QUOTE(Darbinga @ 2010 02 04, 12:00)
Kaip malonu, kad mudu su Hese manome panasiai. (didybes manijos apimtas smailikas)
O ko turėtų būti apimtas smailikas, kuris ginčijasi su tokiu autoritetu?
Hm, jei aš jaudinčiaus tik dėl to, kas manyje yra... o juk mano minėta Kalinauskaitė nėra ta autorė, kurios tekstuose aš ką nors atpažinčiau iš savo gyvenimo, tegul visai vidinio... po teisybei, tai vieni dalykai mane jaudina nepaisant to, kad manyje nėra, o kiti būtent dėl to, kad manyje nėra.
ane, sakei, kad ta tema rašei kažkur kitur tai gal galėtum nukopipeistint? Ar special for us parašyti? Nes, nepyk(it), man atrodo, kad toks utilitarinis požiūris supošlina literatūrą. Kūrinys, kuris būtų apie mane, būtų labai nuobodus ne tik jums, bet ir man.
Papildyta:
QUOTE(anė @ 2010 02 04, 15:30)
Baisi problema : Juozapaičio dainavimo nemėgstu, o Butkutė mane ima žavėti .
Tai į operas neisim? Eisim į Butkutės koncertus (kirtis ant kon)?
Įsigijau šešių rūšių sėklų.
Čia bazilikų visos 6? Nu pagarba, motin
Aš tai nusipirkau sėklų: 1) bazilikų, tų paprastų, gal įdėsiu nuotrauką paskui; 2) juozažolių (labai mėgau jaunystėj juozažolių arbatą, net man vardas Juozas pasidarė gražus, nes skani arbata; bet ji pirktinė buvo, o paskui iš prekybos dingo); 3) čiobrelių, nežinau kodėl, iš inercijos (arba: kai grybaudavau Dzūkijos miškuos, tai dažnai jų prisiskindavau, paskui anyta išdžiovindavo kartu su baravykais kokie nors sentimentai turbūt).
Gili įžvalga visose paralelėse tarp avalynės ir kulnų. Matematiškai išprususios galėtų padėt suformuluot aksiomą : balti lakiniai botfordai iki šakumo - neskaito nieko. Ortopedinė avalynė - knygų žiurkė .
O snobės vaikšto basos. Galėč parduot pavadinimą knygai