yra ar ne. ax.gif Reiks ir man kada  pas kino mėgėjas užsukti. blush2.gif

Baigėsi tuo, kad vasarą auginau tris rūšis: tradicinius, raudonlapius ir smulkialapius. Bet visi numiro ilgainiui. O paskui iš Rimi nusipirkau tokį gražų krūmą, kuris tą patį vakarą juodai susigarankščiavo. Ir tada supratau, kad iš prekybcentrių daugiau nepirksiu. Jei tavo mama pasės, prašysiu tavęs, gerai.

Nevarčiau dar. O užsukti tai aišku, kad užsuk.

Drazdauskienė verčia Deną Brauną? Sprigtas jai doh.gif

QUOTE(bulkute @ 2010 01 25, 21:49)
Ar buvot kas nors "Ziemos ekranuose". as svajoju, kad kai jau grisiu i Lt, tai visur eisiu, dalyvausiu, ziuresiu  rolleyes.gif O kai grisiu, tai is tikruju eisiu is namu i darba, is darbo i darza ir is darzo namo.

Dar viena su tarka per nugarą (piktas pripiktas smailikas)

Kiulki, „Vogti arklius“ yra padori vyriška lektūra (jei teisingai supratau klausimą). Viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 25, 22:48)
Jau kaip laukiu šitos knygos. thumbup.gif
Šiąnakt aš miegosiu prie sienos : esė rinkinys / Giedra Radvilavičiūtė. – Vilnius : „Baltų lankų“ leidyba, 2010. – 228 p.

jei ir šita nuvils, tai mano kitų metų pažadas bus neskaityti lietuvių smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 25, 22:28)
jei ir šita nuvils, tai mano kitų metų pažadas bus neskaityti lietuvių smile.gif)

Parašei taip, tarsi penkios Giedros knygos jau tave nuvylė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 23:35)
Parašei taip, tarsi penkios Giedros knygos jau tave nuvylė mastau.gif

nia, šita Giedra tik vieną solo knygą yr išleidus. Ir ana buvo labai gera. bet tokio Sigito P. knygos irgi neblogos buvo, kol nenusivažiavo.

ai, o beje. skaitėt kas nors šitą: Strekaza? nestandartinis skaitalas, gaila, plonas labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 25 sausio 2010 - 22:42
QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 25, 20:48)
Ir D. Brownas tuoj pasirodys:

Prarastas simbolis : [romanas] / Dan Brown ; iš anglų kalbos vertė Rasa Drazdauskienė. – Kaunas : Jotema, 2010. – 448 p

oi nezinau ar tikrai verta jai leisti pinigus. nes as tai nusipirkdama ja manau, kad pinigelius ismeciau i bala. jau net nebepamenu nuo kada ja vis kankinu ir kankinu, ir niekaip nepribaigiu. dar taip nuobodziai seniai neskaiciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 25, 22:37)
nia, šita Giedra tik vieną solo knygą yr išleidus. Ir ana buvo labai gera. bet tokio Sigito P. knygos irgi neblogos buvo, kol nenusivažiavo.

Aha, supratau smile.gif Buvo ana labai gera. Bet raik intarinėt, nu negi daba imsi ir pascikėsi žmogum, i da talencingu. Vienų gerų parašė, tai jau antros geros nu nigdi. Tep tep. Ai, nebskaicyk lietuvių, kų anys gali. Gi ne amerikonai kokys smile.gif

(žinok, jei muši mane, aš pabėgsiu – kojos ilgos)

Skaičiau „Strekaza“ seniai – labai prastas skaitalas, net ir vietinės pramoginės lektūros fone.
Atsakyti
musiu!
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 22:23)
Kiulki, „Vogti arklius“ yra padori vyriška lektūra (jei teisingai supratau klausimą). Viskas OK.

Ačiū už rūpinimąsi Kiulkio įvaizdžiu, bet klausimas apie „Arklius“ Pajautos buvo smile.gif
Atsakyti
TUTELE, RASMA, dideliausi sveikinimai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2010 - 23:01
QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 25, 22:58)
Ačiū už rūpinimąsi Kiulkio įvaizdžiu, bet klausimas apie „Arklius“ Pajautos buvo  smile.gif

Kiulkio įvaizdis – pirmasis kiekvienos padorios damos reikalas 4u.gif
Antros sakinio pusės tai nesupratau. Ar norėjai pasakyti, kad „Arkliai“ domina Pajautą, ne tave? Tada labai liūdna. Tavo įvaizdis nukrito kokius 5 punktus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savūnė: 25 sausio 2010 - 23:06