Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(balta @ 2010 02 06, 12:27)
Žinokit, lavint protą ir mąstymą, plėsti savo suvokimo ribas yra labai pavojinga. Visada yra patogiau aptvertoj, saugioj teritorijoj. Tau būna nurodyta, ką suvokti, kaip suvokti, o kad nebandytum suvokti daugiau ir giliau, protas migdomas subalansuotomis tau pasakėlėmis. Saugokitės sunkių temų, knygų, filmų, problemų, nu kam apsisunkinti dar labiau savo gyvenimą, paskui gali iškilti bereikalingų klausimų.
Mirtis Meursault!

kaip dramatiska smile.gif nors nei vienos diskusijos dalyviu nedrisciau apkaltinti nebandymu suvokti daugiau rolleyes.gif

as vat suku galva kaip is koleges atgauti senai paskolinta knyga g.gif ir siaip nemegstu skolinti, ypac kai nezinau, ar zmogus greitai skaito, ar saziningai grazins ir tt. viena karta praejus porai menesiu atsargiai uzklausiau - sake teks palaukt, nes letai skaito. paskui dar du menesiai praejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 06 vasario 2010 - 16:36
QUOTE(langana @ 2010 02 06, 16:13)
2O kuo tau tie vynai nusidejo? blink.gif

Vieni "nusideda", nes svaigina, o šitas nusidėjo, nes buvo apsvaigintas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 02 06, 17:35)
kaip dramatiska  smile.gif nors nei vienos diskusijos dalyviu nedrisciau apkaltinti nebandymu suvokti daugiau  rolleyes.gif

as vat suku galva kaip is koleges atgauti senai paskolinta knyga g.gif  ir siaip nemegstu skolinti, ypac kai nezinau, ar zmogus greitai skaito, ar saziningai grazins ir tt. viena karta praejus porai menesiu atsargiai uzklausiau - sake teks palaukt, nes letai skaito. paskui dar du menesiai praejo g.gif

Gali būti, kad tiesiog pamiršo turinti tavo knygą unsure.gif Nemėgstu skolinti savo daiktų, nes neaišku, kokius ir ar išvis juos grąžins doh.gif Nebent labai pasitikiu tuo žmogumi rolleyes.gif Gal tiesiog imk ir paklausk, ar perskaitė g.gif Pasakyk, kad vėl norėtum perskaityti tą knygą ir ji turės grąžinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 02 06, 16:35)
as vat suku galva kaip is koleges atgauti senai paskolinta knyga g.gif  viena karta praejus porai menesiu atsargiai uzklausiau - sake teks palaukt, nes letai skaito. paskui dar du menesiai praejo g.gif

ir as panasioj situacijoj. Paskolinau spali. Neseniai klausiu - kaip skaitosi? Sako - labai gera knyga, 100 psl perskaiciau. Na, turint galvoje, kad ten ~5oo psl, kita rudeni gal atgausiu g.gif Bet greiciausiai atnes kada nors taip ir nebaigta skaityt.
O kolege turiu, kuri vis praso paskolint ka nors paskaityt. Ka beatnesu - vis kas nors negerai. Tai per lengva, tai sekso yra, tai nusisneka, tai per sunki. Vis sneka, kaip jai patinka Markesas, Aljende, Saramago ir pan. Bet kai duodu kokia knga is tokiu - nesiskaito jai, per sudetinga. Jau kelis kartus sakau - nebenesiu, eikit i biblioteka ir issirinit pagal skoni. Na ne, i biblioteka eit nenori. Ir vel is naujo - buk gera, atnesk ka nors paskaityt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2010 - 17:09
QUOTE(shiaudine @ 2010 02 06, 18:00)
Gali būti, kad tiesiog pamiršo turinti tavo knygą  unsure.gif  Nemėgstu skolinti savo daiktų, nes neaišku, kokius ir ar išvis juos grąžins  doh.gif  Nebent labai pasitikiu tuo žmogumi  rolleyes.gif  Gal tiesiog imk ir paklausk, ar perskaitė  g.gif  Pasakyk, kad vėl norėtum perskaityti tą knygą ir ji turės grąžinti  biggrin.gif

tai kad klausiau pries 2 menesius, manau, kad vel paklausiu neiskentusi, pati nespejau jos perskaityti, maniau vis tiek turiu ka skaityti, paskolinsiu, o per ta laika kitas perskaitysiu.
Atsakyti
Klopedija,tave kaip Mopasano gerbeja galbut sudomins si zinia: http://www.obuolys.l...pattinsonu.html 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo balta turejo mintyse ne vyna, o Kamiu "svetimo" heroju Merso.
Ir visai nedramatiska mintis. Nes kuo daugiau i miska tuo daugiau medziu. Is tiesu, kuo labiau giliniesi i gyvenima tuo jis sudetingeja. Ir nei kiek ne lengviau nuo to, kad zinai.
Vat as neskolinu daugiau, isskyrus isskirtinai patikimiems.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 02 06, 17:13)
Klopedija,tave kaip Mopasano gerbeja galbut sudomins si zinia: http://www.obuolys.l...pattinsonu.html  4u.gif

o, filmas bus bigsmile.gif Nu bet pagrindinis aktorius.. g.gif Hmmm...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 17:18)
o, filmas bus  bigsmile.gif  Nu bet pagrindinis aktorius..  g.gif  Hmmm...

Man irgi hmmm... g.gif biggrin.gif ,bet gal tinkamai nugrimuos i8r visai tiks tam laikmeciui,bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
As vis bibliotekoj vaikstau ratais apie miela drauga. Taip ir neskaiciau, tik seriala kazkada senai senai rode.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 05, 22:24)
O ko turėtų būti apimtas smailikas, kuris ginčijasi su tokiu autoritetu? ax.gif
Hm, jei aš jaudinčiaus tik dėl to, kas „manyje yra“... o juk mano minėta Kalinauskaitė nėra ta autorė, kurios tekstuose aš ką nors atpažinčiau iš savo gyvenimo, tegul visai vidinio... po teisybei, tai vieni dalykai mane jaudina nepaisant to, kad „manyje nėra“, o kiti būtent dėl to, kad „manyje nėra“.
ane, sakei, kad ta tema rašei kažkur kitur – tai gal galėtum nukopipeistint? Ar special for us parašyti? Nes, nepyk(it), man atrodo, kad toks utilitarinis požiūris supošlina literatūrą. Kūrinys, kuris būtų „apie mane“, būtų labai nuobodus – ne tik jums, bet ir man. 

Gal buvo norima pasakyti, jog kūrinys, kažkokios mintys ar net tik viena mintis rezonuoja su tavimi, juk tik tokiu atveju patiri malonumą, suvokimą, katarsį... Na, ir visai nebūtina, kad aš Kalinauskaitės kūrinyje "atpažinčiau" save, man atrodo, čia veikia ir kolektyvinės pasąmonės faktorius, kalbant Jungo sąvokomis. Viso pasaulio aš viena pati, būdama lašeliu, nepatirsiu, bet juk turiu galimybę pajusti tai, ką jaučia jūra.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 02 06, 17:35)
As vis bibliotekoj vaikstau ratais apie miela drauga. Taip ir neskaiciau, tik seriala kazkada senai senai rode.

''Mielas draugas'' yra geris wub.gif O serialo nemaciau.
Atsakyti